Ko ti kriv kad ne citas izmedju redova,on bi zapravo hteo da s njim popijes kafu ovde a ti si ga odmah "opalila"...Dete ajme se mani.
Ti će mi kažeš sa kim ja imam teme ili nemam
Što si tako uporan, da ne kažem dosadan![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ti kriv kad ne citas izmedju redova,on bi zapravo hteo da s njim popijes kafu ovde a ti si ga odmah "opalila"...Dete ajme se mani.
Ti će mi kažeš sa kim ja imam teme ili nemam
Što si tako uporan, da ne kažem dosadan![]()
Nisam ga opalila nego ispalila i ne mogu da sedim sa njim nije vipovacKo ti kriv kad ne citas izmedju redova,on bi zapravo hteo da s njim popijes kafu ovde a ti si ga odmah opalila...
Možeš pogledati neke moje poruke pa ćeš vidjeti kakve su.Ne pratim Religiju odavno
Pardon,pravopisna greska...Nisam ga opalila nego ispalila
i ne mogu da sedim sa njim nije vipovac
Eto mu mone![]()
ZnamOvde mnogi guglaju a uživo ne pričaju o religiji kao ovde.
Ništa im u glavama neće ostatiMa to je sad prevaziđeno. Sad svi guglaju. Kažeš dobar dan, a oni na guglu
brzo provere da li je to tačno..![]()
@☆Aždaha☆ ja ću ti reći da se ne bi mučila, dosadneMožeš pogledati neke moje poruke pa ćeš vidjeti kakve su.
Bar ne gugla nadam se@☆Aždaha☆ ja ću ti reći da se ne bi mučila, dosadne
Ma nekako mona, maki i ti ste idealno društvo jedni drugima.Pardon,pravopisna greska...
Mozda nije al je perspektivan,ide izuzetno brzim tempom ka vasem drustvu.
JokBar ne gugla nadam se
Glasnika nikad u životu nisam čitalaJok
On googla non stop bibliju uostalom kao i glasnik
To je taj rad![]()
Ovde je i to diskutabilno ko je štaDeluje mi kao obrazovana osoba
Na kraju nam ni glave neće ostati..Ništa im u glavama neće ostati
Samo u kontekstu diskusije.Jok
On googla non stop bibliju uostalom kao i glasnik
To je taj rad![]()
Ti drugu diskusiju i nemašSamo u kontekstu diskusije.
Mozda si u pravu mada meni licno upste ne smeta vase drustvo...ma cak ste mi i simpaticni.. mislim,ponekad...Ma nekako mona, maki i ti ste idealno društvo jedni drugima.
Isti ste a svi sa različitih strana![]()
Vidiš da nemaju svi predrasude prema meni kao ti.Ti drugu diskusiju i nemaš![]()
Koje naše društvo?Mozda si u pravu mada meni licno upste ne smeta vase drustvo...ma cak ste mi i simpaticni.. mislim,ponekad...![]()
Predrasude?Vidiš da nemaju svi predrasude prema meni kao ti.
Ali zato drugima pišeš da su moje poruke dosadne.Predrasude?
Ti misliš da ja imam predrasude o tebi hahaha
Ja o tebi i ne razmišljam samo se sprdam na osnovu onog što pišeš
Koliko god volim Gogi, na mene nije lako uticatiAli zato drugima pišeš da su moje poruke dosadne.