Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahaha

Malopre mi u gymu rece jedan da voli da se druzi sa starijim tetama kao sto sam ja :think:
A ne bih rekla ni da sam 6,7 godina starija od njega

Mada je on opaljen skroz, kontam da prica svim zenama po gymu isto :rotf:

haha... ...ovde se ne diskutuje o tvojoj potražnji i tvojim godinama.

diskusija nije o tvom neiskustvu oblikovanja mlađih m. ...

On samo traži da ga neka teta prevaspita i odgoji do kraja, ono što mama nije mogla ....:manikir:

Petlići podsvesno znaju da nije stvar samo u letenju, naskakivanju i okidanju.

Dobar kokošinjac , je kada nema previše perja, podignute prašine i kokodakanja.

To je već kulturan kokošinjac = :malav: + :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Društvenost je kada su stariji odgovorni naročito za mlađe - u svim aspektima ! ...

Poslednja izmena:
Petlići podsvesno znaju da nije stvar samo u letenju, naskakivanju i okidanju.

Dobar kokošinjac , je kada nema previše perja, podignute prašine i kokodakanja.

To je već kulturan kokošinjac = :malav: + :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Društvenost je kada su stariji odgovorni naročito za mlađe - u svim aspektima ! ...

Poenta Djoletove posme o strasnom petlu je ta sto je pisana u pluskvamperfektu...:lol:

Eeee, imao sam strasnog jelte...:deda:

Ako oce da mu peglam i cistim, nece da moze :P
Ti nisi nikada ni bila mlada, odmah si postala stara devojčica gladnih baby emocija ! Neprekidna sadašnjost neodrastanja ... :manikir:

To je on savladao i neće da gubi vreme oko toga sa tobom, ali nije savladao držanje, ophođenje, komunikaciju, milovanje očima, dušom i tim stvarima, a ne ...onim stvarima ... dobro, malo i ona milovanja :mrgreen:

- - - - - - - - - -

otjel pasti vetj neka snoshkica ovde :rumenko:

Pala je odavno, pa se prisećamo ...živimo u sećanjima !

- - -

Slonče,

Moj teča sa ogromnim stomakom , znao je često govoriti:
- evo rodiću slonče - milujući se po velikom stomaku.
- vidite, dole mu surla viri !

- - - - - - - - - -

Poenta Djoletove posme o strasnom petlu je ta sto je pisana u pluskvamperfektu...:lol:

Eeee, imao sam strasnog jelte...:deda:

A, šta ti veliš na taj perfekt , pa još ako je plus ... ehe... :manikir:

Vidim da su komentari zastareli, ali se nadam da ce neko doprineti mojoj "odluci"... Procitala sam stavove iz ugla muskog i zenskog sveta, mogu reci, slazem se i razumem oba. Sto dalje znaci, da se ja razmisljam da li da se upustim u ovakvu avanturu... Onoliko koliko sam ubedjena i verovala u to da cemo suprug i ja docekati starost zajedno i cuvati unucice, toliko NE verujem u opstanak ovakve veze, da se razumemo. Svesno bih usla u to bez ocekivanja tog tipa, jer sam se umorila od ocekivanja, ali ono cemu se nadam je da budem ta "vezbanka", svojevoljno tome posvecena a da nekako ne padnem u svojim ocima...

Vidim da su komentari zastareli, ali se nadam da ce neko doprineti mojoj "odluci"... Procitala sam stavove iz ugla muskog i zenskog sveta, mogu reci, slazem se i razumem oba. Sto dalje znaci, da se ja razmisljam da li da se upustim u ovakvu avanturu... Onoliko koliko sam ubedjena i verovala u to da cemo suprug i ja docekati starost zajedno i cuvati unucice, toliko NE verujem u opstanak ovakve veze, da se razumemo. Svesno bih usla u to bez ocekivanja tog tipa, jer sam se umorila od ocekivanja, ali ono cemu se nadam je da budem ta "vezbanka", svojevoljno tome posvecena a da nekako ne padnem u svojim ocima...

Realno, to ne bi trebalo da se desi ukoliko zaista svesno udjes u takvu vezu bez ikakvih ocekivanja, ali se desava.
Najbolniji pad je kad padnes u sopstvenim ocima. Iz mog ugla gledanja, to ne treba sebi da uradis...

Back