Ime teme sve govori, da li znate telefone veterinarskih ustanova u Beogradu koje rade nonstop, hitno mi treba ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh, ovo je bilo veselo, decko koji se javio rekao je da se panklav davao u praistoriji, i da su mi rekli da to kupim,samo da bi me skinuli sa ku*ca......malo je previse, za moj ukus ovo, kaze da ce on unistiti digestivni trakt,bla bla bla, koliko sam ja skontao pricu, panklav su mi rekli da pije zbog upale grla, a ne zbog bolova u zadnjim nogama, ***, profesor mi je naglasio da ce se bol mozda vratiti, a mozda i ne,a mozda ce se bol prosiriti na obe noge...
Kakva je to hitna pomoc za zivotinje?
Koliko ja znam, vecina veterinara radi ne non-stop ali hitne intervencije bilo kada, pa napishu svoj mobilni. Verujem da ako imate svog veterinara kod koga idete redovno, ne bi trebalo da bude problema oko toga...
Kamo lepe sreće! Dešava se da mog muža uveče u 21:30 zovu hitno na osemenjavanje, da dođe do 22h, prebaciće im krava! Pa kad ste videli?-Mi jutros!