Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

Ja se u tako nesto nikada ne bih upustao, makar dok sam u osnovnoj.
Shvatio sam da ako se u nekoga zaljubis dok si u osnovnoj, svi te poznaju, pa pocnu da vas zezaju... Zato je bolje da se ceka dok se odvojis na neki nacin od svih tih ljudi koji te vec mnogo poznaju i kada dodjes u novo drustvo, brzo ce te primiti kao nekoga ko ima vec devojku, a ne poznaju te od ranije. :)

Zar sam ja rekao da moras da se trudis da budes u skladu sa ostalima?:confused: Ja sam rekao da se opustis i ne lupas gluposti mnogo o tome kako ti je tesko u odeljenju i sl... ;)
Rekao si da budem u skladu sa ostalima,ja sam to shvatila kao da budem kao ostali,što nisam:)

Nije mi teško u odeljenju,neg samo kažem da su dečaci nezreli (idioti:mrgreen:) i da ne bi,zbog toga, bila sa nekim likom iz odeljenja...kontaš,ba? :D

Rekao si da budem u skladu sa ostalima,ja sam to shvatila kao da budem kao ostali,što nisam:)

Nije mi teško u odeljenju,neg samo kažem da su dečaci nezreli (idioti:mrgreen:) i da ne bi,zbog toga, bila sa nekim likom iz odeljenja...kontaš,ba? :D

Ja sam mislio da se ti trudis da se razlikujes od ostalih, pa sam zato rekao da se opustis...
Mozda se samo glume "nezrele idiote" pred drustvom pred drustvom, ali su ipak "onakvi kakvi su po tvojoj meri.:p
Kontam, kontam...

Naravno da ne....
Provereno!Probao sam i nikako nije uspelo....
nema to veze "sa odeljenjem" nego sa osobom

ako ne ide - ne ide
ljubav nije lepa ni kad je neuzvraćena
a ni kad je na silu

nikad ne "pljuj" osobu koja te nije htela jer time govoriš dosta o sebi (sebičnost, nevaspitanje i nezrelost) što može da rezultira tvoje loše kotiranje kod drugih devojaka.

Back