bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.028
svaka cast, teta elena
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o cemu vi trabunjate kakav bre janosik dimnjacar?
eh, jos ako pocnem o ajvanhou..
ko ja kada sam citao anu karenjinu.. iz vise pokusuja, u vremenskim razmacima od nekoliko godina, nekako je procitah.. uvek bi me dotukao ljevin njegovom kosidbom..
ma ne boj se,muvalo, bio sam jako mali kad se prikazivao ajvanho.. gotovo niceg se ne secam :wink:
a jos ranije, secam se da su zene ludele za nekakvim ben kvikom.. svuda su bili njegovi posteri
Кад смо били клинци СВИ смо на мору носили те гумене сандалице. Па ти онда нога поцрни, а остану бели трагови од сандалица, а морска со изједе ону металну копчицу па ти ту онда остане мало жућкасто од рђе...
Кад смо били клинци СВИ смо на мору носили те гумене сандалице. Па ти онда нога поцрни, а остану бели трагови од сандалица, а морска со изједе ону металну копчицу па ти ту онда остане мало жућкасто од рђе...
Da,predostroznosti radi(da dete ne bi stalo na jeza)
Daaaaa, a kakva je muka kad ti upadne kamenčić unutra, pa dok se izuješ....
u uputstvu pisalo nesto tipa deco nemojte se bojati sto morate da odsrafite i skinete glavu biliju i lili da bi ste im presvukli garderobu, nista im se nece desiti