Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemaj sad da kolega Pivo krene sa pričom o nevinim curama pa da viš šta je pakao :lol:

pa naravno da brak treba da podrayumeva nevinu zenu. sto bi se bilo ko zrtvovao za zenu koja je prelezala 2 fudbalska tima. naravno da ne.

- - - - - - - - - -

Ne.Ti po svom običaju izvrćeš. Nisam rekao da prvo dijete treba rađati poslije 35. Samo nije tačno da žena koja ima više od 35 ne može zatrudniti prirodnim putem.

ja sam napisao da svaka druga posle tridesete pete ne moze da yatrudni prirodnim putem. procitaj ponovo. ti sa visokim obrazovanem bi to morao da razumes. ja sam covek prost. racunam do 10 na digitron.

- - - - - - - - - -

Velika vecina zena nakon 40 izgledaju kao bombe i mogu na crtu bilo kojoj mladjoj a muskarci vec nakon tridesete
vise nisu ono sto su bili..celave, goje se i slicno...:lol:...ocas posla ostare...
..si cuo ti za krizu srednjih godina?...sta je to ako nije ono sto i menopauza kod zena...

hhahahha,

Ko sad generalizuje?
To najmanje ima veze sa godinama. Koliko je mlađih koji se tako ponašaju. I majki i očeva...
Zna se zašto je kasno roditeljstvo loše, ovo su već banalizacije.

Vidi, ja tacno znam pet tata od 44 pa navise i generalizujem na osnovu broja, ispravno. Znaci u odnosu na veze 25-35 i roditeljstva posle cetrdesete oni cine jako mali broj, moj uzorak je sasvim dovoljan.
Jos uvek su, hvala Bogu, vecina i mama u tata u pravim godinama :)

Dosta se dobro drze ljudi od 40+ godina. Oba pola. Neki ne bas tako dobro, ali i tu su presudni geni i nacin zivota.

Ja ne znam koji je qujac s ljudima ali izgled i fizionomija nemaju uticaj na stanje materice i spermatozoida. Lepe kreme, laseri, estetska hirurgija... mogu da naprave izvana gladac, no stanje unutrasnjih organa je, jelte, jadac

- - - - - - - - - -

crba barbi de ce zena od 40+ na crtu sa onom od 20, si pri cistoj svesti zivota ti :lol:
kakva bre vecina
manjina da, ima zena koje izgledaju ko bombe 40+, ali su u velikoj manjini
pusti ti holivud, u stvarnom svetu je drugacije :lol:

Pa ja izgledam ispodprosecno ali kad pogledam ove muskarce iz moje generacije...80% ih izgleda katastrofa staro. Nije to genetika, jednostavno su uslovi zivota teski a malo ih ima sreću da to ne iskuse.

Ja ne znam koji je qujac s ljudima ali izgled i fizionomija nemaju uticaj na stanje materice i spermatozoida. Lepe kreme, laseri, estetska hirurgija... mogu da naprave izvana gladac, no stanje unutrasnjih organa je, jelte, jadac

- - - - - - - - - -

Pa ja izgledam ispodprosecno ali kad pogledam ove muskarce iz moje generacije...80% ih izgleda katastrofa staro. Nije to genetika, jefnostavno su uslovi zivota teski a malo ih ima sreću da to ne iskuse.

a hbg biologija je to
realno posle 40 si bioloski visak, i normalno da krece propadanje...de je ona cije s eime ne sme pominjati da ih sahrani :malav:
ranije je to bilo jos ranije, zbog uzasnih uslova zivota
produzili smo sebi zivot razvojem medicine ishrane i dr, ali protiv majke prirode se ne moze

iskreno ja ne vidim potrebu da se uopste provlaci teza stati na crtu, zasto bi
zasto bih ja sad merila mooda sa devojcicom od 20 po izgledu, pa naravno da ima manje bora, podocnjaka, celulita, naravno da su joj sise crvrsce nego meni, a kammo li onima sa 40, 50 god
cemu to merenje mooda uopste ne kapiram, kad majka priroda radi svoj posao
nema ja sta da se poredim po izgledu sa onom od 50 ni sa onom od 20 godina, za sve tri posoji mesto na ovoj planeti, za sve tri postoje potencijalni partneri, za sve tri postoji buducnost koja je razlicita i treba da bude tako

hbt dokle ide to, jos malo pa ce poceti da se porede sa decom, ono kao vidi onu kucku od 9 godina nema bore ko ja, kako joj to polazi za rukom oh maj gad
drama.gif

Sa dužnom pažnjom i posvećenošću sam pročitao sve što ste rekli.

:rotf:

- - - - - - - - - -

Pa ta teza je smesna, mozes biti fenomenalnog izgleda kao 40+, no na crti s npr Andjom tvoja koza na guzzici ne skripi ko balon. Ende

mislis forumaskom andjom?
pa da, sto je i normalno
i da skinemo andju i neku u extra formi od 45 godina, nek je zategnutija sto puta, kad im pogledas kozu odmahh ti je jasno da je casovnik uradio svoje

i kad bi ljudi shvatili da svako vreme nosi svoje ne bi se zamlacivali poredjenjem

Vidi, ja tacno znam pet tata od 44 pa navise i generalizujem na osnovu broja, ispravno. Znaci u odnosu na veze 25-35 i roditeljstva posle cetrdesete oni cine jako mali broj, moj uzorak je sasvim dovoljan.
Jos uvek su, hvala Bogu, vecina i mama u tata u pravim godinama :)

Za sve druge stvari se slažem, osim sa ovim. Naravno da je gruba generalizacija i iz nekog razloga ostrašćen stav.

Za sve druge stvari se slažem, osim sa ovim. Naravno da je gruba generalizacija i iz nekog razloga ostrašćen stav.

Zašto? Pre mi se cini da ti imas problem sa ovim stavom? Ja imam jednog od nabrojanih u familiji, a posto je krpa nasla zakrpu, dete zapravo odgaja baka ;)
Pazi, ima tu i proste prirode, da li konstantno ustajanje, nespavanje, slusanje placa..lakse podnosi 25 godisnjak ili 50 godisnjak? Objektivno?

a hbg biologija je to
realno posle 40 si bioloski visak, i normalno da krece propadanje...de je ona cije s eime ne sme pominjati da ih sahrani :malav:
ranije je to bilo jos ranije, zbog uzasnih uslova zivota
produzili smo sebi zivot razvojem medicine ishrane i dr, ali protiv majke prirode se ne moze

iskreno ja ne vidim potrebu da se uopste provlaci teza stati na crtu, zasto bi
zasto bih ja sad merila mooda sa devojcicom od 20 po izgledu, pa naravno da ima manje bora, podocnjaka, celulita, naravno da su joj sise crvrsce nego meni, a kammo li onima sa 40, 50 god
cemu to merenje mooda uopste ne kapiram, kad majka priroda radi svoj posao
nema ja sta da se poredim po izgledu sa onom od 50 ni sa onom od 20 godina, za sve tri posoji mesto na ovoj planeti, za sve tri postoje potencijalni partneri, za sve tri postoji buducnost koja je razlicita i treba da bude tako

hbt dokle ide to, jos malo pa ce poceti da se porede sa decom, ono kao vidi onu kucku od 9 godina nema bore ko ja, kako joj to polazi za rukom oh maj gad Pogledajte prilog 479428

Samo je jedan mali problemčić Metlo:svi mi,kad prešišamo ćetir banke, više volemo mlađe nego starije!
To i Barbi u otvaranju teme potencira...
E sad,kad navataš-pevaš!:hahaha::rotf:

Zašto? Pre mi se cini da ti imas problem sa ovim stavom? Ja imam jednog od nabrojanih u familiji, a posto je krpa nasla zakrpu, dete zapravo odgaja baka ;)
Pazi, ima tu i proste prirode, da li konstantno ustajanje, nespavanje, slusanje placa..lakse podnosi 25 godisnjak ili 50 godisnjak? Objektivno?

Naravno da mlađi mnogo bolje podnose buđenja, i bolje stoje sa živcima. Ali nije ni sve u tome. Stariji mnogo ozbiljnije pristupaju tome jer su svesniji raznih posledica. Koliko je to prednost ili mana, to zavisi od slučaja do slučaja.
Znam i mlade i izdržljive roditelje kojima su roditelji podizali decu, koji su i ono što su sami podizali svodili na tehnikalije i olakšice sebi. To je do tipa ličnosti, i isto će se ponašati u 25 i 45.
Jedino što mogu reći da postoji izvesna doza neprilagođenosti i netolerancije, mada ni to nije pravilo, kod onih koji se kasnije opredeljuju za brak i decu. Jedino to mogu dovesti u vezu sa ovim što pričaš. Ali to kad bi terali mak na konac.

Poslednja izmena:

Back