Veza/brak sa nedruštvenim muškarcem?

Veza/brak sa nedruštvenim muškarcem?

• ne bih mogla da pređem preko toga

• ne znam

• da, bila bih sa takvim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
On nema prijatelje, maksimalno izbegava ljude, vas ne ograničava po tom pitanju, ali ne želi da učestvuje u tim druženjima.
Obrazložite.
Ako neka ima iskustvo iz prve ruke, neka ga podeli sa nama.

Ima Severina. Onaj njen ex Popović. Isto ascocijalan, fobičan, egocentrik, pa psiho, pa opet nije imao problema sa ženama. ne mora niko da ima ni prijatelje ni želju za socijalizacijom, ali šta osim toga ima u životu? I šta će mu devojka ako mu ne trebaji prijatelji i ljudi?

On nema prijatelje, maksimalno izbegava ljude, vas ne ograničava po tom pitanju, ali ne želi da učestvuje u tim druženjima.
Obrazložite.
Ako neka ima iskustvo iz prve ruke, neka ga podeli sa nama.

Taj sam tip... pa sta znam... msm to je vrlo vazno pitanje da bi se ljudi mimoilazili...
U sustini moze da funkcionise ali hladno i samodisciplinovano i puno razumevanja i slicne baljezgarije...

Nedrustven sam jako, a zene se otimaju oko mene. :mrgreen:
A onda se probudim.

Salu na stranu, cini mi se nekako da su zene drustvenije od muskaraca, gledam parove i cesto su muskarci "joj ko ce da izlazi sada" dok su zene one koje cesce zele da se krecu.
A i krajnost nije dobra, i ja bih izludeo sa nekom nedrustvenom koja nikad ne izadje iz kuce, makar u setnju, ili ne ode kod neke drugarice na kafu nekada.

Back