Ветерани напустили протест у 18:30! Зашто?!

Sta!? Oni nekome vezuju ruke i pretresaju ga? Ybt, u toj zemlji anarhija je totalna, neka napaljena budaletina te zaustavi na ulici, pretrese i veze ti ruke plasticnim lisicama. Brate, nije mi jasno kako tu nema svakodnevno mrtvih u obracunima...

Dobro je sto beretka na obrijanoj glavudzi treba da znaci da je lik kao neka faca, tabadzija ili Rambo. Ybt, i u tome je teska inflacija u Srbiji, nekada davno u staroj i pocivsoj SFRJ beretke su nosili samo mornaricko desantna pesadija i padobranci nesto kasnije, ali niko nije bio obrijan...

Koja nije napala. Nikog. Ništa se ne slaže.
Pa nije, jer se plato ispred prededništva razišao. Udaljili se. Momenat pred napad, tamo je nestalo struje. Slučajno? Krenulo je zasipanje flašama i kamenicama iz parka uz par topovskih udara. Kada su redari videli šta im se približava , pobacali su prsluke (bacanje prsluka je ugovoreni znak da nešto nije u redu i da se protest prekida) i javili masi da je protest završen. I završen je. Pre vremena. Trebalo je da traje do 22h. Posle ćutanja, trebala je da bude buka, te obraćanje studenata , te predlozi za dalje. Ništa od toga nije bilo. Protest je završen pre 20h. Snimaka na netu je mnogo, pa me čudite vi, koji za to ne znate. Nije valjda da su vam trenutni javni mediji jedini izvor informisanja?

Pa nije, jer se plato ispred prededništva razišao. Udaljili se. Momenat pred napad, tamo je nestalo struje. Slučajno? Krenulo je zasipanje flašama i kamenicama iz parka uz par topovskih udara. Kada su redari videli šta im se približava , pobacali su prsluke (bacanje prsluka je ugovoreni znak da nešto nije u redu i da se protest prekida) i javili masi da je protest završen. I završen je. Pre vremena. Trebalo je da traje do 22h. Posle ćutanja, trebala je da bude buka, te obraćanje studenata , te predlozi za dalje. Ništa od toga nije bilo. Protest je završen pre 20h. Snimaka na netu je mnogo, pa me čudite vi, koji za to ne znate. Nije valjda da su vam trenutni javni mediji jedini izvor informisanja?
Mjok, ovo mi je i previše. A stvarno sam slabo zainteresovan pa mi onda ovo sve deluje tako kako deluje. Nema nas,sam sam.

Mjok, ovo mi je i previše. A stvarno sam slabo zainteresovan pa mi onda ovo sve deluje tako kako deluje. Nema nas,sam sam.
Eto, ja tv i ne gledam, osim kada ima nekog sporta. Ne infomišem se tamo. Samo sam video par snimaka sa kritičnih tačaka tokom protesta i znam neke sitnice, kako funkcioišu, pa mi je bilo jasno. Uostalom, prvobitno, Slavija nije ni planirana da bude glavni deo protesta, nego skupština i predeniištvo. No, plato ispred predseništva i pionirskog parka se počeo prazniti još oko 17 h. Razlozi su bili jasni. Izbegavanje nasilja i krvoprolića. Opravdavam potez, jer nam krvoproliće ne treba. Je li treba da imamo građanski rat i vandredno stanje? Ne. Svaka čast klincima koji su na vreme shvatili šta se sprema i povukli se. Jeste da povlačenje ne možeš predstaviti kao neku pobedu, ali je bolje za sve. Hvala im

Зашто су ветерани који су били главна окосница заштите протеста, заједно са бикерима
НАПУСТИЛИ ПРОТЕСТ У СРЕД ПРОТЕСТА?! узгред те бикере нико после увече није ни видео
дошли су моторима и испарили у виду ластиног репа, док ветерани ипак били ту све време....до 18:30!

Кренимо редом за све вас које сте сад врло збуњени....

1. Око 17:30 крећу нека кошкања добацивања из Ћациловца на свет около

2. Ветерани крећу да терају народ, и већ око 18:30 Скупштина је празна....

3. Ветерани СУ ВИДЕЛИ СВОЈИМ очима да је ћаци капуљаша било скоро 500,
са све хладним оружјем, значи ВИДЕЛИ СУ.

4. и уместо да остану до краја протеста, јер шта би друго и радили
они одлучују да на сред протеста који су требало да обезбеђују
(а заправо видим да су обеузбеђивали само ћације од народ околног)
ПОБЕГНУ И ЗДИПЕ СА ПРОТЕСТА НА ВЕЧЕРУ НА ХЕМИЈСКИ ФАКС!
Е!?
И У СРЕД ВЕЧЕРЕ НА ТВ ВИДЕ ДА ЈЕ ДОШЛО ДО НЕРЕДА тј ДО ЗВУЧНОГ УДАРА!

5. за то време нема НИ БИКЕРА НИ ВЕТЕРАНА НИ ЖУТИХ ПРСЛУКА!
СВИ СУ ПОБЕГЛИ ПРЕ ОПАЉИВАЊА ЗВУЧНОГ УДАРА! СВИ ДО ЈЕДНОГА!

6. о чему се овде ради? зар нису могли да једу сендвиче?
или да једу на смену? не сви су морали баш не хемијски који потпуно ван домашаја
протеста да оду! а да не помињем да ни мобилни нису радили, значи одсечен си скроз..

ево овде од
16:35 креће прича
а главни део је на 18:35

https://nova.rs/emisije/novica-antic-i-maja-bjelos-o-upotrebi-zvucnog-topa-na-protestima-u-beogradu/

када на све додамо и ОНЕ БИКЕРЕ ШТО СКАКУЋУ КАО ПУНДРАВЕ КОЗЕ на 5сек пре ТОПА
ствар постаје бистро јасна!
само још да Срби схвате и преломе да су ОПЕТ изебани и изиграни....

ови отишли да једу на кашику у мензу, ови побацали прслуке...И ТОП ОПАЛИ!
е баш невероватно!
Bajkeri i ratni veterani prvi stub odbrane. Studentski redari drugi stub. Ko je skakao po traktorima?

Sta!? Oni nekome vezuju ruke i pretresaju ga? Ybt, u toj zemlji anarhija je totalna, neka napaljena budaletina te zaustavi na ulici, pretrese i veze ti ruke plasticnim lisicama. Brate, nije mi jasno kako tu nema svakodnevno mrtvih u obracunima...

Dobro je sto beretka na obrijanoj glavudzi treba da znaci da je lik kao neka faca, tabadzija ili Rambo. Ybt, i u tome je teska inflacija u Srbiji, nekada davno u staroj i pocivsoj SFRJ beretke su nosili samo mornaricko desantna pesadija i padobranci nesto kasnije, ali niko nije bio obrijan...
A šta su ovi iz cacilenda sa kišobranima i čekićima došli da roštiljaju :hahaha:

"""" Šta se dešava neposredno pred udar. U isto vreme imate dve grupe kriminalaca sa kapuljačama koji dolaze iz Takovske i Prizrenske ulice. Istovremeno nestaje struja, kreće bacanje kamenica i topovskih udara iz Pionirskog parka u kojem je 200 kriminalaca. Jedna grupa kriminalaca, od pet ljudi, počinje da pali traktore. U tom trenutku, naši veterani, koje poznajem, eliminišu tu grupu koja je bakljom htela da zapali sve traktore. Istovremeno imate dolazak žandarmerije iz pravca Pravnog fakulteta. I sve se to na toj jednoj strani, sinhronizovano dešava u svega 10 minuta. Na drugoj strani imate ovo o čemu javnost svedoči, udar zvučnog topa jer je Vučić je hteo napravi stampedo“, rekao je Petar Bošković."""""'

Taj deo mi je najzanimljiviji. Zašto su prkinuli sve odjednom ako su najavili raspored. Meni je očigledna koordinacija studenata i nekih delova obaveštajne službe koji su im dojavili mogući haos pa su odlučili da narod sklone sa ulice. Mislim da je sreća pa je neko pametan tako odlučio.

Taj deo mi je najzanimljiviji. Zašto su prkinuli sve odjednom ako su najavili raspored. Meni je očigledna koordinacija studenata i nekih delova obaveštajne službe koji su im dojavili mogući haos pa su odlučili da narod sklone sa ulice. Mislim da je sreća pa je neko pametan tako odlučio.
Upravo tako . Sre'a je pa je neko naredio povlačenje, pre sukoba. Izbegnuto je veliko krvopročiće, sa potencijalnim ljudskim žrtvama

Jbt, koji ste vi bolesnici, teorije zavera u punom kapacitetu. Nema vama leka dragi a bivsi zemljaci.

Srbija je zemlja zaostala u bilo kom vidu organizovanja bilo cega a ne nekog tamo scenarija masovnih ubistava ili drzavnog udara. Pa i 5.oktobar je isplanirao neko drugi a ne srpska pamet. U Srbiji se sve radi ad-hok, na o-ruk i kako vam dune. To je moje dugogodisnje iskustvo sa mojim narodom i drzavom, na zalost.
Би ја, не би ја, ал снајка Ција и ми пе шес сватови, води коло.!? .и буши по свим шавовима, . . .. ps::hahaha:lupam dange za kopi/rajt :dash:
Screenshot 2025-02-25 at 13-35-17 They Live (1988).png

Back