veza iz koristi

pa zato je i toliko nesrecnih ljudi oko nas,
koji pokusavaju stalno da se uklope u tu sredinu,
a nesto u njima se buni protiv ustaljenih sablona u koje ta ista sredina zeli da ih uvuce.
najsrecniji ljudi, po meni,su oni koji su uspeli da se odvoje od te presije tudjih primera i misljenja.
oni koji zive onako kako oni zele,
a ne onako kako drugi od njih ocekuju.
obicno su takvi najmanje shvaceni, ali to njima i nije bitno...
Svaka tebi cast i ako je to tvoj ceo zivot srecno. Ja se slazem sa tvojom odlukom.
Ali ja nezivim niti sam ikad po bilo cijim pravilima sem po svojim.Moja pravila moj zivot moja stvar.......
P.S Pozdravljam dva odlicna drugara koji su zajedno vec 7 godina i imaju divnu vezu i divan zivot....:)
Naravno da živite po tuđim pravilima, pogledajte malo bolje sebe, a onda svet oko sebe.

interesuje me jedna stvar, kako vi gledatena veze iz koristi, gdje djevojka/ dečko sa osobom stupa u vezu ili čak brak, ne iz ljubavi, nego samo iz neke koristi ( financijska, postizanje karijere,itd). pogotovo kada su u pitanje veze sa jako velikim razlikama u godinama. Jučer sam gledala reportažu gdje je djevojci 21 godina a njenom muzu 56, ima 3 djece i 4 unučadi. Štavi mislite otakvim osobama i vezama.

Iz koristi veza? Neverujem da ce da se zavrsi dobro.
Takve osobe zavrse tamo gde zasluzuju.
Svako ima pravo da kreira svoj zivot kako zeli i da ga zivi kako zeli.
Mislim da je to zivot i pravo svakog pojedinca od osobe do osobe.

interesuje me jedna stvar, kako vi gledatena veze iz koristi, gdje djevojka/ dečko sa osobom stupa u vezu ili čak brak, ne iz ljubavi, nego samo iz neke koristi ( financijska, postizanje karijere,itd). pogotovo kada su u pitanje veze sa jako velikim razlikama u godinama. Jučer sam gledala reportažu gdje je djevojci 21 godina a njenom muzu 56, ima 3 djece i 4 unučadi. Štavi mislite otakvim osobama i vezama.

Nesrećni ljudi z:cry:

Ne, nisu oni to javno izjavili ali vidi se na njenom ponašanju, to je bilo očigledno. Nisam to zaključila na osnovu razlike u godinama, pa kao nemoze ona njega voljeti. vidise kako se ponašaprema njemu. On njusve nešto mazi, grli ljubi, ona prevrće očima, izbjegava, kada ga i poljubi to je ono baš reda radi, sada je trudna i kaze, da ona i nije bila baš za to djete,jer ne zeli da joj neko asnijedjete ismijava i pitada li mu je to djed pored njega, ali eto, rodiće ipak njemu iz ljubavi, jer zna da će to djete imati sve sto pozeli i biti će kao većinski nasljednik njegovog imanja, pošto će biti jedini sinčina. Mislim, to je sve bilo tako providno, da mi se zgadila ta djevojka, kako samo priča o svom "voljenom" muzu.

Nema sta da ti se zgadi.Po postovima bih reako da si mlada devojka. A eto ja imam 42 godine i znam da zene u nekim godinama dodju u materinsku fazu a to je briga za potomstvo.
One price o gajenju deteta u jednoj sobici ali gde ima ljubavi su najveci trulex, veruj mi.To samo deluje tako u prici, romantika, happy family itd...
I u zivotinjskim coporima matori muzjaci imaju najvise uspeha kod zenki a ne mladunci.Jednostavno, takva je zivotinjska priroda.
Lepo je imati pored sebe nekog slicnog po godinama, shvatanjima itd.
Ali je zenama strasna pomisao da im dete zivi u bedi i nemastini.A ti si jos uvek u fazi devojke koja je u vizuelnoj fazi biranja partnera za zabavljanje.Doticna devojka ocigledno nije imala drugu opciju, iz ko zna kog razloga i zato je ne treba osudjivati.

u principu, ne treba nikad nikog osudjivati jer mi uopste nemamo prava na to? i otkud uopste nama i pomisao da smo mi u pravu uopste i da su nasi stavovi ispravni? niko to ne zna... svako radi ono sto mora... ili ono sto zeli da radi... i ne slazem se da su najbitnije te... materijalne stvari... cak i ljubav u maloj sobici ne sprecava dvoje ljudi koji se iskreno vole da naprave sebi nesto vece... ako im je vec do toga stalo.... nadjes pravu osobu... i sve je lakse kad se zajedno radi... to, sto neki ljudi pristaju na kompromise, samo govori o njihovoj nesposobnosti ili strahu od neuspeha... jer... bolje je pokusati... sto se mene tice... sve je ovo samo jedna velika igra... i oni hrabri, uglavnom, odnesu veci deo plena... sve drugo je puka sreca...

Nema sta da ti se zgadi.Po postovima bih reako da si mlada devojka. A eto ja imam 42 godine i znam da zene u nekim godinama dodju u materinsku fazu a to je briga za potomstvo.
One price o gajenju deteta u jednoj sobici ali gde ima ljubavi su najveci trulex, veruj mi.To samo deluje tako u prici, romantika, happy family itd...
I u zivotinjskim coporima matori muzjaci imaju najvise uspeha kod zenki a ne mladunci.Jednostavno, takva je zivotinjska priroda.
Lepo je imati pored sebe nekog slicnog po godinama, shvatanjima itd.
Ali je zenama strasna pomisao da im dete zivi u bedi i nemastini.A ti si jos uvek u fazi devojke koja je u vizuelnoj fazi biranja partnera za zabavljanje.Doticna devojka ocigledno nije imala drugu opciju, iz ko zna kog razloga i zato je ne treba osudjivati.

Mozda u nekim godinama, ali ona nije iz tog razloga birala tog covjeka. Ona je amaterska pjevačica, koja želi da postigne neku karijeru a on je manager, i pričala je kako nije bila u mogućnosti da nastupa na festivalima, da snima pjeseme za nastupe, itd. jer nije bila u materijalnoj mogućnosti. Sad joj on kao manager i muz sve obezbjeđuje, prijavljuje na sva moguća takmičenja, festivale, snima CD-ove, obezbijedio joj vizistu, stajlistu, njoj to sve prija. zar to nje sve provisdno?

Ajte molim vas. Ko da sve mora biti iz ljubavi na ovome svetu.
Ja bih recimo voleo da me neka lepa i sisata snajka Kanadjanka usvoji za papire.

Back