Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da mlađi mnogo bolje podnose buđenja, i bolje stoje sa živcima. Ali nije ni sve u tome. Oni mnogo ozbiljnije pristupaju tome jer su svesniji raznih posledica. Koliko je to prednost ili mana, to zavisi od slučaja do slučaja.
Znam i mlade i izdržljive roditelje kojima su roditelji podizali decu, koji su i ono što su sami podizali svodili na tehnikalije i olakšice sebi. To je do tipa ličnosti, i isto će se ponašati u 25 i 45.
Jedino što mogu reći da postoji izvesna doza je neprilagođenosti i netolerancije, mada ni to nije pravilo, kod onih koji se kasnije opredeljuju za brak i decu. Jedino to mogu dovesti u vezu sa ovim što pričaš. Ali to kad bi terali mak na konac.

:cmok:
Druzim se sa mnogo ljudi, svaki dan sam u kafani, restoranu..mnogo muskih roditelja i fantasticna kolicina "lako cemo" Nisam ni ja mnogo bolji, al bar priznam :(

- - - - - - - - - -

I valjda je jasno što ja imam problem sa tim stavom. :lol:

Pa dobro, ti si uhvatila zadnji voz:malav:, on bas i nije:malav:, ali to nema toliko veze ako ti dominiras :)

Kladim se da je ovaj vic ostao pohranjen u Drakčetovoj moćnoj memorijskoj dvorani, još iz vremena Nikole Tesle,

kao sećanje na pregalački trud u izgradnji hidrocentrale na Nijagarinim vodopadima. :lol: z:lol:

Brzo u Mozart,kvote ti nisu loše...:lol:

- - - - - - - - - -

pa to je ok, volite brate brani li vam neko...

no je meni smesna ona njena izjava o izlazenju na crtu, ces da poredis staro i mlado, oces kako da neces...

Pa jeste...Kad idem u centar grada (u poslednje vreme busom zbog parkiranja) ne spopadavaju me devjčurci već babe i to najmanje klimakterićne...Ybg...:(
Ali,šta ima veze,ljubav ne priznaje ni granice ni godine...;)

Naravno da mlađi mnogo bolje podnose buđenja, i bolje stoje sa živcima. Ali nije ni sve u tome. Stariji mnogo ozbiljnije pristupaju tome jer su svesniji raznih posledica. Koliko je to prednost ili mana, to zavisi od slučaja do slučaja.
Znam i mlade i izdržljive roditelje kojima su roditelji podizali decu, koji su i ono što su sami podizali svodili na tehnikalije i olakšice sebi. To je do tipa ličnosti, i isto će se ponašati u 25 i 45.
Jedino što mogu reći da postoji izvesna doza neprilagođenosti i netolerancije, mada ni to nije pravilo, kod onih koji se kasnije opredeljuju za brak i decu. Jedino to mogu dovesti u vezu sa ovim što pričaš. Ali to kad bi terali mak na konac.
nije baš tako...ja bar mogu da svedočim iz iskustva jer razlika između moje dece je 9 godina...sve što mi je bilo lako da radim sa 25-25 sa 34-35 mi je bilo daleko komplikovanije

Poslednja izmena:
pa to je ok, volite brate brani li vam neko...

no je meni smesna ona njena izjava o izlazenju na crtu, ces da poredis staro i mlado, oces kako da neces...

Poredjenje te vrste je totalno bezveze pogotovo u danasnje vreme kad zene sa 40+ u ne malom broju izgledaju stvarno jako dobro...
To izlazenje na crtu je bio moj odgovor muskima koji kazu da su zene vec sa 25 odron...:lol:

..majka i cerka...:)

Jasmin-i-Amber-Le-Bon-670x670.jpg

...cerka, majka i baka...

9FYpkvZ.jpg

kao da ne, majka sa ovolikim podocnjacima i borama, sparuskanim vratom bas moze se poredi sa cerkom :lol:

barbi svako vreme ima svoje, meni su idiotizam i ovakve fotke, lecenje kompleksa
lepa majka lepa cerka, a o nekom daljem poredjenju bolje da ne krecemo

taj ko pise da su zene odron sa 25 seta desanku, sta ima da se primas na takve komentare...

:cmok:
Druzim se sa mnogo ljudi, svaki dan sam u kafani, restoranu..mnogo muskih roditelja i fantasticna kolicina "lako cemo" Nisam ni ja mnogo bolji, al bar priznam :(

- - - - - - - - - -

Pa dobro, ti si uhvatila zadnji voz:malav:, on bas i nije:malav:, ali to nema toliko veze ako ti dominiras :)

Kafana za kafanu, treba otići kod njih kući, znati porodične prilike i metode vaspitanja i dresure dece. Koliko na rečima savršenih roditelja koji nisu ni svesni svojih propusta. Niti ih zanima...

kao da ne, majka sa ovolikim podocnjacima i borama, sparuskanim vratom bas moze se poredi sa cerkom :lol:

barbi svako vreme ima svoje, meni su idiotizam i ovakve fotke, lecenje kompleksa
lepa majka lepa cerka, a o nekom daljem poredjenju bolje da ne krecemo

taj ko pise da su zene odron sa 25 seta desanku, sta ima da se primas na takve komentare...

Ne primam se, nervira me hebiga...:lol:

Kafana za kafanu, treba otići kod njih kući, znati porodične prilike i metode vaspitanja i dresure dece. Koliko na rečima savršenih roditelja koji nisu ni svesni svojih propusta. Niti ih zanima...

Znas sta, dosta ljudi ovde nema nikakvo iskustvo i prilicno povrsno, kroz svoje oke, vide i smatraju da i drugi vide isto :)
E pa nece bas biti tako, ja na ponasanju dece od ljudi koje znam dugi niz godina u kombinaciji sa onim sto znam i pricam s njima, znam model odgoja. Nije to nikakva umetnost, najoobicnija socijalna psihologija :)

- - - - - - - - - -

Mogu da zakljucim na osnovu pisanija da je veza izmedju starije zene i mladjeg muskarca moguca
i moguce je da to bude lepa i uspesna veza, puna ljubavi...:zaljubljena:

:)

Barbi, ja iz slika koje kacis i opisa vidim da bi ti bila spremna na podvodjenje maloletnica kako bi odbranila teoriju o istom sekspilu kroz dve i tri genneracije :)

ja sam imao te matorije od mene, tu nema ni lj od ljubavi i ni v od veze, samo drndanje i ubijjanje od q :)))

- - - - - - - - - -

i ne samo q, ruka, noga, cim stignes....

E ovo si u pravu 100%...:sad2:
Ja bio momak 20 i koju i kod mene zanoćila moja tadašnja draga,a iz unutrašnjosti dofurala jedna od tri banke koju sam na moru iz zezanja okreno...
Ja s dragom iz sobe da je ispratim na bus,a ova srče kafu s kevom i samo "brojutro" i nastavile spiku di su stale...
Ja se vratio,a ona već u krevetu čeka! :eek::sad2:
Ona koju sam ispratio mala maca u krevetu za ovu! ! !
Ali -nema tu ljubavi-Ubivanje!:rumenko::confused:

Back