Veza bez obaveza...

@temilica
ne znam , ja sam uvek obavezna kad sam u vezi i iskljuchujem svaku eventualnu pomisao na neobaveznost druge strane bilo kakve sorte, daklem da zakljuchim , i u neobaveznoj vezi obavezno istresem sve shto mislim i to ubija svaku neobaveznu vezu s mene :trep:

a šta joj kazo?:lol:
šta god je reko ipak su to neke obaveze

pa to je bre srz svega, ne postoje veze bez obaveza...ali neki ovde vezom smatraju samo kad napocetku obecaju jedno drugom kule i gradove :lol:

- - - - - - - - - -

@temilica
ne znam , ja sam uvek obavezna kad sam u vezi i iskljuchujem svaku eventualnu pomisao na neobaveznost druge strane bilo kakve sorte, daklem da zakljuchim , i u neobaveznoj vezi obavezno istresem sve shto mislim i to ubija svaku neobaveznu vezu s mene :trep:

:aha:

Da li biste to mogli i kako vam se cini?
Da li biste bili u istoj?
Za zene.
Sta bi mislile o muskarcu koji vam se svidja kada bi vam tako nesto predlozio?

Sta za vas uopste znaci "veza bez obaveza"?

veza bez cilja da se "gradi buducnost", veza koja ne mora da ispunjava nikakva ocekivanja, ne mora nikom nista da "donese", nema niceg kompenzatorijskog, ne leci nicije komplekse, tek im ulepsava zivot.
znaci, veza kada partnerima nije potrebna niti materijalna/egistencijalna sigurnost niti terapija, resenja za ljude koji su svesni a i osecaju se da u zivotu imaju "sve" i da im nista ne fali.
zato je retka, zato se na nju gleda i sumnjicavo, pogotovo od (primarne) porodice koja ne vidi nikakvo "desavanje", nikakav pomak ni levo ni desno ni gore ni dole...porodicama je dosadno ubistveno kada jedan njihov clan ima jednu takvu vezu u vecini slucajeva jer nemaju o cemu da trabunjaju, nema teme viska.

uzgred, idealnom vezom je smatram, da ne kazem, savrsenom, veza u kojoj autohtoni jedno drugo nalaze.

Back