- Poruka
- 50.191
ja jako cenim njihovu nauku, moze svasta da se spozna i razume kroz nju
Naravno...ali doza licnog stava i kritike nad onim sto citas, pratis, cenis mora da postoji...ili ces se udaviti u tudjim mentalnim vratolomijama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jako cenim njihovu nauku, moze svasta da se spozna i razume kroz nju
Barbi, jesi li ti slobodna?![]()
Pitanje je uvod u diskusiju o ljubavnoj boli![]()
Pa dobro, hajde da diskutujemo. Obori tvrdnju -ako boli onda nije ljubav...
Pa dobro, hajde da diskutujemo. Obori tvrdnju -ako boli onda nije ljubav...
Nisi odgovorila![]()
..pa nisu ni svi mladji muskarci mutavi. Ne pricamo o pubertetlijama vec o zrelim muskarcima koje privlace starije zene.
Muskarac do svoje tridesete vec ima pozamasno seksualno iskustvo.
Kres sema moze da bude i izmedju mladje zene i starijeg muskarca, zar ne?...nista i niko ti ne garantuje trajanje ni u jednom slucaju..
..pa nisu ni svi mladji muskarci mutavi. Ne pricamo o pubertetlijama vec o zrelim muskarcima koje privlace starije zene.
Kres sema moze da bude i izmedju mladje zene i starijeg muskarca, zar ne?...nista i niko ti ne garantuje trajanje ni u jednom slucaju..
..pa i to je bezveze usporedba, phe, lozi se da bude mama, bljak....ukoliko devojka voli starije znaci da se lozi na tatice?
..pa i to je bezveze usporedba, phe, lozi se da bude mama, bljak....ukoliko devojka voli starije znaci da se lozi na tatice?
Sta, sad ti Cicak ne odgovara? Pa ti si mnogo veci izdajnik nego sta sam mislio.
Upravo tako!
- - - - - - - - - -
Vidi vidi... Misle da nam uruse most ljubavi koji gradimo ovde...![]()
A nisu svesni da je nasa ljubav zivotna![]()
Sad bih napisao sta si ti, ali necu da vredjam. Je l ne vidis kako bi te taj gospodin prodao za kesicu kikirikija plus je jednom nogom u grobu?
Izvini Milose ali taj covek je mentalno, za tebe, gospodin.sa sve tom nogom u grobu
Mladjanog cu jednog da nadjem kad jos malo omatorim, sad mi nekaki previse rano za to :/
Nemoj puno da cekas
![]()
Jel se to sam nudis ili znas nekoga mladjanog ko bi me i sad hteo : ))?
Može biti I jedno I drugo![]()
Zavisi šta ti draže))
Na kraju krajeva, uzmem sve sta mi zivot pruza![]()
Izvini Milose ali taj covek je mentalno, za tebe, gospodin.sa sve tom nogom u grobu