Vežba za gledanje aure

Ja odradio i - stvarno funkcioniše!

A može i jednostavnije. Iz cijele vježbe izostaviš ruku, a ne crtaš ni tačku (bilo koje boje). Prosto, staviš pred sebe list bijelog papira i buljiš u njega neko vrijeme. Koliko dugo, to ne mogu reći, različito je za svakoga. Ako se ništa ne dešava, znači da nisi dovoljno dugo gledao.
Poslije dovoljno dugog buljenja, pred očima ti se sve zamagli, bijeli papir više nije bijel, a sve predmete vidiš u triplikatu.
Ako više puta ponoviš vježbu, rezerviši termin kod očnog ljekara. Trebaće ti.

kazem vam...zajjebite to sa papirom i rukom i tackom :roll:
to je kurrton.opticka vatka i opterecivanje ociju.
ja sam probao. (okej jesam video svoju auru, ali za to meni nije potrebna vise vezba ;) )
i nije fora buljiti u jednu tacku...njah dzaba da pisem i da objasnjavam..to ili osetis ili ne..

Ne znam za svetlo i ovu vezbu sa crnim kruzicem, ali odgovoricu ti kako ja radim po Barbari En Brenan.
Potrebno je da je svetlo priguseno, da dolazi iza ledja, stavis ruke ispred sebe, negde u visini srca, prsti blago rasireni i koncentrises se na ruke. Posle izvesnog vremena videces... Ako pokusas ovu vezbu i uspes, napisi sta si video. Ako ja napisem mislices da je sugestija. Pozdrav i srecno.

Ne znam za svetlo i ovu vezbu sa crnim kruzicem, ali odgovoricu ti kako ja radim po Barbari En Brenan.
Potrebno je da je svetlo priguseno, da dolazi iza ledja, stavis ruke ispred sebe, negde u visini srca, prsti blago rasireni i koncentrises se na ruke. Posle izvesnog vremena videces... Ako pokusas ovu vezbu i uspes, napisi sta si video. Ako ja napisem mislices da je sugestija. Pozdrav i srecno.

hmmm,jupiteru 60..citao sam barbarine pisarije, i da ti iskreno kazem nisam nesto ocaran :neutral:
ako imas sta zanimljivo) i ozbiljno) posalji mi u privatnoj poruci..
necu da gusim temu, jer ja nekako kako sam primetio vucem u drugom pravcu. ;)
pozdrav svima i slobodno pisite vasa iskustva.

moj cale kaze da uzmete obojena stakla pa kroz njih da gledate ljude i onda vidite te aure a keva onda pocne da mu glalami jer ona vidi stvarno aure.
ona kaze da ja imam neku moc od dede i da su me sklonili u kanadu zbog toga a cale kaze ovako: dusanka, ne laprdaj majke ti detetu dosli smo ovde jer u srbiji nema zivota ni para a ona kaze ovako: ucuti ti ugursuze eto ti aura sva crna kao da ces krepati eto tako keva odgovara

Da li se to radi na dnevno svetlo, vestacko i da li moze da se radi u maloj mracnoj sobi tj na malo slabije svetlo?

Izvini Diferent, nisam videla da ima treca strana, htela sam da odgovorim DaRkGuitaRist88, posto se niko nije javio.
Vec sam pisala i ja o Barbari, ali to je moja prva knjiga od pre dvadeset i vise godina. Od nje sam uzela samo ovu vezbu.
Pozdrav

Back