ВЕСЕЉЕ КОД ТВИТЕРАША: Ево коме је трајно укинут налог и неће моћи више да "узбуркава јавност"!

Artur-II

Domaćin
Poruka
4.807
https://www.pravda.rs/2019/5/18/ves...g-i-nece-moci-vise-da-uzburkava-javnost-foto/

Не верујем да је Крле22 направио неку велику глупост па да му због тога укину налог. Да ли је могуће да му је налог укинут због акумулације пријава оних које је нервирао? Да ли је могуће да је руља у Србији једноставно одлучила да убије птицу ругалицу јер их његова размишљања узнемиравају. Зна се кога је он узнемиравао, управо оне који тврде да им је демократија у крви.

:sad2:

561806

https://www.pravda.rs/2019/5/18/ves...g-i-nece-moci-vise-da-uzburkava-javnost-foto/

Не верујем да је Крле22 направио неку велику глупост па да му због тога укину налог. Да ли је могуће да му је налог укинут због акумулације пријава оних које је нервирао? Да ли је могуће да је руља у Србији једноставно одлучила да убије птицу ругалицу јер их његова размишљања узнемиравају. Зна се кога је он узнемиравао, управо оне који тврде да им је демократија у крви.
to nisu njegova razmišljanja nego njegova botovanja
a ako nekim čudom pak i jesu to je onda još gore,bolje biti i bot no tolko preemalouman

Подешавање твитова, па још коришћење више налога за објаве исте садржине више не сматра примером добре праксе. Штавише, злоупотреба овог типа може довести до привремене суспензије Твитер налога, па и трајног брисања! Међутим, ни то није све.

Лајковање, ретвитовање, и праћење истих људи са више налога које водите такође није дозвољено и, према новим правилима, сматра се злоупотребом која се кажњава суспензијом или гашењем налога, појаснила је Ивана Ћирковић на свом блогу.
Ako se odnosi na njega, onda je botovoa.

Ако си за слободу говора онда мораш да трпиш свакога изузетак је једино отворени позив на насиље

To važi samo za umne ljude. Glupi bi trebali da ćute. 4EVER.

Ко има право да процењује ко је уман а ко не?

Nema šta da se procenjuje, to se vidi iz aviona. Recimo, za stranku koju Krlo22 podržava je opšteprihvaćeno mišljenje da je to grupacija glupaka. Zato im treba trajno isključiti internet i onemogućiti da utiču na bilo šta i donose bilo kakve odluke.

Ако си за слободу говора онда мораш да трпиш свакога изузетак је једино отворени позив на насиље
Onda bi svako trebao imati pristup RTS-u i svim ostalim tv i radio kanalima.

Svako da ima svojih 5 minuta za mikrofonom.

Nema šta da se procenjuje, to se vidi iz aviona. Recimo, za stranku koju Krlo22 podržava je opšteprihvaćeno mišljenje da je to grupacija glupaka. Zato im treba trajno isključiti internet i onemogućiti da utiču na bilo šta i donose bilo kakve odluke.
Е видиш ово је класичан пример фашистичког размишљања. Постоје људи и постоји стока која има да чути јер се из авиона види да лупа.

Onda bi svako trebao imati pristup RTS-u i svim ostalim tv i radio kanalima.

Svako da ima svojih 5 minuta za mikrofonom.
Ја сам за то. Ја сам да на РТС барем једном недељно иде преглед догађања у претходној недељи и да се да и опозицији да каже шта мисли о тим дешавањима.

Е видиш ово је класичан пример фашистичког размишљања. Постоје људи и постоји стока која има да чути јер се из авиона види да лупа.

Da, poznato je da pripadnici pomenute stranke obožavaju da nazivaju fašistima svakoga ko im kaže istinu.

Ne znam ni šta će mu twiter, tu je ionako opozicija u većini kao i na fejsu, bilo je pitanje momenta kada će prijave da mu skrše profil. Mitrović mu može napraviti emisiju na pinku pod nazivom KrleTvit i tu može da se istresa, da prima pozive od SNS članova.

Back