Veze na daljinu - muško viđenje stvari

Veze "na daljinu" imaju svoje cari, prednosti (vidite se svakih par nedelja na primer, i onda se i nema vremena za gluposti, prepiranje, svadje, nego to vreme uglavnom provedete kvalitetno)... Medjutim, uglavnom se raspadnu kad prestanu da budu veze na daljinu, kad se svaki dan provodi zajedno itd.

Ne mislim ja na ne znam kakvu borbu, ali ako mi je do nekoga stalo pokusacu da me daljina ne udalji od te osobe. Naravno, pod uslovom da i ta osoba zeli isto to. Eee, kad cujem to da ce mi jednom biti smesno, ne znam da li mi dodje da istog trenutka kukam ili se smejem. Ok i da dodje do raskida, doslo je, ali ne verujem da su svi muskarci isti po tom pitanju. Drugarica ima vezu na daljinu vec dve godine i jace, pa super funkcionisu, a pouzdano znam da ne varaju jedno drugo. :)

Prvo ne moze neko super funkcionisati ako nije zajedno..dakle oni super funkcionisu odvojeno..drugo jedino mozes protiv daljine tako sto ces svaki cas tamo i on vamo..sto je opet nemoguce finansijski i zbog obaveza..neko vreme ce i moci a onda sve manje jer vidite da to nije ni u kakvom slucaju napredak

Naravno da nije prva veza u pitanju, ali je prva veza i prvi decko do kojeg mi je bas stalo. U sebe sam sigurna, a i znam da me on ne bi prevario, samo je stvar u tome sto sam htela da vidim neko musko vidjenje veze na daljinu.
Sta je to konkretno sto bi vam smetalo kod takve veze? Ok, kapiram odsustvo voljene osobe, nemogucnost da bude tu kad je potreban samo zagrljaj.... ali opet kontam da se treba boriti za nesto ako vredi, pa koliko god to trajalo.

Mislim da je kljucna ta recenica, da samo u SEBE mozes biti sigurna. To odmah mozes da izbrises, da si sigurna u druge, ne zato sto se meni eto lose desilo, pa da ja zato tako gledam na to, ne, mila moja. Jer istinski nikada ne mozes sto posto verovati niti znati sta je u cijoj glavi. Vec zato sto sam neko ko je starija od tebe i znam sta pricam, jer sam imala vezu na daljinu. I znam sta ona sve iziskuje, koliko zrtve i odricanja. Ono sto ti mogu reci, jer sam nekada bila istinski voljena i na takav nacin funkcionisala i zivela, kao sto ti sada trebas u buducnosti...da se sve da izdrzati i preziveti, ako znate zbog cega sve to radite, ako imate cilj pred sobom i da prava ljubav sve moze izdrzati. I en vidjanje i zagrljaj kada ti treba i astronomske telefonske racune i jurnjava sa ispita na bus da stignes na njegov rodjendan mkar na jedan sat, znam sve i sve mi je poznato. Ali, jedno trebas znati i necu da te lazem...bilo je puno momenata kada pozelis da dignes ruke, kaad ti treba njegova rec, dodir, misao i pogleda i posustajes, ali onda se setis da je negde taj tamo negde ipak samo tvoj, da je u dubini duse tvoj i odmah dobijes enormnu energijicu za sve. Zato, pamet u glavu i ne slusaj nikoga. Samo Vas dvoje i srce svoje i daj sve od sebe ako u dusi osecad je vredan svega. Danas je tesko naci onoga pravog...ako je on taj, daj sve od sebe, za Vas, za Vasu ljubav. Nagrada koja sladuje tada je vredna svega, veruij mi. zelim vam oboma svaku srecu i sve najbolje; da izdrzite i da se volite. :heart:

Mislim da je kljucna ta recenica, da samo u SEBE mozes biti sigurna. To odmah mozes da izbrises, da si sigurna u druge, ne zato sto se meni eto lose desilo, pa da ja zato tako gledam na to, ne, mila moja. Jer istinski nikada ne mozes sto posto verovati niti znati sta je u cijoj glavi. Vec zato sto sam neko ko je starija od tebe i znam sta pricam, jer sam imala vezu na daljinu. I znam sta ona sve iziskuje, koliko zrtve i odricanja. Ono sto ti mogu reci, jer sam nekada bila istinski voljena i na takav nacin funkcionisala i zivela, kao sto ti sada trebas u buducnosti...da se sve da izdrzati i preziveti, ako znate zbog cega sve to radite, ako imate cilj pred sobom i da prava ljubav sve moze izdrzati. I en vidjanje i zagrljaj kada ti treba i astronomske telefonske racune i jurnjava sa ispita na bus da stignes na njegov rodjendan mkar na jedan sat, znam sve i sve mi je poznato. Ali, jedno trebas znati i necu da te lazem...bilo je puno momenata kada pozelis da dignes ruke, kaad ti treba njegova rec, dodir, misao i pogleda i posustajes, ali onda se setis da je negde taj tamo negde ipak samo tvoj, da je u dubini duse tvoj i odmah dobijes enormnu energijicu za sve. Zato, pamet u glavu i ne slusaj nikoga. Samo Vas dvoje i srce svoje i daj sve od sebe ako u dusi osecad je vredan svega. Danas je tesko naci onoga pravog...ako je on taj, daj sve od sebe, za Vas, za Vasu ljubav. Nagrada koja sladuje tada je vredna svega, veruij mi. zelim vam oboma svaku srecu i sve najbolje; da izdrzite i da se volite. :heart:

Znam ja sve to... znam koliko odricanja zahteva, koliko truda i nerava zahteva.. on je jedini zbog kojeg sam ja zaplakala, jedini do kojeg mi je zaista stalo, jedini za kojeg bih dala i ucinila sve. Nikad nisam ni zbog jednog decka ni pomislila da sebe stavim u drugi plan u smislu samo da njemu bude dobro, ali sam za sadasnjeg decka spremna. Znam da ce mi tesko pasti ta daljina, jer smo mi dosta vremena provodili zajedno, ali onda pomislim da je on ipak na neki nacin pored mene, da je sa mnom... Boli me to sto se necemo vidjati cesto, sto ce biti daleko kad mi je potreban samo njegov pogled, ali vredi izdrzati i to. Hvala ti puno, nadam se da ce sve ispasti kako treba! :heart:

Znam ja sve to... znam koliko odricanja zahteva, koliko truda i nerava zahteva.. on je jedini zbog kojeg sam ja zaplakala, jedini do kojeg mi je zaista stalo, jedini za kojeg bih dala i ucinila sve. Nikad nisam ni zbog jednog decka ni pomislila da sebe stavim u drugi plan u smislu samo da njemu bude dobro, ali sam za sadasnjeg decka spremna. Znam da ce mi tesko pasti ta daljina, jer smo mi dosta vremena provodili zajedno, ali onda pomislim da je on ipak na neki nacin pored mene, da je sa mnom... Boli me to sto se necemo vidjati cesto, sto ce biti daleko kad mi je potreban samo njegov pogled, ali vredi izdrzati i to. Hvala ti puno, nadam se da ce sve ispasti kako treba! :heart:
Nema na čemu, draga. Drago mi je ako sam ti pomogla svojim savetom, svojim vidjenjem i pogledom na svet, na ono sta ja proziveh. Ja Vam to od :heart: istinski želim. Da istrajete i uspete. Znam da hocete. Cuivajte jedno drugo i volite se, ljubav je jedino vredno u zivotu, pored zdravlja. Budi mi dobro, mila. :heart: :kiss:

Знаш како се каже, далеко од очију... Лепо је то све, али када те пита неко где ти је дечко/девојка, ти као ено у монитору.. Не загрлити, пољубити, помазити вољену особу данима, недељама, месецима... А и то је мач са две оштрице, ко ти гарантује да ће успети? У свему има изузетака, можда и то твоје буде изузетак, можда се и венчате, можда ко зна шта, али искрено 95% веза се распало, 5% опстало на даљину.

joj bre 250 tricavih kilometara, pa svaki vikend mozes da ga vidis.
aj da je 2500 pa da se eventualno zabrines, ovako da radis i tako ne bi mogla mnogo cesce da ga vidjas - jedino da zivite zajedno.
ja sam ex muzem bila u vezi na daljinu dve i po godine, 2500 km daljine - i sve je bilo ok. sta sad, jeste rizik, ali u zivotu je dosta toga rizik a on ako hoce da te prevari, ne mora da bude u drugom gradu :)

Veza na daljinu je moguca. Ali ne mislim na vidjanje na period od meces ili vise (mada u nekim slucajevima i to opstane). Vidjanje na nedelju, dve je moju vezu uvek iznova obnavljalo i cinilo da se jako uzelim voljenog bica. Veoma je bitna komunikacija, poverenje i razumevanje. Ako toga nema, blizina, daljina...nista ne znaci.

Back