mariellamariella
Početnik
- Poruka
- 12
Ovako, izlazim sa momkom koji je 10 godina stariji od mene on ima 30 ,a ja 20 godina...zajedno smo vise od pola godine. Ne postoje prepreke izmedju nas, i godine zaista nisu problem jer se slazemo,nemam nameru da se udajem prije zavrsetka fakulteta,posla itd pricamo otvoreno i on me razume i podrzava. Studiram u inostranstvu, i on je stranac (ukoliko je to bitno kao cinjenica,pokusavam da vam dam neku sliku o situaciji). E sad, skoro svakog dana nakon svojih obaveza kako on radi , ja dodjem kod njega i prespavam tamo. S obzirom da mi je bezveze da idem ponovo do kuce i svei bude kasno, Moje drugarice su prilicno protiv toga (bez ikakvog obrazlozenja) i cesto prokomentarisu ironicno kako ja ne moram ni da zivim sama,da se preselim kod njega. Ja smatram da je to mnooogo veliki korak i da je jedno(pa i svaku) noc prespavati tamo,a MNOOOGO drugacije ziveti sa nekim,tako da sam protiv toga. Takodje je doslo na red i pitanje obrazovanja. On je momak koji dosta radi,ali nema fakultet,bavi se restauracijom drveta,ima svoju firmu. I to je minus,po njihovom.
Meni je mnogo lepo sa njim,on zaista toliko vodi racuna da se o svemu dogovaramo, radimo kako nama odgovara, i voli me puno,kao i ja njega i ne bih da raskidam zbog ovoga,ali je uzasno kad vam neko ovako ubaci crv sumnje i bojim se da sam mozda ja nerealna. Sta vi mislite?
Hvala unapred na odgovoru
Meni je mnogo lepo sa njim,on zaista toliko vodi racuna da se o svemu dogovaramo, radimo kako nama odgovara, i voli me puno,kao i ja njega i ne bih da raskidam zbog ovoga,ali je uzasno kad vam neko ovako ubaci crv sumnje i bojim se da sam mozda ja nerealna. Sta vi mislite?
Hvala unapred na odgovoru