- Poruka
- 98.635
Nisam ni ja ali joj nisam na nos nabijao .... ali sam shvatio sta je smisao![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ja ali joj nisam na nos nabijao .... ali sam shvatio sta je smisao![]()
ne, ne, ne...mozda nisam bas najbolje postavila pitanje
mene zanima kako to da cesto ljudi nesvesno projektuju postupke bivsih na sadasnje? npr ako su bili prevareni skoro uvek ce sumnjati da ih i sadasnji vara, proveravace i praviti problem oko svega iako realno problema nigde nema...ukoliko su bili voljeni i ususkani to ce i druga strana dobiti od njih, a bice slepi cak i za neke ocigledne lose stvari...
Имају неки тзв. "духови прошлости", неки усуд, судбина који нам се стално враћају и обијају о главу све док сами у себи не рашчистимо са тим и не превазиђемо тај баксузлук, и онда почињу да нам се дешавају лепше ствари и долазе нам бољи партнери и људи око нас.
У Шаолину а онда сам чуо за Вуданг, таоистички, духовнији, па сам прешао тамоu kom si budističkom samostanu odgajan...? priznaj![]()
Као човек сам лош, а као комуниста још гориi ja se šalim...nebitno mi dal si pravoslavac il musliman...gledam kakav si kao čovek
i kao komunista
to je toИмају неки тзв. "духови прошлости", неки усуд, судбина који нам се стално враћају и обијају о главу све док сами у себи не рашчистимо са тим и не превазиђемо тај баксузлук, и онда почињу да нам се дешавају лепше ствари и долазе нам бољи партнери и људи око нас.
Имају неки тзв. "духови прошлости", неки усуд, судбина који нам се стално враћају и обијају о главу све док сами у себи не рашчистимо са тим и не превазиђемо тај баксузлук, и онда почињу да нам се дешавају лепше ствари и долазе нам бољи партнери и људи око нас.
Priznali mi to ili ne, svatko od nas, svjesno ili nesvjesno, u partneru traži neke karakteristike bivših.
Ponekad je to dobro, jer tako štitimo sebe od ponavljanja greški iz prošlosti, a ponekad u tom strahu od ponavljanja greški griješimo i dalje jer ne vidimo i ono dobro što imamo ispred sebe.
ne slazem se
Nesto mi pade na pamet (pravimo se da je imam, te vas molim bez daljnjih komentara o istoj) da li dajemo/dobijamo ono sto je predhoni/a zasluzila?
Biva li sledeci nagradjen ljubavlju koju je davao te time i zasluzio bivsi ili pak ispasta zbog losih stvari koje nosimo na svojim ramenima?
dinje dobro projekceija sa sebe na druge nije dobro
Pa naravno da nije dobro i da nije poželjno i da nije fer prema drugoj strani, ali da li je stvarno i moguće? To ti je na neki način obrambeni mehanizam, koji često puta postigne i kontra efekt, ono što sam gore i napisala, da na kraju ne vidimo šta zaista imamo ispred sebe.
ja sam o trazenju karakteristika pricao
sta ti mislis ne znam ja
aha, samo sto nekome verujes pa kad te sjebbe onda sledecoj ne verujes pa i da je najcednije i najnevinije stvorenje na ovom svetu...zato sto si ostecen...gde je tu pocetak a gde kraj?
Ne mislim da je to baš tako crno-belo.Nesto mi pade na pamet (pravimo se da je imam, te vas molim bez daljnjih komentara o istoj) da li dajemo/dobijamo ono sto je predhoni/a zasluzila?
Biva li sledeci nagradjen ljubavlju koju je davao te time i zasluzio bivsi ili pak ispasta zbog losih stvari koje nosimo na svojim ramenima?
ma zasluzene djavola...prema najgorem prema meni ja sam bila najbolja..i obratno...a u kurr ja sam kretenNe mislim da je to baš tako crno-belo.
Naravno da na neki način ljudi akumulirju nešto od prethodnog odnosa u sebe, nauče da žive sa sopstvenim saznanjem i iskustvom, ali činjenica je da nije moguće da nas je neki prošli odnos totalno promenio i načinio drugačiju osobu od nas do neprepoznatlljivosti.
Tako da...Nema posebne nagrade ili kazne, pre zaslužene![]()
ma zasluzene djavola...prema najgorem prema meni ja sam bila najbolja..i obratno...a u kurr ja sam kreten![]()