- Poruka
- 89.439
Vidim da si krenuo da divljaš sa uzvičnicima i upitnicima, pa da te oladimJa to na salu a ti odmah sve na ozbiljnom...![]()
na vreme..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da si krenuo da divljaš sa uzvičnicima i upitnicima, pa da te oladimJa to na salu a ti odmah sve na ozbiljnom...![]()
Meni nekad nešto bude i novo. Nešto vidim iz drugog ugla, razumem naa inače po temama sve novo
evo samo čuješ ponešto da su maki dulSRBENDA i ziki jevreji
igra je ista samo se igrači menjajuMeni nekad nešto bude i novo. Nešto vidim iz drugog ugla, razumem na
drugačiji način.
Ne mislim na okruženje, već na ono što je unutar mene. A ima ljudi kojiigra je ista samo se igrači menjaju
fali još desetak iz raznih religija..malo pa malo neki mesija nam dođe
svako za sebe misli da je tako ispravno u protivnom ne bi tapkao ili se menjaoNe mislim na okruženje, već na ono što je unutar mene. A ima ljudi koji
su godinama na istom mestu i to još smatraju vrlinom.
sta ti smeta Deda Stojanmalo pa malo neki mesija nam dođe
bilo pokušaja ali hrišćanske mesije grlatije pa se udaljefali još desetak iz raznih religija..![]()
Setih se onog Najvišeg kad me je navređao da sam beskičmenjaksvako za sebe misli da je tako ispravno u protivnom ne bi tapkao ili se menjao
kako si inace svakim danom pa i subotomJa to na salu a ti odmah sve na ozbiljnom...![]()
VIP je davanje više vrednosti nekim članovima..ono uznosi gorde koji imaju tu epoletu i vređa gorde koji je nemajuŠto tebi smeta što su oni VIP?![]()
pa menjajući veru naciju baš i nije neka stabilnost, prosto čovek zamrzi sebe ali neka razmišljanja da.Setih se onog Najvišeg kad me je navređao da sam beskičmenjak
jer sam u vezi nečega promenila mišljenje..Pa računam ja, bolje
da budem beskičmenjak nego mrtva..
Za mene je ono što se ne menja mrtvo.
to nam pripada jer smo zaista VIPVIP je davanje više vrednosti nekim članovima..ono uznosi gorde koji imaju tu epoletu i vređa gorde koji je nemaju
a ti to ozbiljno shvatas takoVIP je davanje više vrednosti nekim članovima..ono uznosi gorde koji imaju tu epoletu i vređa gorde koji je nemaju
Bolje onda da pojma nemas sta mu to znaciVIP je davanje više vrednosti nekim članovima..ono uznosi gorde koji imaju tu epoletu i vređa gorde koji je nemaju
algoritam uzme tvoju statistiku naprimer broj postova, broj otvorenih tema, broj reakcija, broj kazni, da li si bila mod i koliko puta i na koliko pdfova ... i kad sve to sabere izbaci po formuli da li si VIP ili nisi...možda ti fali bod do VIP statusa a možda hiljadu boova...samo algoritam zna....Bolje onda da pojma nemas sta mu to znaci
Blazenka u neznanju![]()
e jbt i ti bivši opet mogu biti moderi a ti nikad i to te **** žestokoa ti to ozbiljno shvatas tako
a bolje elita nego bivsi
Nikad ne reci nikad, ovo je ipak Krstarica.e jbt i ti bivši opet mogu biti moderi a ti nikad i to te **** žestoko![]()
ma kad bi ostala ona i ćićolino moždaNikad ne reci nikad, ovo je ipak Krstarica.
Al kako je @robivek likovao što sam bivša, da se umalo nije
šlognuo kad sam se vratila..![]()
On je sam odustao, tako da nema šta da ga boli. Možda neke smenjenehahha tesi se ipak si bivsi vredja te ta cinjenica
a mene ne zanima da budem mod a tebi je to zivotni cilj![]()
VIP titula ne donosi nikakvu vlast. Samo čast. Ne treba te to tangirati previše.hahha tesi se ipak si bivsi vredja te ta cinjenica
a mene ne zanima da budem mod a tebi je to zivotni cilj![]()