Kad stigneš do određenih godina, postaješ trajno ravnodušan na gomilu stvari

I ja otiso I posvadjo se s curom na plazu brani dzeja I sinana da su neki zvezde a ja joj kazem obicno ulicari zvezda ti je po mene Cune,dragan stojnic jadtanka barjakterijevic a ne aco Lukas jadna
Od tih letovanja ocekujemo uvek nesto “izuzetno”- jace od nas..
Najvise svadja tamo vidim i cujem ...
Kad bi moglo to rasterecenije, opustenije, bez “ocekivanja”, spontano..

Sa godinama naucis sve to, uz propratno “iskustvo”, i najbitnije sa osobom koju osecas...lako ide sve..

Od tih letovanja ocekujemo uvek nesto “izuzetno”- jace od nas..
Najvise svadja tamo vidim i cujem ...
Kad bi moglo to rasterecenije, opustenije, bez “ocekivanja”, spontano..

Sa godinama naucis sve to, uz propratno “iskustvo”, i najbitnije sa osobom koju osecas...lako ide sve..
Ma dje lako otisli zajedno vratili se odvojeno

O tome i napisah iznad. Ne mozes od osobe koju ne poznajes ocekivati poklapanja svuda.
Znao si s kim si kretao na to letovanje, u skladu s tim se i ponasaj..
Bolje da si pevao uz te Seke i Stoje ako je bilo samo zezanja radi...
A znao Sam nesta Sam se razmisljamo dal Ici uopce tako bilo natezanje I za polazak odma se pokacili u busu sjeli odvojeno htio se vratiti Jos dok smo u Srbiju ona onda na pauzu mi pridje da se pomirimo

brate, otisao sam na more, rekao sam "idem da odmaram" i telefon nije zazvonio...
prosto...
ti ocigledno ne kapiras da postoje ljudi koji se ne stresiraju, koji zive zivot, gledaju da ga zive pametno, postanu strucnjaci i ne zanima ih ostalo.. politika ovo ono..zabole me...

vodim se prostom logikom..ako na nesto ne mogu da uticem, necu ni da se nerviram oko toga..koja je svrha?
ako mogu, onda cu uraditi nesto povodom toga, necu se stresirati.
Meni bas i ne uspeva ovako.. od politike mi direktno zavisi kvalitet zivota, evo danas imamo npr. restrikciju vode (svakog drugog dana je tako).. tacno znam ko je uzeo pare iz ovog mesta za taj vodovod, eno u skupstini sedi sada..

Ali, generalno, jesi u pravu.
Kad odes na odmor-odmaraj za sve pare i sve dusmane zaboravi...

Meni bas i ne uspeva ovako.. od politike mi direktno zavisi kvalitet zivota, evo danas imamo npr. restrikciju vode (svakog drugog dana je tako).. tacno znam ko je uzeo pare iz ovog mesta za taj vodovod, eno u skupstini sedi sada..

Ali, generalno, jesi u pravu.
Kad odes na odmor-odmaraj za sve pare i sve dusmane zaboravi...
to nije razlog za nerviranje vec akciju.. organizujete se, izadjete ispred skupstine i trazite.svaki dan recimo u 19h..ali ne nasilno kao sto rade ovi sad i sami sebe upucavaju i otvaraju put vucicu da opet pobedi.

problem naseg coveka je sto uvek ocekuje da se neko drugi izbori za njega (ne mislim na trebe, uopsteno pricam)

to nije razlog za nerviranje vec akciju.. organizujete se, izadjete ispred skupstine i trazite.svaki dan recimo u 19h..ali ne nasilno kao sto rade ovi sad i sami sebe upucavaju i otvaraju put vucicu da opet pobedi.

problem naseg coveka je sto uvek ocekuje da se neko drugi izbori za njega (ne mislim na trebe, uopsteno pricam)
Ovde je 80% ljudi glasalo za njega, o cemu dalje da ti pricam.. zarad subvencija nekih sitnih, za zaposlicu ti zenu, cerku itd...

Back