HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
hehe... navata li shta zoki...:razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam u vezi sa zauzetim tj ozenjenim i uzivam........
Najbolji je do sad.......
Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
i naj bitnije JA GA NE VOLIM JA GA ISKORISCAVAM (naravno u seksualne svrhe)[/QUOTE]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:-DPRAVILO ZA UPOTREBU OZENJENOG MUSKARCA:-D
Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
i naj bitnije JA GA NE VOLIM JA GA ISKORISCAVAM (naravno u seksualne svrhe)[/QUOTE]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jos ako je to njen muz - milina...![]()
Pametno... Ima pretenzije ka švalerima, a onda ih zezne kada oće da je žene, baš lukavo... qq!
Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
Ovo se zove cist racun. Kad oboje hoce isto :razz:
Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
Ovo je stvarno posteno sigurno se i njegova žena slaže sa ovakvim stavom!
Od ovih silnih saveta ladno cu poceti da varam...vidim, to je tako jednostavno....em cu da se omastim sa strane...em ce sve da mi udovoljava...sreca, sreca, radost....i najbolje od svega je sto niko ne snosi krivicu ....milina
Ja ne verujem da zene mogu voleti muskarca kojeg dele. Mogu samo biti zanete.:wink:
Muskarci mogu voleti zenu koju dele, ali odbijaju to sebi da priznaju.:wink:
Ako zavolim nekog, kad se osecam lose, ja cu mu to reci, ako taj neko ne reaguje dugo, dugo, ako odbija da resimo problem... ja cu ga ostaviti ili prevariti - ko je kriv u ovom primeru? Oboje i niko.
Najcesce je tu varijanta da to sto nezna to je i neboli ( a mislim da je tako u 90% slucajeva )!