Veze, vezice i ostale trice i kucine

Nesto mi pade na pamet (pravimo se da je imam, te vas molim bez daljnjih komentara o istoj) da li dajemo/dobijamo ono sto je predhoni/a zasluzila? :think:

Biva li sledeci nagradjen ljubavlju koju je davao te time i zasluzio bivsi ili pak ispasta zbog losih stvari koje nosimo na svojim ramenima?

kod mene ne ispasta nijedan
al nikom ne ostajem duzna, to sam ukapirala pre neki dan :manikir:

- - - - - - - - - -

Имају неки тзв. "духови прошлости", неки усуд, судбина који нам се стално враћају и обијају о главу све док сами у себи не рашчистимо са тим и не превазиђемо тај баксузлук, и онда почињу да нам се дешавају лепше ствари и долазе нам бољи партнери и људи око нас.

zasto onda i nevini stradaju :(

aha, samo sto nekome verujes pa kad te sjebbe onda sledecoj ne verujes pa i da je najcednije i najnevinije stvorenje na ovom svetu...zato sto si ostecen...gde je tu pocetak a gde kraj?

Naravno da se nastavlja, sve što nam se desi u životu nas oblikuje i vodi u ovom i onom smeru... Ko kaže da zaboravi sve i sa nekim počne ispočetka bez duhovnog ili bilo kog drugog menjanja, ta osoba laže.
Ovo sto si ti rekao je tacno i dosta se razlikuje od ovoga sto je Zabica rekla, a sto je po meni pogresno i sto je odlika slabih licnosti.

Poslednja izmena:
Ili ima alchajmer :lol:

Može biti, divan ste asistent gospođice :D

:cmok:

- - - - - - - - - -

Ovo sto si ti rekao je tacno i dosta se razlikuje od ovoga sto je Zabica rekla, a sto je po meni pogresno i sto je odlika slabih licnosti.

Ne, isto smo rekli...

I nije to odlika slabih ličnosti, to je prirodna reakcija, ako propadneš kroz pet mostova nije baš da ćeš tamo kuću graditi.

Ne, isto smo rekli...

I nije to odlika slabih ličnosti, to je prirodna reakcija, ako propadneš kroz pet mostova nije baš da ćeš tamo kuću graditi.

Razlika je u intenzitetu i meri izmedju tvoje i Zabicine izjave. Ako te zezne devojcica u 14 neces patiti do 30-te, zar ne?:kafa:
A ako propadnes kroz pet mostova naravno da neces tu praviti kucu.;) Slazem se.

Razlika je u intenzitetu i meri izmedju tvoje i Zabicine izjave. Ako te zezne devojcica u 14 neces patiti do 30-te, zar ne?:kafa:
A ako propadnes kroz pet mostova naravno da neces tu praviti kucu.;) Slazem se.

Ne sa 14, ali niko i ne govori o 14, ali ako ti se neko pokenja u život sa 23,25 nije baš da ćeš patiti, ali nije baš ni da ćeš ostati isti. Genetika te najviše oblikuje, ali odmah posle toga okruženje i vaspitanje, što je ipak velika uloga. :)

Back