Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije bas tako, .. ti od 4 banke su najbolji za svalerejsn..do tih godina su nesto stvorili , ozenili se, deca im izasla iz obdanista i pelena,imaju izvore prihoda u vidu posla, vode porodicu na godisnje odmore, imaju stan, kola i psa, nemaju nekih vecih egzistencijalnih problema koji bi im uticali a potenciju.. tako da mogu da se opusteno upuste u veze sa strane..plus ne moras da im peres gace..samo dobar dan dragi i dovidjenja..vidimo se uskoro kada ti zena ode sa decom kod svojih i kao do sada parkiraj u susednoj ulici :malav:
kad ces da se udaš?prolazi ti vlak

Cetrdesete su za ocinstvo ok ako je mama od 25:lol:

Pa jesu po tumacenju ovdasnjih alfi(ca), medjutim, gledam takve tate, konstantno premoreni, neispavani, izbegavaju bilo kakvu jacu ulogu u odgoju i othranjivanju pravdajuci se poslom. Još ako je majka neka nesretnica koja gleda u njega kao u Boga, sve cemu biti oprosteno i opravdano. I sta?
Rastu nam generacije balavaca sa totalno pogresnom percepcijom autoriteta, roditeljstva i odgovornosti.

Ovaj Pivosok je alterego Čičku.
A ja se napalila, baš sam se napalila.

Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti.
Sreća pa više niko živi ne čita forum osim nas što smo se ovde zakucali. Pomislili bi ljudi da ste ozbiljni pa bi se svi pobacali u mutno dunavo da se više ne muče.

nemaj sad da kolega Pivo krene sa pričom o nevinim curama pa da viš šta je pakao :lol:

Ovaj Pivosok je alterego Čičku.
A ja se napalila, baš sam se napalila.

Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti.
Sreća pa više niko živi ne čita forum osim nas što smo se ovde zakucali. Pomislili bi ljudi da ste ozbiljni pa bi se svi pobacali u mutno dunavo da se više ne muče.
To, zamišljam da neko slučajno nekom pretragom nabasa na ove teme. Prestravio bi se čovek koliko ludaka ima. :lol:

Pa jesu po tumacenju ovdasnjih alfi(ca), medjutim, gledam takve tate, konstantno premoreni, neispavani, izbegavaju bilo kakvu jacu ulogu u odgoju i othranjivanju pravdajuci se poslom. Još ako je majka neka nesretnica koja gleda u njega kao u Boga, sve cemu biti oprosteno i opravdano. I sta?
Rastu nam generacije balavaca sa totalno pogresnom percepcijom autoriteta, roditeljstva i odgovornosti.
Sve ima dve strane...
Moj muz bi sada bio bolji i posveceniji otac nego u godinama kada je dobio decu jer je tada morao da radi vise, da doktorira, da dezura da se dokazuje. Sada bi mu dete doslo kao igracka, ali jbg nije nasao zenu od 25:lol::lol:

- - - - - - - - - -

NOrmalo je samo kad se matora drtina zabavlja sa 20 i kusur godina mladjim zenom. Obrnuto je Boze ti sacuvaj : ))

Meni je sve normalno i nista ne moze da me iznenadi...a i nikad ne kazem nikad. To sam naucila.

Ko sad generalizuje?
To najmanje ima veze sa godinama. Koliko je mlađih koji se tako ponašaju. I majki i očeva...
Zna se zašto je kasno roditeljstvo loše, ovo su već banalizacije.

Preleteo sam malo preko komentara pošto nemam želju da čitam ove nebuloze detaljno.
Koliko su ove žene u zabludi je van pameti. Čak i kada im se napiše istina i namera one i dalje umišljaju svoju realnost koja ne postoji.
Žene, ako mislite da jurite mlađe znajte da ste samo vežbanke (ono, bolje matorka nego ruka, može i nešto korisno da se nauči).

Barbara napisa da muškarcima ističe rok posle 40. Situacija je sasvim obrnuta, dobar deo žena ulazi u menopauzu oko 40. godine. A to što mu se ne diže na tebe, pa jbg, nisi ono što si bila pre 15 godina.

Znam za slučajeve gde su žene odlepile i završile na psihijatriji pošto su se petljale sa mlađim muškarcima i ostale bačene kao krpe.

Problem ovih starih koka je što imaju pristup životu kao do još uvek imaju 20 godina i taj seksualni kapital, nemaju, a kad ih ta istina zvekne dolaze tablete za smirenje.

U današnjem vremenu društvenih mreža mogu uživo da gledam mentalni raspad.

Žena ima seksualni kapital i potencijal za rađanje dok je mlada, kad to izgubi više nikom nije zanimljiva. Ovo je napisano u kontestu "veza" sa ove teme.

Velika vecina zena nakon 40 izgledaju kao bombe i mogu na crtu bilo kojoj mladjoj a muskarci vec nakon tridesete
vise nisu ono sto su bili..celave, goje se i slicno...:lol:...ocas posla ostare...
..si cuo ti za krizu srednjih godina?...sta je to ako nije ono sto i menopauza kod zena...

Velika vecina zena nakon 40 izgledaju kao bombe i mogu na crtu bilo kojoj mladjoj a muskarci vec nakon tridesete
vise nisu ono sto su bili..celave, goje se i slicno...:lol:...ocas posla ostare...
..si cuo ti za krizu srednjih godina?...sta je to ako nije ono sto i menopauza kod zena...

aha...ja na 30 godina mature zato nisam ni išao...sve sam video na 25. bliže mi da skoknem u obližnji starački dom...imaju bolje ribe :roll:

Dosta se dobro drze ljudi od 40+ godina. Oba pola. Neki ne bas tako dobro, ali i tu su presudni geni i nacin zivota.
Ma nema šta da se drže Bambi. To su najbolje godine. Telo je još u snazi, a kefalo radi kao ludo.
To što neko izgleda bolje ili lošije ništa ne znači.
A ljudi koji gledaju samo spoljašnji izgled su verovatno u paklu i nemaju mira jer ne znaju na koju stranu da se okrenu za svakim na oko lepšim primerkom ljudskog roda.

Ma nema šta da se drže Bambi. To su najbolje godine. Telo je još u snazi, a kefalo radi kao ludo.
A ljudi koji gledaju samo spoljašnji izgled su verovatno u paklu i nemaju mira jer ne znaju na koju stranu da se okrenu za svakim na oko lepšim primerkom ljudskog roda.

naravno da su u paklu, tamo je ekipa :)))

Ne, nimalo ne preterujem...:lol:

Bome preteruješ...baja od 4 banke je grom....naravno ima izuzetaka..oni koji ni za k...nisu....ali takvi su i sa 25....

- - - - - - - - - -

bravo....repka....

Back