Veze Odraslih Ljudi

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:
"SVAKI DAN ona traži pažnju, razgovor, nežnosti....ej, SVAKI DAN!!!! A ja nisam taj tip, ja odem šetam po močvari da bi bio sam i na miru "

(šmizla jedna, cccc :P )

"A ono kad idemo na pijacu i spremamo kuću, ona to ne računa u zajedničko vreme, ona bi posle toga i da se MAZI" :twisted:

Ludak :lol:

bojan p:
Naravno. Samo izgleda da nije računao da će priča da potrajeeeeee .... :)

Nije ni Igor racunao da ce Jeca da potraje ali eto ona je potrajala.Tako to radi Jeca. :D Vidis li igore, o tome sam ti pricala, to tebi treba! Tebi treba zena da vuce i da vuce i da nista ne izvuce ali mora da vuce ko kobila i sta ce sad, ja cu, samo li me Miso pusti odmah uskociti u tvoj krevet i u tvoje srce, a ona ce morati da vuce i da zapinje i dalje kao kobila da bi zadrzala pravo na kres sa tobom.

Betty:
:lol:
"SVAKI DAN ona traži pažnju, razgovor, nežnosti....ej, SVAKI DAN!!!! A ja nisam taj tip, ja odem šetam po močvari da bi bio sam i na miru "

(šmizla jedna, cccc :P )

"A ono kad idemo na pijacu i spremamo kuću, ona to ne računa u zajedničko vreme, ona bi posle toga i da se MAZI" :twisted:

Ludak :lol:
Uh, izgleda da se nešto nije dobro sračunao?! Kako je on to u stvari zamišljao? Sex, 10 minuta plakanja i onda .... odoh ja da močvarišem i samujem?! :shock: I to se ondaK zove veza?!

Mislim može i to da se organizuje što on hoće, ali ne tako kako je on zamislo. Nadam se samo da se nije oženio. To bi ga totalno dotuklo. ;)

nivea_soft:
Sta vise razara vezu-kada se ljudi previse odalje ili previse vezu?
U prvom slucaju vas uglavnom toliko okupiraju sporedne stvari u zivotu da zapostavite ono glavno,ljubav,jer on je vec tu pored vas,i mislite-uvek ce biti.Ali polako i zajednicke teme pocinju da blede,sem mozda oko dece,njegove ili vase mame, komsinice koja postaje sve dosadnija.Njemu nisu zanimljive vase price sa posla,vas ne zanima koji filter na kolima treba da se zameni...
I sta sad?Sto se prvi malo ne priblize,ozive stare strasti,ili bar potrude?
Svi znamo recept,a zasto ga ne koristimo-nemam pojma.Sto puta sam zapadala u takve zamke,i svaki put mislila da ce proci samo od sebe.I nikad ne prodje.

Divno si ovo opisala.Ja ne mogu ništa pametno da kažem jer mi je brak totalni fijasko.

Back