Веза са "очајном"?

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Немојте погрешно схватити овај придев очајна, јер нисам могао да смислим бољи наслов, а трудим се увек да будем прецизан и конкретан тако да ми ово делује добро решење.

Значи, девојка прилази 30-тим и имала је добар број неуспешних веза и у фазону је "Изгледа да се нећу удати" и тужна је због тога и она шмека једног момка који се ту и тамо двоуми.

Момак има своје принципе и не би хтео да је лаже, али ни он не зна шта жели, са ове тачке гледишта би хтео неку везу за прелазни период док не наиђе нека која би му скроз одговарала. Искрено и сурово, али тако је.
Момку одговара нека која би се вртела око њега и третирала га као принца док не би хтео везу са неком која би му била напорна, али овом се вероватно неће оженити.

Шта ви мислите о овоме?

Да ли бисте ви искористили овакву прилику и заболи гол и били са неким ко вам одговара за само неки период или ово сматрате неморалним?

Питање и за мушкарце и жене.

Smijesne-slike-4.jpg

Немојте погрешно схватити овај придев очајна, јер нисам могао да смислим бољи наслов, а трудим се увек да будем прецизан и конкретан тако да ми ово делује добро решење.

Значи, девојка прилази 30-тим и имала је добар број неуспешних веза и у фазону је "Изгледа да се нећу удати" и тужна је због тога и она шмека једног момка који се ту и тамо двоуми.

Момак има своје принципе и не би хтео да је лаже, али ни он не зна шта жели, са ове тачке гледишта би хтео неку везу за прелазни период док не наиђе нека која би му скроз одговарала. Искрено и сурово, али тако је.
Момку одговара нека која би се вртела око њега и третирала га као принца док не би хтео везу са неком која би му била напорна, али овом се вероватно неће оженити.

Шта ви мислите о овоме?

Да ли бисте ви искористили овакву прилику и заболи гол и били са неким ко вам одговара за само неки период или ово сматрате неморалним?

Evo npr.ja...smatram nemoralnim...Ali ja sam,ionako,čudak...:)
Nekako mi je ljigava ta računica...Kao ne zna šta hoće,htio bi zna se šta,a ne bi da je laže,ko fol pošten...bla,bla...Pa budi lav...ili jesi ili nisi...Ako smatraš da takva "prilika"tebi ne odgovara iz ovog ili onog razloga,nemoj ni biti sa tom djevojkom u vezi...Prosto i jednostavno...

I ne samo u ljubavi...inače mi se gade takvi ljudi koji manipulišu ljudima,njihovim osjećanjima...da bi sebi pribavili bar neku korist...

Poslednja izmena:

Шта ви мислите о овоме?

Ne treba da je zamajava, ako misli da ga ona peca za brak a on smatra da ona nije ta vec mu samo dobra ko prelazno resenje dok ne nadje pravu, nek ima muda pa joj to kaze. :mrgreen:
Ako mu uprkos tome ona da ckapiku, sama je kriva.

Шта ви мислите о овоме?

sve je to zbog nemanja posla

da ljudi rade nebi imali vremena da cheshu ajaj

Да си пре пар година видела моје пријатељице на фејсу, гомила пре 25-те је држала слику у венчаници.:)

Брале, нисам женско. :lol:
Сад бих могао да набројим минимум 15 жена преко 30 које се нису удавале а које виђам сваки или скоро сваки дан. Имају послове, изгледају нормално али...ништа. Дал неће или шта је у питању, не знам.

Ne treba da je zamajava, ako misli da ga ona peca za brak a on smatra da ona nije ta vec mu samo dobra ko prelazno resenje dok ne nadje pravu, nek ima muda pa joj to kaze. :mrgreen:
Ako mu uprkos tome ona da ckapiku, sama je kriva.
Тачно, са свиме се слажем, али ту постоји још једна морална дилема.
Момак може и да пожели њом да се ожени ако би били у вези, шта знаш, а може и она да батали ако јој момак не одговара или да се покаже да она не одговара момку.
А и не можеш ни да одлучиш да се жениш чим је видиш, зар не?

На пример, мени су глупе те прелазне везе од 3-4 или чак 5 година. Будеш с неким 6 месеци, годину дана максимум, па ако не иде баталиш и тераш даље.
Зато су и добре оне америчке форе са "дејтовањем" са више њих истовремено и овде тога има само што ретко ко признаје.:mrgreen:
Из искуства људи које познајем, лоше су прошли они који су годинама покушавали да промене и поправе своје везе и тако били са неким 4-5 година и на крају схватили да не иде.

Back