Vesti iz nesvesti

ko ja kada sam citao anu karenjinu.. iz vise pokusuja, u vremenskim razmacima od nekoliko godina, nekako je procitah.. uvek bi me dotukao ljevin njegovom kosidbom..
ma ne boj se,muvalo, bio sam jako mali kad se prikazivao ajvanho.. gotovo niceg se ne secam :wink:
a jos ranije, secam se da su zene ludele za nekakvim ben kvikom.. svuda su bili njegovi posteri

ko ja kada sam citao anu karenjinu.. iz vise pokusuja, u vremenskim razmacima od nekoliko godina, nekako je procitah.. uvek bi me dotukao ljevin njegovom kosidbom..
ma ne boj se,muvalo, bio sam jako mali kad se prikazivao ajvanho.. gotovo niceg se ne secam :wink:
a jos ranije, secam se da su zene ludele za nekakvim ben kvikom.. svuda su bili njegovi posteri

joj i ja...ali morao sam zato sto sam imao zajebanu profesoricu u gimnaziji koju nisam mogao smuvati:( toliki j uticaj imala na mene da mi je isparila iz glave

mene isto neki deo pred kraj knjige toliko udavio da sam morala tu da stanem,nesto pre nego sto se ana bacila pod voz neka drama panika,ne secam se tacno :neutral: ostatak sam samo prelistala kao i kljucne trenutke za slucaj da me profesor pita,i dobro sam prosla :)

Кад смо били клинци СВИ смо на мору носили те гумене сандалице. :D Па ти онда нога поцрни, а остану бели трагови од сандалица, а морска со изједе ону металну копчицу па ти ту онда остане мало жућкасто од рђе...:lol:

Кад смо били клинци СВИ смо на мору носили те гумене сандалице. :D Па ти онда нога поцрни, а остану бели трагови од сандалица, а морска со изједе ону металну копчицу па ти ту онда остане мало жућкасто од рђе...:lol:

Hellen, ti ko Prust :lol:

Da,predostroznosti radi(da dete ne bi stalo na jeza):roll:

kako da ne sport bili i sport lili (jel' se tako zvala?), imala sam njihove lutke sa ogromnim glavama, secam se da je u uputstvu pisalo nesto tipa deco nemojte se bojati sto morate da odsrafite i skinete glavu biliju i lili da bi ste im presvukli garderobu, nista im se nece desiti:shock: a kada bi im skinula glave ostajale su bizarne malecne loptice na koje se glava pricvrscivala:shock::shock: sto je izgledalo krajnje jezivo... pored toga i barbike trudnjace kojoj se odsrafljivao stomak unutar koga je bila beba(drugaricina lutka) pitanje je otkud mi ovo malo normalnosti ostade od detinjstva:lol:

Back