NAPOKON!!!!!!!!
DANAS SAM DOBIO JEDAN OD NAJLEPSIH POKLONA ZA RODJENDAN,
VIZA JE ODOBRENA!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

NAPOKON!!!!!!!!

NAPOKON!!!!!!!!

datum apliciranja: 13.10.2008.
SS ACT odobren :02.07.2009.
C.O.:06.08.2009.
medical:15.08.2009.
police:20.05.2009.
trenutni statusrolupao
viza: u snovima

Po pitanju cega nisam u pravu .
Da li smo ravnopravni sa ostalima ,nismo .
Da li je proces dug i neizvestan ?.
Jeste (ucesnici u ratovima 90 su prisilno odvodjeni u BIh ,HR i na Kosovo sada im je to otezavajuci faktor niko nije zelo da bude u ratu).
Da li se prosecnom sljakatoru moze posreciti pa da dobije vizu ?
I vi ste zavrsili fakultet pa niste bili nosilac aplikacije?Da li mislite da je vas fakultet losiji od nekog Americkog ili Australiskog ?.
Pa recimo mi smo hteli prvo da idemo u Kanadu, ali nismo bili na listi..Znaci najveci broj onih koji zele da idu nemaju tu mogucnost a pre 15 godina nije bilo problema pod istim uslovima .
Zasto je doslo do toga i koliko je isplativo staviti sebe u polozaj da o vasoj sudbini odlucuje neki lose obrazovani (diploma bilo kog koledza dolazi u obzir ti sluzbenici ne govore niti jedan strani jezik , a rade sa strancima )
Vecina Srba,Rusa ,Hrvata je obrazovanija od njih ,a oni ih tretiraju kao smece dopustajuci im da cekaju duze od 1 godine ono sto se realno moze uraditi za tri meseca.
Ja pokusavam da skrenem paznju obicnim sljakatorima koji su se naslusali prica da je moguce tek tako otici da to nije bas tako .Ne treba hraniti optimizam i nadu nekom ko realno ima jako male sanse .Zamisli koliko je ljudi procitalo post o medicinskim sestrama i koliko je njih sacuvalo 300 dolara ?.
Eto, nista bez veze.nije lako dobiti ni turisticku vizu ,nas su u BGD u ambasadi glatko odbili u Zagrebu smo naleteli na Australijanca Pravoslavne verioispovesti ispostavilo se da imamo zajednicke prijatelje i mislim da je to presudilo da nam odobri vizu .
Priznajem da nisam u pravu da niko nemoze da dobije PR

ali navodim vas na razmisljanje da li vredi ?
Tamo nije bas tako lako i jednostvano kako se cini ,za zivot na dnu je ekstra ali za zivot dostojan coveka morate imati mnogo srece i uloziti mnogo godina
A da li si ti ziveo nekada u Srbiji? Ako jesi, da li si ziveo u istoj Srbiji u kojoj sam i ja zivela? Kolikou njoj moze da se napreduje bez krsenja zakona?ziveo sam u Nemackoj koja je mnogo ozbiljnija zemlja od Aus ,bio sam i u Americi i znam da ukoliko sustinski pogledate nije lako sanse za napredovanje su velike ali i sanse da zivite na welfare ..
Pogledajte vase postove kada ste stigli u AUS ne odisu bas onim sto ste ocekivali (a vidim da niste sanjar)

Moderatore, ljubazno molim da se sve što nije u skladu s naslovom teme skloni odavde.
Osim čestitanja, čestitanja su![]()

Ma jok bre, šalio se ja, lepše je kad je gužva.

Kad nema raznolikosti, kad je sve super, onda je to utopija, a svi smo učili da utopija ustvari ne postoji...