Veselin Misita - Oslobodjenje Loznice

• Začetnik teme Začetnik teme Koča
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eto to je tvoj odgovor na pitanje...kao sto rekoh nemas pojma o cemu govoris, a kako si niko i nista mozes da se raspises ovde do mile volje, samo bez ikakve vrednosti...

ko si ti da pricas o Samardzicu, a ako vec govoris o njemu nauci prezime da mu napises...opet mesas dž i dj...hehehe

Oslobodjenje Banje Koviljace, i izvori korisceni za prethodni post...

S. Zivanovic: Treci srpski ustanak, 249-250
D. Trbojevic: Cersko - Majevicka grupa korpusa 1941-45, 32.

:mrgreen:

nije u redu ucestvovati na temi o kojoj nemas pojma samo zato sto imas cilj...diskreditujes samog sebe...

eto to je tvoj odgovor na pitanje...kao sto rekoh nemas pojma o cemu govoris, a kako si niko i nista mozes da se raspises ovde do mile volje, samo bez ikakve vrednosti...

ko si ti da pricas o Samardzicu, a ako vec govoris o njemu nauci prezime da mu napises...opet mesas dž i dj...hehehe

Oslobodjenje Banje Koviljace, i izvori korisceni za prethodni post...

S. Zivanovic: Treci srpski ustanak, 249-250
D. Trbojevic: Cersko - Majevicka grupa korpusa 1941-45, 32.

:mrgreen:

nije u redu ucestvovati na temi o kojoj nemas pojma samo zato sto imas cilj...diskreditujes samog sebe...

da, peti srpski ustanak, samo fale svinjarski trgovci ,iz prva dva...

nekad se i sam predstavis....pa potvrdis sve do sada sto sam rekao u vezi tebe...:klap:

Potpukovnik Živanović (Zaječar 1906 - Čikago 1966.), komandant Leteće brigade i bosnaskih korpusa, jedan od retkih visokih oficira koji je preživeo rat, pisao objektivnu vojnu anlizu u formi čitkog naučnog rada. Borbe su opisane iz dana u dan, najvažnije iz sata u sat, uz precizno navođenje položaja i jedinica.

Poslednja izmena:
nekad se i sam predstavis....pa potvrdis sve do sada sto sam rekao u vezi tebe...:klap:

Potpukovnik Živanović (Zaječar 1906 - Čikago 1966.), komandant Leteće brigade i bosnaskih korpusa, jedan od retkih visokih oficira koji je preživeo rat, pisao objektivnu vojnu anlizu u formi čitkog naučnog rada. Borbe su opisane iz dana u dan, najvažnije iz sata u sat, uz precizno navođenje položaja i jedinica.

ma sta letece...zujece..toliko mu je zujalo od glavi od rakije , da je prozujao ceo rat i prbudio se u americi...:D, ma lafcina, orden orlovih mu.a sa bubrezima, prvog reda, za vanredna klanja

Back