Veštine i privlačnost

Redmond

Elita
Poruka
18.384
Postoje li neke veštine koje vam čine muškarca privlačnim? Ovde mislim kako na one "opipljive" i praktične kao što su popravke oko kuće, kuvanje, crtanje, pevanje, ples, rad na računaru, pružanje prve pomoći... tako i na one "nevidljive" poput sposobnosti da nasmeju, umeća komunikacije, odnosa sa decom, opšte informisanosti itd itd?

Postoje li neke veštine koje vam čine muškarca privlačnim? Ovde mislim kako na one "opipljive" i praktične kao što su popravke oko kuće, kuvanje, crtanje, pevanje, ples, rad na računaru, pružanje prve pomoći... tako i na one "nevidljive" poput sposobnosti da nasmeju, umeća komunikacije, odnosa sa decom, opšte informisanosti itd itd?
mora da bude dobar vozac :andjeo:

pismenost mi prvo pada na pamet
ustvari, nije mi pismenost privlačna koliko mi je nepismenost odbojna
privlačno mi je da je sportski tip, da ima lepe manire, da je dobar vozač
ali je privlačno i da ume po kući da uradi malo više od zamene sijalice
sad mi eto pade na pamet da su mi privlačne i stolarske veštine
i da je računarski pismen
ne znam da l sam ubola temu
moguće i da nisam

Back