Veštaci utvrdili koja su 4 RAZLOGA PADA NADSTREŠNICE!

siguran sam da je među prva dva razloga gravitacija.
nema stručnjaka koji to može prevideti

Svi su krivi koji su prolazili i bili na stanici to jutro i klikćali na telefonu.
Сви су криви осим оних који нису "реконструисали надстрешницу у конструкционом смислу", али су зато свечано, два пута, отворили станицу. Јасно ко дан. :ortaci3:

јел ти то подмећеш ?

ми новосађани рецимо знамо многе породице овде од тих наших тобож суграђана или људи који су страдали а живели су поред новог сада, јер је сам оједна грађанка баш из нс која је страдала под надстрешницом остало су околна села, јер је ту била приградска аутобуска станица зуа приградска села...

е једни од тих су рецимо породица оних несрећних девојчица и деде...
знам људе који их знају тамо у селу ...

рецимо тека њихова , после тога реновирала кућу комплет , купила ауто и управо полаже возачки...

није имо пас за шта да их уједе...

причају људи свашта рећи ћеш...

али људи и виде ...
жвалега се након 45 дана појавио на гробљу, а затим и у њиховој кући. Наравно, са све камерама. Јасно је да је претходно скопљен дил.

Tako reci ! istina vas ne intereseju .**** vam se i za žrtve.U stvari žalite što žrtava nema više i što nema više tragedije.Interesuje vas osvajanje vlasti a tragedije dobro dođu za podmetanje političkim protivnicima.
Reci mi srećo, koji je razlog da vrhovni hulja i sva njegova gamad izađu pred medije samo par sati nakon pada nadstrešnice i upljuvavaju se da lažu, čitaj, L A Ž U da nije bilo rekonstrukcije nadstrešnice?

Za laike i neznalice: Nadstrešnica nije pala zbog korupcije!

Zapravo možda je pala zbog korupcije u vreme druga Tita kada je
projektovana i izgrađena. Naime stručnjaci su utvrdili da je u trenutku kada
je izgrađena već bila preopterećena.

Predlažem blokaderima da pod hitno blokiraju Kuću cveća i zatraže odgovornost.

Znaci 40god+ nista nije bilo al kada su je renovirali, umesto cementa stavili kese tek onda pala.

Poslednja izmena od moderatora:
Cak koristili masakra u dubini i ribnikaru da protestuju.
Najsurovije kazniti i sankcionisati blokadere.da im nikad vise ne padne ni njima ni drugima na pamet da koriste ovakve tragedije.
Inače, ni slučajno ne protestvovati zbog vlasti koja je dovela do ovakvih tragedija svojim odsustvom primena zakona, glorifikacijom dokazanih kriminalaca, medijskom hajkom protiv obrazovanja, korupcijom epskih razmera. Ćutite ljudi, jer njima je dobro a vi narode koji se bunite, niste nimalo empatični za razliku od ''plementih krimi junaka''
:mrgreen: Primetila sam da ti je omiljen izraz ''surovo kazniti'', pa plemeniti druže, gde ti je empatija
:mrgreen:

Inače, ni slučajno ne protestvovati zbog vlasti koja je dovela do ovakvih tragedija svojim odsustvom primena zakona, glorifikacijom dokazanih kriminalaca, medijskom hajkom protiv obrazovanja, korupcijom epskih razmera. Ćutite ljudi, jer njima je dobro a vi narode koji se bunite, niste nimalo empatični za razliku od ''plementih krimi junaka''
:mrgreen: Primetila sam da ti je omiljen izraz ''surovo kazniti'', pa plemeniti druže, gde ti je empatija
:mrgreen:
A ko će doći posle SNS?

Studentska stranka zdravog razuma!?

terorizam , proračunata upotreba nasilja za stvaranje opće klime straha u stanovništvu i time za postizanje određenog političkog cilja. od 20. vijeka termin se najčešće primjenjuje na nasilje usmjereno, direktno ili indirektno, na vlade u nastojanju da se utiče na politiku ili sruši postojeći režim .

Britanica
A ti meni kažeš da sam čudna :zcepanje:

Back