Vezanost za mamu

hanibal77:
sirenica:
E, nisu bas generalno i uvek mame krive za to!
I moja devojcica se isto tako ponasa, iako ide vec godinu dana u vrtic i nije non-stop samnom. Kao sto mnogi navode ovde, a i ja dodajem, to je jedna od normalnih pojava u razvoju deteta i prolazna faza karakteristicna za taj uzrast.
S puno strpljenja i razumevanja, oslobodicete se toga, vremenom.
a ko je ako nisu mame?da im nije(deci) upisana u genetski kod vezanost za mamu? :shock:

Hm... vidim da ste prilicno uvereni u to da su iskljucivo mame "krive" sto se deca vezu za njih u uzrastu od 2-3 godine!? A cudi me i da postavljate ovakvo pitanje, s obzirom da je vec mnogo mama ovde pojasnilo o cemu se zapravo radi. Ili smo malkice postali subjektivni i "licni", pa kontriramo, iako se u principu slazemo!? :wink:

sirenica:
hanibal77:
sirenica:
E, nisu bas generalno i uvek mame krive za to!
I moja devojcica se isto tako ponasa, iako ide vec godinu dana u vrtic i nije non-stop samnom. Kao sto mnogi navode ovde, a i ja dodajem, to je jedna od normalnih pojava u razvoju deteta i prolazna faza karakteristicna za taj uzrast.
S puno strpljenja i razumevanja, oslobodicete se toga, vremenom.
a ko je ako nisu mame?da im nije(deci) upisana u genetski kod vezanost za mamu? :shock:

Hm... vidim da ste prilicno uvereni u to da su iskljucivo mame "krive" sto se deca vezu za njih u uzrastu od 2-3 godine!? A cudi me i da postavljate ovakvo pitanje, s obzirom da je vec mnogo mama ovde pojasnilo o cemu se zapravo radi. Ili smo malkice postali subjektivni i "licni", pa kontriramo, iako se u principu slazemo!? :wink:
ne ne dobro si me obavestila da postoje ti geni vezanosti za mamu inace bih se zabrinula :P

xpajamacax:
jaooo žene preživesmo mi nekako današnji odlazak u "VITIĆ"
ona je odmah odletela kod drugara...kao i njen brat...a mi ostadosmo na sred hodnika kao 2 budale.
plakala je kada sam došla po nju..jer nije htela kući.
htela je da živi u vitiću :P :P :P

eto.i to prođe...
:D :D :D Sta sam ti rekla!!!!Veliki poljubac za malecku!!!

tasicka:
KAKO JE DOBRO BRE ! Sve se mislim necu jos decu..jos malo da sacekam. Sta???? A citam sve ovo i prosto vam zavidim :D :D :D . Ljubim vas u tu vasu decicu...a ja vam se mozda prikljucim na nekoj ovakvoj temi neki drugi put..za nekih 9 meseci..ako Bog da...[/quote NEGO STA!naravno da je dobro,ocekujemo da se sto pre prijavis u klub "VEZANIH"mama. :D

Moja cerka je od one dece koja vole uvek da dokazuju kako su 'velika'voli da ide sama u prodavnicu,da mi nesto pomaze u kuci...a cesto mi postavlja neka filozofska pitanja,da se ja stvarno zapitam odakle joj sve to pada napamet.Skoro mi je u poseti bila jedna drugarica koja je pricala kako je zaljubljena do ludila,a moja mala je naravno sve to slusala(obozava da slusa moje razgovore) i kad je ova otisla mene je zapitala:Mama,da li si ti u nekoga zaljubljena?(nas dve zivimo same)
Kad sam joj odgovorila da nisam bas zaljubljena,ali da mi se neko svidja,ona mi je napomenula da kada se zaljubim kao moja drugarica moram to prvo njoj da kazem.U tom trenutku mi je bila beskrajno simpaticna.
Inace voli da spava sa mnom,maza je......ali moze bez mene to vidim.

Back