Veštački himen

još jedan u nizu genijalnih izuma novog doba. sve se može srediti i popraviti. osim svesti i pameti naroda. al zato lepo neka mučna devojka iz pi.čke materine koja živi u teškom patrijarhatu koja jelte mora ganc nova kod muža kog joj namene, a zna da ne može da se bori sa tim konglomeratom raznih faktora i odnosa i ljudi, makar malo da se iživi, pa lepo za 200 evra da ide na venčanje po jusu!

Mislim da bi takve zahvate trebalo zakonom zabraniti jer predstavljaju jednu vrstu obmane sasvim drugačijeg tipa od recimo operacije nosa ili uvećanja grudi.
Lično bih bio oduševljen da naiđem na nevinu i gledao bih u nju kao u Isusa,ali život retko kad donosi idealne stvari..

Mislim da bi takve zahvate trebalo zakonom zabraniti jer predstavljaju jednu vrstu obmane sasvim drugačijeg tipa od recimo operacije nosa ili uvećanja grudi.
Lično bih bio oduševljen da naiđem na nevinu i gledao bih u nju kao u Isusa,ali život retko kad donosi idealne stvari..
prirodno je najljepse :mrgreen:

759712.jpg

vidi, vidi ..... prvo trazi isljucivo takve za koje kaze da bi u njih gledao kao u isusa.... a onda kaze da su u gadnom problemu ako tako izgledaju :confused:
pa odluci se vec jednom
kako to da sad vise nije "idealna stvar"?

O, ali da li bi ti bio nevin s njom da ona tebe gleda kao.. Pilata? :rumenko:

Pojavila se neka hirurška intervencija koja devojkama stavlja veštački himen, da bi
kao opet bile nevine. To najviše koriste devojke u konzervativnim sredinama, jer
momci neće da ih žene ako nisu device.
Šte vi mislite o ovome?
Šte uopšte mislite o tome što danas neki momci i dalje za brak traže nevine cure?
Jel to zatucanost, ili kao neka mera predostrožnosti?
Vi muškarci, jel se vi gadite pomisli da sa nekom curom pravite dete a znate da je spavala
sa njih 5,6.....?

Pa i oni su ga "pravili" sa njom, samo ga nisu "napravili"...

Pojavila se neka hirurška intervencija koja devojkama stavlja veštački himen, da bi
kao opet bile nevine. To najviše koriste devojke u konzervativnim sredinama, jer
momci neće da ih žene ako nisu device.
Šte vi mislite o ovome?
Šte uopšte mislite o tome što danas neki momci i dalje za brak traže nevine cure?
Jel to zatucanost, ili kao neka mera predostrožnosti?
Vi muškarci, jel se vi gadite pomisli da sa nekom curom pravite dete a znate da je spavala
sa njih 5,6.....?

......ne volem nevine zene ...................bolje uvek biti "drugi" ..................;)

A ti si ovako izgledala dok si bila nevina...? Pa te je onda seks potpuno izmjenio tj proljepšao...?

@tema
Koliko ne kapiram ''ušivanje himena'' (:eek:) toliko ne kapiram i one koji pljuju po nevinim djevojkama kao da je loše što su nevine :eek:.

..............ispravka jedna ne volim da budem prvi kod nevinih devojaka .....................inache nishta nemam protiv njih ..............;)

Pisala sam bas o ovom fenomenu pre par meseci kada sam se raspravljala sa jednim hodzom ali su izbrisali...mrzi me sve da pisem ponovo ali ukratko drugarica m oje drugarice je Muslimanka i bas mi je pricala o jednoj klinici gde su neke njene rodjake ugradile novi himen znaci znam sigurno da ta intervencija postoji :bljak:

Da se ja pitam ne da nikad ne bih ponovo pozelela da imam himen , nego bih uradila hirursku intervenciju odstranjivanja istog i tako sebe postedela velikog bola na prvom mestu :cool:

Back