Veza bez obaveza...

Da li biste to mogli i kako vam se cini?
Da li biste bili u istoj?
Za zene.
Sta bi mislile o muskarcu koji vam se svidja kada bi vam tako nesto predlozio?

Sta za vas uopste znaci "veza bez obaveza"?

nogo sam i dobro je, dugo sam gako fnkcionisao
mlad si skolujes se nije ti potrebna obaveza i neko ko ce svaki dan da zahteva od tebe da si tu
dobro je i zna bas dobar keks da bude nema foliranja

sta one misli, mogu iz par primeraka da ti potvrdim da i one slicno misle
druge pak ono uobicanjno da je bas ona ta koja ce njega promeniti ili sto se kaze u kog ce se on zaljubiti i zaprositi je

Za zene.

pa kad si mlad i nije ti do obaveza, vezivanja i slicno moze da prodje
onda odrtavis pa ti milo kad uvatis dedu za stomacinu kad prilegnete u krevet posle dugog dana na poslu, sa sve familijom ili bez nje! :zper:

pa kad si mlad i nije ti do obaveza, vezivanja i slicno moze da prodje
onda odrtavis pa ti milo kad uvatis dedu za stomacinu kad prilegnete u krevet posle dugog dana na poslu, sa sve familijom ili bez nje! :zper:

Mene jedna frendica pokusavala da ubedi da ce me svaka normalna odyebati u 3 lepe ako bih joj tako nesto rekao, a sve iz istinski iskrenih pobuda.:)
A bolje da ne pricam sta je ta u stanju da napravi i sta sve radi.:rotf:

Ja sam ti staromodan po tom pitanju, jeste da je primamljivo da budete seks drugari, svrbi te, svrbi nju, pocesate se malo, par puta nedeljno, bez cimanja, druzenja.
Ima prednosti, nema cimanja, nema previse posla, ali nema ni podrske, dugorocnih planova niti bilo cega, tako da ne bih bio.

Mislim da u takvoj vezi ne moras ista, mada opet zavisi od dogovora, mozda pice, pa seks, ali nema druzenja, drame, drzanja za ruke, uzimas slag sa torte, a ne jedes tortu.

Za zene.

o muskarcu koji bi mi predlozio tako nesto mislila bih da je nezreo i glup i da nije vrijedan moje paznje i nebi mi se vise svidjao. prije pet god bi bila druga prica, ali sad ne, nema smisla.

Back