Veza sa ženom koja ima decu/muškarcem koji ima decu

Dakle.
Dali bi ste bili u ozbiljnoj vezi sa ženom koja ima decu.I dali bi se upustili u nešto ozbiljnije sa takvom ženom?Eventualno čak i brak?
Odnosno dali bi ste bili u vezi sa muškarcem koji ima decu ili su stalno kod njega ili povremeno i plaća alimentaciju.?
Oba pitanja su za one koji do sada nemaju decu bez obzira dali su bili ili nisu bili u braku.
Da nemam svoju decu, upustio bih se u priču sa njom i njenom decom.

Ja sam udata za coveka koji je imao brak,i ima dete iz tog braka. Dete dolazi svaki drugi vikend od petka do nedelje je sa nama,i jos na 3 sata imamo prava da dolazi kod nas utorak i četvrtak,provodi raspuste sa nama,alimentacija se redovno placa. Nije mi smetalo nikada. Dok njega nisam upoznala nisam ni razmisljala da li bih bila sa nekim ko ima brak iza sebe,ili dete. Upoznali smo se,odmah je bilo varnica medju nama. Ali najbitnije je meni bilo jer je bio iskren,otvoren,nije mu bilo do toga da laze,igra neke igrice. Sve karte na sto,pa sta bude... I eto,6 godina kasnije,u braku smo,imamo za sada jedno dete iz tog braka,uskoro se nadamo prosirenju porodice :)

Back