Veterinar za lutalice

mina21bg:
za 1000 din. mace sterilisu u centru za mesance u krnjaci..

Adresa: Branka Momira 3b, Beograd, Krnjača

Mob: 064/180-80-13

Napomene: U centru za mesance mozete sterilisati vasu macu za 1000 dinara a pse mesance za 1500 dinara sa mogucnoscu pracenja postoperativnog toka do sedam dana.

Ne znam kako neko moze da naplati 1500 dinara za sterilizaciju 7 dana oporavka.

e bas cu da pitam mog veterinara sta je koliko i doslovno cu njegove reci da prenesem ovde.a i pitacu ga zasto mi nekada cini uslugu pa sterilise samo za materijal ulicne pse..i ja s epitam zasto?verovatno ato sto ih ne voli i zeli da se mnoze i nece da pomogne?!

mina21bg:
e bas cu da pitam mog veterinara sta je koliko i doslovno cu njegove reci da prenesem ovde.a i pitacu ga zasto mi nekada cini uslugu pa sterilise samo za materijal ulicne pse..i ja s epitam zasto?verovatno ato sto ih ne voli i zeli da se mnoze i nece da pomogne?!

Nemoj pogreshno da me shvatish ali bi trebalo malo kulturnija i zahvalnija da budesh prema Srdjanu_NS....
Covek cini onoliko koliko moze a ti cesh "Bash da vidish" i "Do salovno"
Pokazi malo poshtovanja...
Da li mislish da je cool da svaki dan preko neta (shto nije ni malo naivno) postavljash moguce
diagnoze za raznorazna pitanja?
Koliko sam ja upucena a ispravi me ako greshi ali on to nije duzan da radi ,zar ne?

E bas upravo ja to govorim.Ovde je receno da je jednom to uradio za 1000 din i sada svi to ocekuju.Uradimo mi nekada nesto i dzabe ali ne moze stalno.Neko je pomenuo da je tu zdravlje u pitanju i da treba pomoci bez naplate.Ali bude i glad u pitanju pa niko u pekari nece dati dzaba hleb.

Srdjan_NS:
E bas upravo ja to govorim.Ovde je receno da je jednom to uradio za 1000 din i sada svi to ocekuju.Uradimo mi nekada nesto i dzabe ali ne moze stalno.Neko je pomenuo da je tu zdravlje u pitanju i da treba pomoci bez naplate.Ali bude i glad u pitanju pa niko u pekari nece dati dzaba hleb.
u potpunosti se slazem sa tobom.

ako je nekome vec toliko stalo do pasa neka se pomuci pa skupi pare. u mom kraju su sve lutalice cipovane i sterilisane i za sve je placena puna cena. mi podelimo cifru na nas nekoliko i to ne ispadne mnogo.

prvo ti si nemrno-ne namerno digla frku kako ga vredjam..sta si hrtela time ,da ga branis,da s epokazes meni i ucis me,vaspitavas ili nesto trece?
primetila sam da po forumima namerno citate u suprotnom smislu i odmah krenete na svadju...nit mi je palo na pamet da se svadjam niti je tako napisano.niti znam da je srdjan veterinar?
nema veze sve je to ok.raspravljamo ko ce kako da radi,da li je ok da radis jeftinije i sl..
ali da napravis prepirku..e to me stvarno iznerviralo.sad ces da mi odgovoris pa cu ja tebi ,pa ce neko da se ubaci i sl.
a zasto ..jer si htela da me prevaspitavas kako trebam da se odnosim prema ljudima jer si umislila da ga vredjam..zasto bih to radila?srdjan nista ruzno nije pisao..ni jedan post..a to sto cu doslovno da prenesem i prenecu ali da ne bi bilo da ja izmisljam.i da bih mu dokazala da moze.eto to je bio moj cilj.

a kada kao vet.radis nesto jeftinije to zna samo 1 osobe ili 2.a ne ceo kraj pa da svi ocekuju da lecis za dz.
ako moj vet zna da se ja brinem o lutalicama i da niko nikad nije hteo da skuplja pare i da da za pse onda ce mi naravno uraditi nicijeg psa jeftinije.jel kapira neko?

ali to niko ne zna jer nasatju problemi..a dokaz je ovde.ja sam to rekla i sad vi naklapate sta je skupo sta moze,zasto to radi.i sl..
ono sto moze on uradi za dz i ne znam sta vam tu nije jasno..evo kada bi sad ja dosla kod srdjana i objasnila mu da sam nasla kuce na ulici itd...i rekla da nemam para za punu cenu ,on bi predpostavljam ucinio ,pomogao-ako voli pse i hoce da im pomogne...i ja to naravno iz kulture i zahvalnosti ne pricam dalje da coveku ne bi svi dosadjivali..a on ce uvek biti tu da pomogne koliko moze?
zar ne srdjane?

ja sam trazila pomoc od svih na netu za pomoc za zucu i mnogi su mi poslali i sve pare su koriscenje za njegovo lecenje.hvala svima koji su poslali te pare.

a posto vodim da kazes da niko nema pravo da trazi od nekog da radi za dz kazi mi koje to rekao?
niko nije trazio,covek se sam ponudi ako moze.bilo sta...
ako ja znam da sisam i ti me zamolis kao drugarica ili kazes nesto u stilu da nemas da platis na meni je da odlucim hocu li te sisati za dz.

i moj veterinar ce mi uvek pomoci ako je neki ulicni pas povredjen i bolesta jer zna da nemam da platim za sve i zna da niko u kraju nece da da...ima par l;judi samo..ali to je bukvalno za 1 vakcinu.

i usput da dodam i ja da se pohvalim ko svi ..da su i u mom kraju svi sredjeni.tj sterilisani,cipovani,vakcnisani.sve sam sama sredila.niko nije hteo ni prevoz da ponudi.
sve ih svakodnevno hranim.i placam lecenja za koliko imam.skupim pare i platim nesto.ostalo podelim sa par ljudi kao sto sam rekla.ne radim,nemam para svojih,sve skupljam sto ostane da bih imala za pse.i ako moj veterinar zna sve to i zna celu situaciju koju vi ne znate,naravno da ce mi pomoci i uraditi vakciniaciju ili lecenje 1 steneta za dz ili da mu dam vremenom koliko skupim.bitno je da stene prezivi jer ga ja gajim 2 meseca i volim i sad treba da umre jer ja nemam pare a veterinar ne radi sve za dz.

Da prosirim onu informaciju od ranije...sterilizacija mace, 1200 din. centar koji je mina navela, NE rade pripremu pred operaciju (sam moras da drzis macu 24 sata u karantinu da ne jede nista i vodu samo do 12 sati pre), daju ti samo neku pastu za uspavljivanje (btw, mogu li da okupam macka ako ga prvo uspavam?) i NEmaju uslove da ih drze posoperativno. To sto je mina navela se odnosi na kucice jer koliko je meni objasnjeno, njih tu cuvaju VOLONTERI a ne prof. veterinar. Da li je sada slika jasnija? Huston...can you hear me? :-D

mina21bg:
evo citam ponovo postove i smejem se..ne mogu da verujem da je tanana zapocela pricu vredjanja,srdjen se nadovezao "kao stvrano,sto me vredjas.."
ne kapiram zasto bih ga vredjala?sta mi je uradio?

Mina pogresno si procitala,nisam rekao da sam ja uvredjen nego sam imao utisak da si ti uvredjena.Ja sam ti vec rekao da jako cenim tvoj trud.I naravno da cu pomoci kad god mogu. Btw,jel moze meni neko da pomugne,bio mi nacelnik inspekcije i naredio radova za otprilike 5000E radova,jel u salu za pregled ne moze konj da udje.Da i jos jedna ingeniozna stvar mi fali.Nemam troje kljesta za kastriranje pastuva.Jedini problem je sto od kada radim niko nije to zatrasio,niti ima pastuva,pa tako da su mi ova i jedna bacena investicija.Svakom svoja rana najteza

Back