Veza sa ženom koja ima decu/muškarcem koji ima decu

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.307
Dakle.
Dali bi ste bili u ozbiljnoj vezi sa ženom koja ima decu.I dali bi se upustili u nešto ozbiljnije sa takvom ženom?Eventualno čak i brak?
Odnosno dali bi ste bili u vezi sa muškarcem koji ima decu ili su stalno kod njega ili povremeno i plaća alimentaciju.?
Oba pitanja su za one koji do sada nemaju decu bez obzira dali su bili ili nisu bili u braku.

Iluzija je da biramo nešto. Isprogramirani smo....

Ali valjda možemo da kažemo da nećemo, ili hoćemo decu kojoj biološki nismo roditelj.

Nema pravila. U mom slučaju mislim da nema veze, bitne su i godine u kojim si. Da li si bliže 30 ili 40, ili čak 50.... LJubav ne bira.
Ove od 20 ne računam, oni misle da je ceo svet njihov, a samo njihov svet je njihov....

Naravno.Samo oni koji nemaju decu.
Očigledno LjiSom suvereno vladaju raspuštenice sa decom.Sada to znam.
A odakle tebi ideja da ja spadam u tu kategoriju 🤨
GIF-e03aebb47d20b937285c9e604d9d7fbf.gif

Imaš ti neke dobre utiske.Samo nemoj da me okineš sekirom to čak ni ja ne preživljavam.
Sve si upravu ali deca veoma ozbiljno ruše tržišnu vrednost na muško ženskom tržištu.

Imam utisak da si se ponovo zaljubio i da bi sada hteo život ispočetka(mislim na vezu...)
Naravno da je moguće sve to, ali ta osoba treba da bude svesna da uz tebe idu i ta tvoja deca. I ako voli tebe neće joj smetati

Back