Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.964
Nikako ni slucajno beste od mladjih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto par? Zar nije lakse jedan ali vredan?kad upokojim par muzeva i skupim silno nasledstvo, pa tamo kad udjem u 5 deceniju, onda cu da trosim te momcice od 25 Pogledajte prilog 561504
Zanimljivije ovako par komSto par? Zar nije lakse jedan ali vredan?![]()
Ti ćeš se udati za Zmajka a mi ćemo da patimo.kad upokojim par muzeva i skupim silno nasledstvo, pa tamo kad udjem u 5 deceniju, onda cu da trosim te momcice od 25 Pogledajte prilog 561504
Šta ima da se dokazuje, prevelika razlika u godinama (10+) povlači razlike u shvatanju okruženja, kulturološke razlike, sklonosti itddokaži
Nije mi tako dobra drugarica ako me razumešslažem se ali i sexualne aktivnosti poznaju godine itekako
pa nije baš baba s 55 nepreteruj..
a muškarac je u punoj snazi s 20 a ne 40 lol s 40 je u prilično praznoj snazi
ih kakva ti je to prijateljica ako je dovoljno zbog te sitnice i razlikice u mišljenju da raskinete..predlažem da je pozoveš na čaj od hibiskusa i zakopate ratne sikire! ipak je to bilo nadasve iskonsko i nepatvoreno iskreno prijateljstvo..kao i sva ženska..
Evo mog druga interesuje kako znasNije mi tako dobra drugarica ako me razumeš
Sve u svemu, žena od 35 a muškarac od 25 možda mogu da prođu. Dok žena od 55(koju trese klimaks) i muškarac od 45(koji još uvek može da *ebe, ne pitaj me kako znam mehehe), to ne ide nikako. Bar ne dugoročno.
Evo meni je žao što su raskinuli ali ti si verovatno zadovoljna što su ti se prognoze obistinile.Šta ima da se dokazuje, prevelika razlika u godinama (10+) povlači razlike u shvatanju okruženja, kulturološke razlike, sklonosti itd
Teško će funkcionisati u bilo čemu osim u seksualnim aktivnostima koje, realno, ne poznaju godine.
Imam drugaricu koja je sa svojih 40 bila u vezi sa likom od 25. Planirala brak, decu ahahaha
Sve što sam joj rekla je da zamisli sve, samo za 15 godina. Ona će biti baba od 55, on muškarac u punoj snazi od 40.
Tu negde je prestala da govori sa mnom, raskinuli su posle šest meseci.
sve dosadi na duze staze nema to veze s godineniše. Može biti zabavno za oboje, al isključivo na kratke staze
Kojih crnih 40 u punoj snazi?? Muškarac vredi jedino u periodu od 20 do 30 godina. Preko toga nije za krasni klinac. I fizički i emotivno i kako god hoćeš. Ako hoćeš u životu nešto da uradiš, uradi ga u tom periodu. Posle si običan matori prdonja koji samo zna da pametuje i smatra da je popio svu pamet ovog sveta. A i šanse da će ga strefiti neka žešća boleščina mu tad skaču za jedno 50% sigurno. Trt Milojka što je u punoj snazi.Šta ima da se dokazuje, prevelika razlika u godinama (10+) povlači razlike u shvatanju okruženja, kulturološke razlike, sklonosti itd
Teško će funkcionisati u bilo čemu osim u seksualnim aktivnostima koje, realno, ne poznaju godine.
Imam drugaricu koja je sa svojih 40 bila u vezi sa likom od 25. Planirala brak, decu ahahaha
Sve što sam joj rekla je da zamisli sve, samo za 15 godina. Ona će biti baba od 55, on muškarac u punoj snazi od 40.
Tu negde je prestala da govori sa mnom, raskinuli su posle šest meseci
A i meni žao. Mislim, koliki lošak treba da budeš da te zabavlja tuđa nesreća. Ja inače ne podržavam te takve veze sa tolikom razlikom u godinama i smatram da ne mogu da opstanu ali zamisli nju jadnu, zaljubila se, planirala porodicu, kad ono - prc, nema ništaEvo meni je žao što su raskinuli ali ti si verovatno zadovoljna što su ti se prognoze obistinile.
i da znate da je sve individualno i zavisi od čoveka lično od njegove mentalne i psihičke stabilnosti koliko kada i dokle će moći da kreše nema to veze sa tim imaginarnim crtama koje podvlačite do tridesete pa od četrdesete... ako je potencija u muškarca neokrnjena godine mu neće smetati.
što se pak žena tiče kad pređu petu banku najgore su....
Nije valjda da stvarno mislis da muskarac preko 30 nije za krasni klinac?Kojih crnih 40 u punoj snazi?? Muškarac vredi jedino u periodu od 20 do 30 godina. Preko toga nije za krasni klinac. I fizički i emotivno i kako god hoćeš. Ako hoćeš u životu nešto da uradiš, uradi ga u tom periodu. Posle si običan matori prdonja koji samo zna da pametuje i smatra da je popio svu pamet ovog sveta. A i šanse da će ga strefiti neka žešća boleščina mu tad skaču za jedno 50% sigurno. Trt Milojka što je u punoj snazi.