VEZA NA DALJINU?

da li moze da opstane veza na daljinu?

• moze

glasova: 15 53,6%
  • ne moze

glasova: 13 46,4%

• Ukupno glasova
    28
  • Anketa je zatvorena .
ja nisam za takvu vrstu veze:roll:...bezveze mi je to:-?
ma koliko da mi se neko dopada-sto ga manje vidjam,moja osecanja ce se kad tad smanjiti...zasto gubiti vreme na nekog ko je daleko kad mozes naci nekog ko je blizu:razz:?

pitanje je chemu produzavati neshto shto nema perspektivu
zato shto ne zelim da se suochim sa bolnom chinjenicom??:confused:

Ako nešto nema perspektivu, nema smisla produžavati...
Ali uzmi npr. ovako nešto...
Vole se i dobro im je u vezi, ali eto, postoji taj problem razdvojenosti... Možda ne oduvek i možda ne zauvek razdvojenosti, ali ipak trenutne...
I trude se na početku, vole se, nedostaju jedno drugom,...
No, onda polako počinju da se privikavaju na tzv. samački život. Još uvek se vole, ali su već počeli da se navikavaju da budu jedno bez drugog...Počinju da se udaljavaju i mentalno jedno od drugog...
I sad mi reci, da li se treba odupirati tome tj. pokušavati da održiš vezu ili pustiti sve...
A npr. to je osoba sa kojom se savršeno slažeš, samo ste privremeno sprečeni da budete zajedno tj. blizu jedno drugom...

Ako nešto nema perspektivu, nema smisla produžavati...
Ali uzmi npr. ovako nešto...
Vole se i dobro im je u vezi, ali eto, postoji taj problem razdvojenosti... Možda ne oduvek i možda ne zauvek razdvojenosti, ali ipak trenutne...
I trude se na početku, vole se, nedostaju jedno drugom,...
No, onda polako počinju da se privikavaju na tzv. samački život. Još uvek se vole, ali su već počeli da se navikavaju da budu jedno bez drugog...Počinju da se udaljavaju i mentalno jedno od drugog...
I sad mi reci, da li se treba odupirati tome tj. pokušavati da održiš vezu ili pustiti sve...
A npr. to je osoba sa kojom se savršeno slažeš, samo ste privremeno sprečeni da budete zajedno tj. blizu jedno drugom...

cenim da je ovo tvoj sluchaj po porukama koje si vetj poslala
ne zelim da iznesem svoje misljenje

sve zavisi od osobe do osobe,nekome je to ok a nekome nije,neko se privikne na cesta odsustva voljene mu osobe i kad se vide bude im lepo...ko voli,nek izvoli:wink:
ja sto manje vidjam nekog,posle mi bude cudno njegovo prisustvo....mislim na fizicku prisutnost!
cak i roditelje kad ne vidjam duzi vremenski period,tesko mi da se priviknem kad dodju i kuca ponovo bude puna:razz:

felix the cat,super ti je avi.

Ja sam imala dve,kao jedna je bila neuspesna,druga uspesna...Mada i ta druga kao "uspesna" ustvari je bila :-?...
Nije to to.
Mada svakako veze na daljinu koje su imale predistoriju i kod kojih je to razdvajanje samo privremeno :D

DA LI SU U PRAVU ONI STO KAZU:"DALEKO OD OCIJU, DALEKO OD SRCA!", ILI ONI STO KAZU:"STO SE DUZE NE VIDITE VISE CETE SE UZELETI!". STA CE SE PRE DESITI KADA JE U PITANJU VEZA NA DALJINU????

Nisu u pravu ni jedni ni drugi.Sve to zavisi od shvatanja veze te dve osobe , njihovih ochekivanja, tolerancije ...I naravno ljubavi ( ovo je trebalo da bude na prvom mestu) .Ima dosta primera, chak i ovde na forumu se moze prohitati da se ljudi nisu videli , ni chuli godinama , ali da se vole....Ali , veza i ljubav ne moraju da idu ruku pod ruku.Chak je i suprotno , oni koji se mnogo vole obichno ne zavrse zajedno ......Sve prave su ljubavi tuzne ...Shto rece Tagore, "najvece su ljubavi koje nisu osveshtane"

Back