Veza sa "zauzetim" muškarcem?

Istina je da svako zna svoje. Ali uvek je to pitanje prisutno. Dali tu ima srece? Nek on prvo rascisti svoj zivot pa nek onda ukljucuje igrace sa strane. Moja sestra je bila u vezi sa covekom koji je ozenjen i, u medju vremenu, umre mu zena. Oni su nastavili vezu i on hoce posle 5 godina veze da je zeni. Ona naravno nece. Uvek mi kaze:"Samo mi fali da se udam za coveka koji je samnom varao svoju zenu. Nema spora da bi i mene cekalo isto." Sto bi narod rekao:Cist racun duga ljubav!

ja sam u vezi sa zauzetim tj ozenjenim i uzivam........
Najbolji je do sad.......
Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
i naj bitnije JA GA NE VOLIM JA GA ISKORISCAVAM (naravno u seksualne svrhe)[/
QUOTE]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:-DPRAVILO ZA UPOTREBU OZENJENOG MUSKARCA:-D

Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
i naj bitnije JA GA NE VOLIM JA GA ISKORISCAVAM (naravno u seksualne svrhe)[/QUOTE]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jos ako je to njen muz - milina... :twisted:

Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
QUOTE]

Ovo se zove cist racun. Kad oboje hoce isto :razz:

Najpazljiviji..........
vrlo sexy..........
QUOTE]

Ovo je stvarno posteno sigurno se i njegova žena slaže sa ovakvim stavom!

Ok, a sad nepreradjena istina.

Vazno je da ne smete da ga zavolite.
Mozete da se zaljubite, malo zanesete, mozete i da mu kazete volim te, ali ne smete ga voleti zaista. On je samo uzitak i kraj price.

Najcesce on zivi u ubedjenju da voli svoju zenu, a vi ste mu samo sexualni objekat.
Naravno, stvari stoje ovako: on ne voli svoju zenu, samo misli da je voli, ali tu su deca, imovina, itd.

Prava istina je da bi on bio savrseno srecan u braku sa vama, ali vi naravno niste lude da razmisljate o braku.

Ako zavolim nekog, kad se osecam lose, ja cu mu to reci, ako taj neko ne reaguje dugo, dugo, ako odbija da resimo problem... ja cu ga ostaviti ili prevariti - ko je kriv u ovom primeru? Oboje i niko.

Bezveze je traziti krivca...puklo je yebat ga....ali ako nesto u vezi nije u redu, ostavi pa idi dalje....a ne da varas...razumem...svi smo mi ljudi...uostalom zar se problemi u vezi, resavaju samo seksom u tudjem krevetu...:D

Cist racun duga ljubav.....

Iskusenja ima na svakom mestu, koliko hoces....treba im odoleti...ali razumem da neki ljudi nisu sposobni da odole...ne da im djavo mira...idite u crkvu molite se ljudi....:lol::lol::lol:

Just joking....

@tema
i kao sto napisah vec...ne postoji veza sa zauzetim muskarcem...on je vec u vezi...tako da to nije veza...:D

Back