anajade
Elita
- Poruka
- 22.401
Nisam mislila nista lose sa tim cudna.A ti meni kažeš da sam čudna![]()
Srce ti dadoh cudo moje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mislila nista lose sa tim cudna.A ti meni kažeš da sam čudna![]()
Za laike i neznalice koji politizuju ovaj slučaj i PUMPAJU narod
mržnjom, treba istaknuti da se radi o izveštaju 28 vrhunskih stručnjaka
Tehničkog fakulteta.
https://drive.google.com/file/d/16w6e6IJCiXvTrH1hVpX-8OB5cZVGsfnd/viewJel negde postoji link sa imenima tih vrhunskih strucnjaka? Cisto da znamo koji su, ja vam odmah mogu reci da li taj izvestaj ima smisla ili ne ako vidim imena tih koji su potpisali taj izvestaj.
Posto si napisao Tehnicki faluktet verovatno mislis na novosadski Tehnicki fakultet, no vrhunski strucnjaci u Srbiji su neki na beogradskom Gradjevinskom fakultetu (oni su pisali pravilnike i propise za betonske konstrukcije), neki u gradjevinskim firmama. Naravno ima vrhunskih strucnjaka i u NS i nekim drugim gradovima Srbije.
Pa zaro, imena tih ljudi na sunce.
Nisam ja ni u jednom stranci.Шта си се усро?
Прелетећеш кад се промени власт, сигурно ти није први пут.
Treba da odgovaraju lica koja su vodila projekat,ali ne treba to koristiti na način kako vi blokaderi to radite.To je dno.Dalje nema.Jbt, vi ste poludeli potpuno. Da govna koja su kriva za nesreću najstrozije kazne ljude koji zahtevaju njihovu odgovornost
Lebtejebo koji nivo ludila...
Zato sto takvi samo kaznu i razumejuPrimetila sam da ti je omiljen izraz ''surovo kazniti'', pa plemeniti druže, gde ti je empatija
![]()
Znam, zato sam ti i reklaNisam mislila nista lose sa tim cudna.
Srce ti dadoh cudo moje.
Druže forumaški, pričaš o nečijoj deci i surovom kažnjavanju. A onda poentiraš time da su lepe stvari za nas, slabost.Zato sto takvi samo kaznu i razumeju
Pričanje o pristojnim lepim stvarima za vas je slabost.
O pocelo je počelo osim ako ne napravite akciju koju ste planirali kako treba sada 1novembra![]()
Pa jesu li odgovarala ta lica i što nisu?Treba da odgovaraju lica koja su vodila projekat,ali ne treba to koristiti na način kako vi blokaderi to radite.To je dno.Dalje nema.
Kakvo je to pitanje?Nisam ja tužilac,a nisam ni sudija.Pa jesu li odgovarala ta lica i što nisu?
Nisam ni ja, al ako uhapse klinca jer bacio kantu vodu na batinaša u roku od odmah, bude malo čudno da za godinu dana nikog ne uhapsiše...Kakvo je to pitanje?Nisam ja tužilac,a nisam ni sudija.
Pa to prvo je prosta stvar,i može tako,nema šta da se dokazuje,zar ne?Nisam ni ja, al ako uhapse klinca jer bacio kantu vodu na batinaša u roku od odmah, bude malo čudno da za godinu dana nikog ne uhapsiše...
Nisam ja ni u jednom stranci.
Nikada,ne volim da se ponavljam niti sam sebe da hvalim,ali ja sam obezbedio svojoj porodici sve, prema tome ne treba mi u životu ni jedna stranka.Потенцијал си. Бићеш.
Nikada,ne volim da se ponavljam niti sam sebe da hvalim,ali ja sam obezbedio svojoj porodici sve, prema tome ne treba mi u životu ni jedna stranka.
Што се тиче теме,наравно да сам ЗА да се осуди ко су криви за пад надстрешнице.Па такве ова држава тражи.
Годинама нам се на власти смењују они који су ту само због личног интереса и чисте пљачке.
Који лажу, краду, а ови тренутни и убијају.
Ти нам требаш. За тебе бих одмах гласао.
Што се тиче теме,наравно да сам ЗА да се осуди ко су криви за пад надстрешнице.
Што се тиче 4 разлога пада надстрешнице.
.
Да ли су криви радници.
Остале фирме.
Да ли треба испитати још Зорана Ђајића.
Неће, биће нам све горе у сваком случају.Bojim se da nam neće biti ni malko bolje.
Zbog korupcije.Zaista?
Zasto se onda bilo sta radi i dodatno opterecuje zgrada, koja je vec bila preopterecena?
Posle bitke svi su GeneraliКао што смо могли да видимо у налазу вештака, они не мисле тако
Надстрешница је, у конструктивном смислу, првобитно изведена на квалитетан начин,
чиме је постигнуто стање које је обезбедило поуздану експлоатацију у периоду од
изградње до тренутка рушења, чак и у условима изостанка редовног одржавања.
Али нису сви професори факултета и судски вештациPosle bitke svi su Generali
Ali su zato u korupciji baš ing. dr. mr. prof. koji forsiraju razliku u lovi na uštrb bezbednistiАли нису сви професори факултета и судски вештаци![]()
Ukratko, tragediju su prouzrokovali smanjena nosivost usled dugotrajne korozije nosećih kablova, u kombinaciji sa preopterećenjem nadstrešnice, a sve to je bilo omogućeno propustima u održavanju i pregledu objekta.