Mislim da je kljucna ta recenica, da samo u SEBE mozes biti sigurna. To odmah mozes da izbrises, da si sigurna u druge, ne zato sto se meni eto lose desilo, pa da ja zato tako gledam na to, ne, mila moja. Jer istinski nikada ne mozes sto posto verovati niti znati sta je u cijoj glavi. Vec zato sto sam neko ko je starija od tebe i znam sta pricam, jer sam imala vezu na daljinu. I znam sta ona sve iziskuje, koliko zrtve i odricanja. Ono sto ti mogu reci, jer sam nekada bila istinski voljena i na takav nacin funkcionisala i zivela, kao sto ti sada trebas u buducnosti...da se sve da izdrzati i preziveti, ako znate zbog cega sve to radite, ako imate cilj pred sobom i da prava ljubav sve moze izdrzati. I en vidjanje i zagrljaj kada ti treba i astronomske telefonske racune i jurnjava sa ispita na bus da stignes na njegov rodjendan mkar na jedan sat, znam sve i sve mi je poznato. Ali, jedno trebas znati i necu da te lazem...bilo je puno momenata kada pozelis da dignes ruke, kaad ti treba njegova rec, dodir, misao i pogleda i posustajes, ali onda se setis da je negde taj tamo negde ipak samo tvoj, da je u dubini duse tvoj i odmah dobijes enormnu energijicu za sve. Zato, pamet u glavu i ne slusaj nikoga. Samo Vas dvoje i srce svoje i daj sve od sebe ako u dusi osecad je vredan svega. Danas je tesko naci onoga pravog...ako je on taj, daj sve od sebe, za Vas, za Vasu ljubav. Nagrada koja sladuje tada je vredna svega, veruij mi. zelim vam oboma svaku srecu i sve najbolje; da izdrzite i da se volite.