mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
e ne znam.ja sam prenela adresu sa drugog sajta.pa sterilisi mace ali moraju da leze negde bar 5 dana,ako ne 7 ,8...jel imas neku garazu ili podrum da ih smestis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mina21bg:za 1000 din. mace sterilisu u centru za mesance u krnjaci..
Adresa: Branka Momira 3b, Beograd, Krnjača
Mob: 064/180-80-13
Napomene: U centru za mesance mozete sterilisati vasu macu za 1000 dinara a pse mesance za 1500 dinara sa mogucnoscu pracenja postoperativnog toka do sedam dana.
mina21bg:e bas cu da pitam mog veterinara sta je koliko i doslovno cu njegove reci da prenesem ovde.a i pitacu ga zasto mi nekada cini uslugu pa sterilise samo za materijal ulicne pse..i ja s epitam zasto?verovatno ato sto ih ne voli i zeli da se mnoze i nece da pomogne?!
u potpunosti se slazem sa tobom.Srdjan_NS:E bas upravo ja to govorim.Ovde je receno da je jednom to uradio za 1000 din i sada svi to ocekuju.Uradimo mi nekada nesto i dzabe ali ne moze stalno.Neko je pomenuo da je tu zdravlje u pitanju i da treba pomoci bez naplate.Ali bude i glad u pitanju pa niko u pekari nece dati dzaba hleb.
srdjan je napisao "sto se vredjas" a ne sto me vredjasmina21bg:evo citam ponovo postove i smejem se..ne mogu da verujem da je tanana zapocela pricu vredjanja,srdjen se nadovezao "kao stvrano,sto me vredjas.."
ne kapiram zasto bih ga vredjala?sta mi je uradio?
mina21bg:evo citam ponovo postove i smejem se..ne mogu da verujem da je tanana zapocela pricu vredjanja,srdjen se nadovezao "kao stvrano,sto me vredjas.."
ne kapiram zasto bih ga vredjala?sta mi je uradio?