narezak
Aktivan član
- Poruka
- 1.403
Da li biste bili u vezi sa osobom koja nosi isto ime kao jedan od vaših roditelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo spavam sa devojkom koja se zove kao moja keva, a ja stenjem "Oooohhh da Slavka, kako me pališ".Kakve veze ima...?
Pa breeee...Recimo spavam sa devojkom koja se zove kao moja keva, a ja stenjem "Oooohhh da Slavka, kako me pališ".
![]()
pa majku valjda zoveš mama, ne po imenuRecimo spavam sa devojkom koja se zove kao moja keva, a ja stenjem "Oooohhh da Slavka, kako me pališ".
![]()
Ne govorim o braći i sestrama, već o majkama i očevima.Pa breeee...
Znas koliko ja brace imam...koliki bih ja tek
filter u mozgu morala da ukljucim za imena
Ti majku zovi kevo i drzi se te funkcije a devojku imenom![]()
Bilo bi još gore da partnerku zovem "mamice" tokom vođenja ljubavipa majku valjda zoveš mama, ne po imenu![]()
a kevu po imenuBilo bi još gore da partnerku zovem "mamice" tokom vođenja ljubavi
Ok,meni je to tehnicki isto...braca,otac...Ne govorim o braći i sestrama, već o majkama i očevima.
Ako se pališ na kevu, to nikako nije dobra ideja.Recimo spavam sa devojkom koja se zove kao moja keva, a ja stenjem "Oooohhh da Slavka, kako me pališ".
![]()
kada bi iskljucila svu bratiju, ne bi ostalo muskatije za brstiti?Znas koliko ja brace imam...koliki bih ja tek
filter u mozgu morala da ukljucim za imena
Nigde to nisam napisao. Nemog da me gaslightuješ. Pitanje je postavljeno teoretski i kako se nositi s tim da budete u vezi s osobom koja vam se jako dopada, a koja nosi isto ime kao jedan od vaših roditelja.Ako se pališ na kevu, to nikako nije dobra ideja.
Ahahakada bi iskljucila svu bratiju, ne bi ostalo muskatije za brstiti?![]()
To bi moglo da funkcioniše jedino kada bi moj mozak bio natopljen vinjakom.Daj devojci nadimak dok u mozgu ne obradis tu situaciju i ne naviknes se...
Onda je ponestalo opcija za tebe...To bi moglo da funkcioniše jedino kada bi moj mozak bio natopljen vinjakom.
Pitaću kevu da promeni ime.Onda je ponestalo opcija za tebe...
Il natapaj mozak vinjakom,ili promeni devojku posto kevu ne mozes...
Uuu, kinkyRecimo spavam sa devojkom koja se zove kao moja keva, a ja stenjem "Oooohhh da Slavka, kako me pališ".
![]()