Veza sa razvedenom ženom

i... de smo stali?

- - - - - - - - - -

a da... razvedena koja pati i place za kerecom... jel neka od vas finih dama zna zenu koja pati tolko za kerecom da prica drugarima svaki dan na uvce kerec pa kerec...?

- - - - - - - - - -

i onda mete temu o nekoj kao pa sa alteregom o tome raspravlja imitirajuci stil druge forumasice :lol:

- - - - - - - - - -

pouchni su cirkusi na forumu bas ko onaj reziran sinoc u skupstinskoj kafani ko da je izaso iz niske kafane :hahaha:

- - - - - - - - - -

da ivan zna koga placa i za sta placa... :roll:

On (taj moj drugar jel) je u braku.
Ona, ta njegova ljubavnica je razvedena, majka sa dvoje dece.

Ona njemu nije prva veza sa strane, on njoj kao oženjen i „zauzet“ jeste.
Desila se jel’te hemija, drž ne daj..kad god se moglo dovatili bi se ko blesavi, tucanja do sutra i kako to već ide, ona se zaljubi.

On ne, ali mu je draga.

Kako vreme ide, ona ga sve više želi, voli, njemu je takođe lepo, ali počnu da ga nerviraju njene priče o tome kako kada on ode ona ostane sama, bla bla bla bli ble blo..

Ona se izvinjava, razume, zna da je sama izabrala, ali je jače od nje
Njemu počne da radi crv i posle svake od tih „erotskih seansi“ on počinje da misli na nju tako što je sažaljeva, da oseća krivicu itd.

Pričaju o tome koliko stignu, ali uglavnom se pretežno samo iebu.

Kako vreme ide, veza postaje sve tužnija. Ona posle seksa ničim izazvana plače..on ćuti, ne zna šta da joj kaže, ona mu se izvinjava, on kaže u redu je, ali ništa više nije u redu.
Pričaju sve više i on na kraju predlaže da ode iz njenog života i pusti je da diše, slobodna, za nekoga drugog, ovaj put slobodnog, mogućeg.

Ona odbija, ne želi, ne zna..želi samo njega.

Pa opet red vatrometnog seksa, red „sve će biti okej“ i red „ništa nije okej“

Veza traje nekoliko godina, ona je sve starija, šanse da nađe nekoga sve manje i ponavlja kako niko neće ženu s dvoje male dece..

On je i dalje želi, ali shvata da na nju deluje kao droga. Što je više uzima, to će biti štetnije po nju.
U glavi mu se dok mašta o njoj, mešaju njene sise, usta, dupe, oči kosa..a onda je „vidi“ kako sama popravlja fen za kosu, kako tegli kese s pijace, kako plače sama u krevetu, kako gleda druge parove dok se drže za ruke..pa opet snagom volje pokušava da misli o njenoj ptički, glasu, mirisu seksa, ukusu njenih ustiju, kože, težini tela..ali eto ti slika njene dece kako rade zadatke, nje kako sama vuče kofere na more, kako je drugarice vode u pozorište, kako plače, plače plače..kako se čak razboljeva od tuge.

Šta mu je činiti?

Pa red bi bio da nakon tolko godina,pokaže muda i kaže ženi za ljubavnicu,jer da se ne lažemo,da je sve u redu sa njegovim brakom,ljubavnicu ne bi ni imao...
Ako je muškarcu samo radi sexa,naćiće ili platiće,skok ili dva,ali ovo traje godinama,što znači da nema veze sa tim.
Budi muško,ne pi.cka kakav si sada,kaži ženi i počni da živiš sa onom do koje ti je očito stalo više...

Pa red bi bio da nakon tolko godina,pokaže muda i kaže ženi za ljubavnicu,jer da se ne lažemo,da je sve u redu sa njegovim brakom,ljubavnicu ne bi ni imao...
Ako je muškarcu samo radi sexa,naćiće ili platiće,skok ili dva,ali ovo traje godinama,što znači da nema veze sa tim.
Budi muško,ne pi.cka kakav si sada,kaži ženi i počni da živiš sa onom do koje ti je očito stalo više...

a mozda je i njegova zena u shemi?

Hajde se ti malo smiri.
Prvo si me pomesao sa jednom forumasicom, pa me optuzio da sam u "paru" sa Z, a sad sam jos i njegov alterego.
Zasto lepo ne skratis put i pitas admine da mi provere IP adresu?

P.S. Ja nisam trazila zakljucavanje one teme.

Hajde se ti malo smiri.
Prvo si me pomesao sa jednom forumasicom, pa me optuzio da sam u "paru" sa Z, a sad sam jos i njegov alterego.
Zasto lepo ne skratis put i pitas admine da mi provere IP adresu?

P.S. Ja nisam trazila zakljucavanje one teme.
:hahaha:
ae pali bre kloncino... idi mazi zorou rane vis da krvari :)))

- - - - - - - - - -

imam neki utisak ako nastavim da elaboriram na ovoj temi da ce i nju da roknu :roll:

@bambina
sve znas tako naivna :lol:

roknjavanjem teme je potvrdjeno sta sam pisao, roknjavanjem mene he pogvrdjeno kolki ste jadnici.

nego ajmo na temu... otkud ideja da njegova zena ne zna za nju kad traje tolko dugo? mozda ga i zena tera u takve veze iz samo njoj znanog razloga a?

jasno, ti predlažeš da on razmišlja crni lili belo, ili/ili.
A vidiš, suština ljubavničkih odnosa je upravo u balansiranju u sivoj zoni.

Ovde nije problem opredeljenja, on živi svoj život i ok mu je.
Problem je što ne želi da više povređuje ljubavnicu i problem je što ljubavnica ne želi da prekine.
I nemojte tako lako da karakterišete duge ljude i nazivate ptičkama,možda su baš ptičke oni koji se plaše izazova i biraju sigurne opcije?

Možda si tojest, upravo ptička ti koji nemaš mjuda za dve žene jer se plašiš da se ne zaljubiš?
Možda se plašiš svojih emocija, ptičkastih, a ne muških?

msm..razmišljamo naglas jel..

neko moje misljenje ili stav je upravo ono sto sam izneo da u prevari svi gube a zena i ljubavnica najvise... da bi shvatili sustinu ovakvih rasomona tipa drz daj drz ne daj uvek moramo poci od razloga zasto se neko razveo i zasto neko vara
a to nas vrli ranjeni kolega je svesno sakrio da bi prica bila tuzna na jednu stranu... a zivot je uvek tuzan na obe

jasno, ti predlažeš da on razmišlja crni lili belo, ili/ili.
A vidiš, suština ljubavničkih odnosa je upravo u balansiranju u sivoj zoni.

Ovde nije problem opredeljenja, on živi svoj život i ok mu je.
Problem je što ne želi da više povređuje ljubavnicu i problem je što ljubavnica ne želi da prekine.
I nemojte tako lako da karakterišete duge ljude i nazivate ptičkama,možda su baš ptičke oni koji se plaše izazova i biraju sigurne opcije?

Možda si tojest, upravo ptička ti koji nemaš mjuda za dve žene jer se plašiš da se ne zaljubiš?
Možda se plašiš svojih emocija, ptičkastih, a ne muških?

msm..razmišljamo naglas jel..

ne mora neko biti pticka ako se cvika, kontas? za mene je neko pticka ko iznosi tudju intimu na izvolte a svoju krije, ko znija noge iz razloga koji su ne njemu ne njoj vec trecem korustiljubivi... znaci on maze i nju predstavlja kao zrtvu njega kao postenog i moralnog prevaranta a zivot nikad nije takav

- - - - - - - - - -

Pa mozda i ne znam. :)

Izgleda da cu na kraju ja morati Ninu da zamolim da napise da li sam neciji klon ili ne.

a nina ce da pita ambasadora da potvrdi

- - - - - - - - - -

ispiranje necije svesti se ne vodi na nacin da dopres do nekoga kako razmislja i prilagodis stavove njegovom eq.. to je prvi stepenik osnovna skola, pravi ispuranje je kad ga ubedis u nesto u sta ni sam ne veruje da ako je pozitivno ispiranje taj skonta gde gresi a ako je negativno da se zaljubi u ispiraca

beli i crni mag... za bele nije beli i za crne nije crni nikad vec obratno a tis zoro kako bi reko nit tamo nit vamo znaci siv.

Ne bih to nazvala nadom, vec verom. Kad covek veruje da ce nesto krenuti po zlu, onda to obicno i zavrsi tako. Kako ce meni biti, pokazace vreme.

Ne negiram ni tudja negativna iskustva, tudje strahove, ali ja, gledajuci brak mojih roditelja, jednostavno ne nosim sa sobom traumu takve vrste. Imam nekih drugih bojazni, vise onih na koje ne mogu uticati, pa me cine nemocnom i izgubljenom, kao sto je, recimo, strah od gubitka onih koje volis.

Maltene me je se pocelo nabedjivati kako je moj tata sigurno varao moju mamu, jer je nemoguce da su imali skladan brak.

Izvini sad mi je logicno da te pitam koliko imas godina pa ti je potrebno da zivis u bajci. Pa sta ako jeste ili nije tvoj tata varao tvoju mamu?

On je tvoj otac onoliko koliko je dobar prema tebi i koliko te je podizao i vaspitavao.

Kakve to veze ima s tim da li je je varao ili ne?

Izvini sad mi je logicno da te pitam koliko imas godina pa ti je potrebno da zivis u bajci. Pa sta ako jeste ili nije tvoj tata varao tvoju mamu?

On je tvoj otac onoliko koliko je dobar prema tebi i koliko te je podizao i vaspitavao.

Kakve to veze ima s tim da li je je varao ili ne?

Bajke znaju biti jako surove. Samo imaju happy end. Tako da - ne, ne zelim bajku od zivota.
Idem kroz zivot verujuci u dobro. To je sve. Nazovi to optimizmom, naivnoscu, kako god zelis.

A ovo za tatu uopste nisi razumela, vidim. Ti ga ne poznajes. Niti bilo ko sa ovog foruma. Ja da. I niko me nece nabedjivati da je laz ono sto je istina.

Back