VEZA BEZ OBAVEZA

Gazdarica:
Samo u tom slucaju iz cijele price niko ne izadje povrijedjen.
E, do mojega, toga sam se i plašio. Moram da zaboravim na piletinu :lol:

A i među starijima, nije baš svako zreo.

Ljudski rod je za sve ove hiljade godina postojanja razvio čuda u pogledu nauke, tehnologije, kulture, umetnosti itd. Rešili velike misterije prirode, a za sve to vreme, i dalje su ovakva pitanja ostala užasno komplikovana. Tragikomedija !

Episkop:
E, do mojega, toga sam se i plašio. Moram da zaboravim na piletinu :lol:

A i među starijima, nije baš svako zreo.

Ljudski rod je za sve ove hiljade godina postojanja razvio čuda u pogledu nauke, tehnologije, kulture, umetnosti itd. Rešili velike misterije prirode, a za sve to vreme, i dalje su ovakva pitanja ostala užasno komplikovana. Tragikomedija !

npr.koje?

Vesela_zena_beogradska:
A poshto se sa konjima ne druzim, vec sa mushkarcima, onda ipak porazmisli da li si ti i taj neki prosechan, kad ti ono shto projektujem deluje kao obaveza :)
Jeste. Ne volim veze bez obaveze, ali bude kako bude. Ribica nece da trpi.

Ne sme konj, htedoh reći čovek, ni se malko našali na ovu vrućinu,
a da ne izazove oprečne reakcije. :lol:
Ribica?
Hm... :idea:
Nije to kod tebe ribica, nego PIRANA!
Ja sam ti više za zlatne ribice...

Episkop:
Kako zapaliti vatru, a da se ne opečeš. Kako skuvati kafu, a da ne moraš da pališ vatru. Ali to i nije tema.

nisi odgovorio na pitanje...ja obicno prolupavam, ali kad nesto kazem potkrijepim nekim primjerom...otkrio si svoje intelektualne spsobnosti u jednom postu...i to drugom na koji sam obratio paznju...cao lepi:D

chika_doktor:
nisi odgovorio na pitanje...ja obicno prolupavam, ali kad nesto kazem potkrijepim nekim primjerom...otkrio si svoje intelektualne spsobnosti u jednom postu...i to drugom na koji sam obratio paznju...cao lepi:D
A ti u stvari postavljaš pitanja da bi procenjivao intelektualne sposobnosti sagovornika. Cjeniš da si kvalifikovan ?
Nema problema, povlačim se pred tvojom superiornom mentalnom strukturom u mišiju rupu, da se osećam vaistinu bedno.
Happy ?

sigurno koristish dobra maziva ulja odgovarajuceg viskoziteta

:) Da, da, dobro mazivo, direkt iz ribice.

Ne sme konj, htedoh reći čovek, ni se malko našali na ovu vrućinu,
a da ne izazove oprečne reakcije.

Pa shalimo se, shta se bunish :)

Nije to kod tebe ribica, nego PIRANA!
Ja sam ti više za zlatne ribice...

Ti si k`o momchic koga su naplashili da ribica ima zube :)

Back