aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.195
kakvu bre castVIP titula ne donosi nikakvu vlast. Samo čast. Ne treba te to tangirati previše.
naziv na forumu nista ne donosi
cast se zasluzuje
a ne neko ko je vredjao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvu bre castVIP titula ne donosi nikakvu vlast. Samo čast. Ne treba te to tangirati previše.
Imaš previše negativne energije u sebi. Nepotrebno ti je to.kakvu bre cast
naziv na forumu nista ne donosi
cast se zasluzuje
a ne neko ko je vredjao
Ja nimalo mozda ti imas pa me tako percipiras negativno sto je lose za tebeImaš previše negativne energije u sebi. Nepotrebno ti je to.
Eto vidi se ovdje. Čim se Gogili pomene odmah kreće negativnost sa tvoje strane.Ja nimalo mozda ti imas pa me tako percipiras negativno sto je lose za tebe
izbaci to iz sebe
bas zato sto nemam smeta mi to negativno kao i vredjanje korisnika
onima sto vredjaju njima je to deo njih pa im i ne smeta
Pa eto sam si nasao uzrokEto vidi se ovdje. Čim se Gogili pomene odmah kreće negativnost sa tvoje strane.
Konflikt se neće rješiti dokle god svaka strana misli da je dobro a druga zlo.Pa eto sam si nasao uzrok
a ja negativna nisam a ona je uvek
ne moram je citati a i na ignoretu mi je
a ti mene sad kleveces
dakle ti si negativan a ja pozitivnazato mi i smeta zlo
sto bi se ista resavaloKonflikt se neće rješiti dokle god svaka strana misli da je dobro a druga zlo.
Ako se dobro secam,bio sam par dana na bolovanju i jedva sam se oporavio...
Ako se dobro secam,bio sam par dana na bolovanju i jedva sam se oporavio...![]()
Pa dodješ i onako suptilno provlačiš da je neko zlo.Pa eto sam si nasao uzrok
a ja negativna nisam a ona je uvek
ne moram je citati a i na ignoretu mi je
a ti mene sad kleveces
dakle ti si negativan a ja pozitivnazato mi i smeta zlo
koje dve tebi se nesto prividjaČuj kakvo rivalstvo kad se vas dvije sretnete varnice frcaju elektricitet raste.
Moze...evo reciomo da brojimo zvezde il da mozda selektiramo morski pesak u 3 kategorjnje ?aj da radimo nešto kreativno..![]()
Ti nju ne izbacuješ iz usta ni ona tebe. Ne potpaljujem već mi je nejasno da se neko toliko zakači preko internet foruma. Neshvatljivo mi je.koje dve tebi se nesto prividja
ne moze podneti sto je ignorisem pa trckara zamnom jel to![]()
Mašta ti radi svašta..Moze...evo reciomo da brojimo zvezde il da mozda selektiramo morski pesak u 3 kategorjnje ?![]()
povređen ego?Ako se dobro secam,bio sam par dana na bolovanju i jedva sam se oporavio...![]()
Ne znam ni sta je to algoritam.algoritam uzme tvoju statistiku naprimer broj postova, broj otvorenih tema, broj reakcija, broj kazni, da li si bila mod i koliko puta i na koliko pdfova ... i kad sve to sabere izbaci po formuli da li si VIP ili nisi...možda ti fali bod do VIP statusa a možda hiljadu boova...samo algoritam zna....
treba da imaš u vidu da je to merilo tvog nastupa na forumu a ne tebe kao bića... sva gordost je u tome da višu ili nižu vrednost tebe i drugih iz konteksta prebacuješ na vrednost tebe i drugih kao bića....ja sam ok sa time da u mnogim kontekstima poređenja malo vredim...ali kao biće sam jednake vrednosti kao i svi