- Poruka
- 77.429
kako nisiЈа нисам Јеховин свједок па ме не занима превише шта њима смета.
samo što si jahvin svedok koji poštuje svece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nisiЈа нисам Јеховин свједок па ме не занима превише шта њима смета.
Ma ja samo sam osim što nisam.kako nisi
samo što si jahvin svedok koji poštuje svece![]()
Nije bilo osnova da joj pristup bude idalje zabranjen. Ona druga kafana je ionako neaktivna.e baš ste pametni, samo se vi bavite prizivanjem đavola pa kad budeš bivši i postao VIP doči če naplata![]()
pa šta to nas brigaNije bilo osnova da joj pristup bude idalje zabranjen. Ona druga kafana je ionako neaktivna.
Pa koji je smisao imati dvije kafane ako je samo jedna aktivna?pa šta to nas briga
to pitaj tabaPa koji je smisao imati dvije kafane ako je samo jedna aktivna?
I sad je odzabranjeno. Ne branim nikoga samo sam objektivan.to pitaj taba
njoj je zabranjeno ovde bilo i naravno da se zna i zbog čega
ma jel to ti nju branišjedan
objektivno će ti doći na slavuI sad je odzabranjeno. Ne branim nikoga samo sam objektivan.
Bio bih sretan kad bi ostavila svoje zablude i vratila se pravoj vjeri, da.objektivno će ti doći na slavu
A ko si ti uopšte?Жао ми је али спрдња са Богом, Христом, апостолима и светитељима је за мене неприхватљива.
Ako nije bilo osnova što su joj moderatori zabranili pristup?Nije bilo osnova da joj pristup bude idalje zabranjen. Ona druga kafana je ionako neaktivna.
Što je uništila kafanu na religiji pa niko više nije hteo tamo ići. Ovu kafanu sam ja oživela sa ostalima i ona opet da je zagadjujePa koji je smisao imati dvije kafane ako je samo jedna aktivna?
Pa oni su joj i skinuli tu istu zabranu na naš prijedlog.Ako nije bilo osnova što su joj moderatori zabranili pristup?
Tab zabranu odobrio![]()
Previše značaja pridaješ forumskim nesuglasicama da neko nešto "zagađuje".Što je uništila kafanu na religiji pa niko više nije hteo tamo ići. Ovu kafanu sam ja oživela sa ostalima i ona opet da je zagadjuje
To je moje mišljenje.A ko si ti uopšte?
Čuj za tebe neprihvatljiv ko da sam kod tebe kući došla![]()
Šta me briga za tvoje mišljenjePa oni su joj i skinuli tu istu zabranu na naš prijedlog.
Previše značaja pridaješ forumskim nesuglasicama da neko nešto "zagađuje".
To je moje mišljenje.
Ne mora te biti briga. Nisam ga tebi ni napisao.Šta me briga za tvoje mišljenje![]()
Ma šta uopšte onda pišeš kad ti sestra po fanatizmu nije tuNe mora te biti briga. Nisam ga tebi ni napisao.
Tebi je fanatik svako ko je posvećeniji svojoj vjeri i voli da je proučava.Ma šta uopšte onda pišeš kad ti sestra po fanatizmu nije tu![]()
Ma ovo je ništa kakve su tuče ovde nekada bile ali su i junaci tada bili hrabriji i srčaniji, ovo sada sve feminiziranošta je ovo? kafanski inventar sav polomljen....srča od stakla svuda...da nije bila neka tuča ovde?...da niste pili od zabranjenog pića?
lepo sam vam rekao da je zabranjeno da se pije od viskija poznanja dobra i zla![]()
Svako ko osim toga drugo ništa u svom životu ne vidi i jesteTebi je fanatik svako ko je posvećeniji svojoj vjeri i voli da je proučava.
Znači svetitelji su za tebe fanatici?Svako ko osim toga drugo ništa u svom životu ne vidi i jeste
Znači ti bi da budeš svetitelj?Znači svetitelji su za tebe fanatici?