Veza/brak sa nedruštvenim muškarcem?

Veza/brak sa nedruštvenim muškarcem?

• ne bih mogla da pređem preko toga

• ne znam

• da, bila bih sa takvim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
On nema prijatelje, maksimalno izbegava ljude, vas ne ograničava po tom pitanju, ali ne želi da učestvuje u tim druženjima.
Obrazložite.
Ako neka ima iskustvo iz prve ruke, neka ga podeli sa nama.
Hajde da posmatramo stvari sa druge strane. Ja sam takav. Volim tebe i želim da budem sa tobom. Veće društvo mi smeta i izbegavam ga. Tebe ne sputavam. Nisam ljubomoran jer imam poverenja u tebe.

U kojoj meri ti smeta ova moja osobina i da li možeš da je istolerišeš?

Hajde da posmatramo stvari sa druge strane. Ja sam takav. Volim tebe i želim da budem sa tobom. Veće društvo mi smeta i izbegavam ga. Tebe ne sputavam. Nisam ljubomoran jer imam poverenja u tebe.

U kojoj meri ti smeta ova moja osobina i da li možeš da je istolerišeš?

Naravno da moze da se istolerise.
Cak je i dobro da svako ima neko svoje vreme koje ce provoditi kako zeli.

- - - - - - - - - -

Mmm, ja recimo nisam preterano druželjubiv i ne uklapam se svuda. Pa nisma primetio da mi smeta preterano....

Sto je dokaz da biras drustvo, imas svoja interesovanja, mozes da budes sam sa sobom...to su po meni vrline a ne mane.

mislis da ako devojka startuje momka da ce narod da misli kako je qrava?
obicno nije najdobro ako se rukovodis pitanjem "sta ce ljudi da misle"?
jer sta god da kazes ili uradis ljudi ce da imaju svoje misljenje o tome bez obzira dal se obazires ili ne na sve to
Nije normalno ako neko zivi od i radi misljenja okoline.
Jedino mozes biti zadovoljan ako pratis sebe i svoja necela.

jer sta god da kazes ili uradis ljudi ce da imaju svoje misljenje o tome bez obzira dal se obazires ili ne na sve to

To ti je ustvari kombinacija zatucanosti i nadmenosti danasnjih devojaka.
U danasnje vreme ti je,od prilike,isto naci posao i devojku.Treba ti veza.To jest neko ko ce njoj da kaze "E,on ti je dobar momak,radi tu i tu ima takva primanja,izlazi tu i tu,druzi se sa tim i tim,zabavljao se sa tom i tom,duva,pijucka po malo..." itd.A ona onda uzme tvoj CV u razmisljanje.
Tako da ako nisi bas drustven,ne izlazis i ne jurcas za zenama,slaba ti je vajda.Osedeces cekajuci da tebi neka pridje jer ce joj,avaj,spasti kruna sa glave.

Nije normalno ako neko zivi od i radi misljenja okoline.
Jedino mozes biti zadovoljan ako pratis sebe i svoja necela.

zene su I inace te koje iniciraju komunikaciju..eksperimentalno dokazano..salju signale da im se pridje..ali se ti signali lako mogu pogresno razumeti ili im moze prici muskarac koji je u'vatio signale ali koji nisu njemu bili namenjeni
ali to je vec igra bez rizika..
s druge strane..kakvu bi vrednost mogao da vidi tu neki normalan muskarac u zeni koja ne rizikuje?

To ti je ustvari kombinacija zatucanosti i nadmenosti danasnjih devojaka.
U danasnje vreme ti je,od prilike,isto naci posao i devojku.Treba ti veza.To jest neko ko ce njoj da kaze "E,on ti je dobar momak,radi tu i tu ima takva primanja,izlazi tu i tu,druzi se sa tim i tim,zabavljao se sa tom i tom,duva,pijucka po malo..." itd.A ona onda uzme tvoj CV u razmisljanje.
Tako da ako nisi bas drustven,ne izlazis i ne jurcas za zenama,slaba ti je vajda.Osedeces cekajuci da tebi neka pridje jer ce joj,avaj,spasti kruna sa glave.
a ako izlazis I jurcas za zenama onda si razvratnik I zenskaros ..kako god okrenes nalepe ti etiketu..

uostalom jurenje zena nika nije bilo efikasna taktika..svrsishodnija je..skupljanje phe

Ne mislim tako vec realno gledano,to su zagorele ocajnice kojima ili treba muz ili ona stvar.Jedno je spontano a drugo su te o kojima pises.

Pardon ne muz vec sperma da rode SEBI dete.

zene su I inace te koje iniciraju komunikaciju..eksperimentalno dokazano..salju signale da im se pridje..ali se ti signali lako mogu pogresno razumeti ili im moze prici muskarac koji je u'vatio signale ali koji nisu njemu bili namenjeni
ali to je vec igra bez rizika..
s druge strane..kakvu bi vrednost mogao da vidi tu neki normalan muskarac u zeni koja ne rizikuje?

Naravno. Sve je to igra, sa puno finih signala, poruka direktnih i indirektnih.
Tako da ne vidim problem u tome da neko prvi posalje signal, da do znanja da je zainteresovan...zasto bi neko takvu osobu smatrao qrvom, ne radi se tu ni o kakvom ''naskakanju''.
Muskarci jos uvek cesce prvi prilaze, to je neko nasledjeno pravilo, no sreca da se vremena menjaju, zene imaju vise samopouzdanja i slobode, ne cekaju kod kuce sa mamom, tetkom, strinom i babom da dodje prosac a one gledaju smerno u patos.

Moderatorka sad ga i ti pretera pises o stvarima koje samo jos na selu postoje.Ja znam sta pisem gde kucu ili vezu vodi zena nema tu uspeha,musko je tu kao pihtija sa slomljenom kicmom a ako se to zove emancipacija ili sta vec onda....Ne znam sta da kazem sem da je taj deo drustva otisao u majcinu.

Back