DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Dobro dosao u ludnicu nema odatle nazad.Cemu ovakve teske reci Deda,sta sam ja to rekao da sam zasluzio takvo obracanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro dosao u ludnicu nema odatle nazad.Cemu ovakve teske reci Deda,sta sam ja to rekao da sam zasluzio takvo obracanje
Ja svratila u kafanu a ti i robivek izgleda obilazite ludare.Dobro dosao u ludnicu nema odatle nazad.
Dobro vece,drago mi je sto si i ti svratila,svaka ptica svome jatu leti; zar ne ?Ja svratila u kafanu a ti i robivek izgleda obilazite ludare.
Valjda svako ide tamo gde treba da bude
Dobro veče![]()
NaravnoDobro vece,drago mi je sto si i ti svratila,svaka ptica svome jatu leti; zar ne ?![]()
Ma kakve svadje kada si ti u pitanju.Većina ljudi se obnavlja preko svađanja to me prošlo dođe s godinama.

Mi smo vec kod njih gde si i sama svratila stoga lep ti provod.Naravno
Ja veselim vernicima a ti i deda .....![]()
Ma svako bira sebi društvo zato se ja sa tobom i ne družimMi smo vec kod njih gde si i sama svratila stoga lep ti provod.![]()

Blago tebi.Ma svako bira sebi društvo zato se ja sa tobom i ne družim
A sto bi snjima,kako se tamo uklapas,nesto kao slona u prodavnici za staklene proizvode ?
Ja sa vernicima
Da,mi se ovde bas lepo druzimo,veoma cesto...ti sadedom
A stoi se sami ne moite Bogu ???????????...Мајко Ангелино моли Бога за нас грешне Србе
Da bi ti imao šta pitati.A stoi se sami ne moite Bogu ???????????
Pretpostavljao sam da imate nekog bizarnog razloga ali priznajem da si me totalno iznenadio...nadmasio si sva moja losa ocekivanja.Da bi ti imao šta pitati.

Aj ti makedonac što hoćeš da se podsmevaš Srbima a visiš na srpski forum to dosta gpvori o tebi.Pretpostavljao sam da imate nekog bizarnog razloga ali priznajem da si me totalno iznenadio...nadmasio si sva moja losa ocekivanja.![]()
Ja se ne ptsmevam srbima vec nehriscanskoj verskoj praksi.Aj ti makedonac što hoćeš da se podsmevaš Srbima a visiš na srpski forum to dosta gpvori o tebi.
Al ova što je odmah dotrčala da se pridruži tvom zluradom smehu, da nije umislila da je amerikanka i to iz bruklina
kako se i kome ti moliš?Pretpostavljao sam da imate nekog bizarnog razloga ali priznajem da si me totalno iznenadio...nadmasio si sva moja losa ocekivanja.![]()
U tvojoj nema razvoda dok ti rogove ne stavi na glavu a koliko si tu po forumu ne bi bilo ni čudnoJa se ne ptsmevam srbima vec nehriscanskoj verskoj praksi.
Molim se direktno Ocu nebeskome u ime Isusovo,onako kao sto nam je porucio i sam Isus Hristos.kako se i kome ti moliš?
Moliš li se Isusu Hristu?Molim se direktno Ocu nebeskome u ime Isusovo,onako kao sto nam je porucio i sam Isus Hristos.
Ne,jer nam je Isus JASNO REKAO KAKO DA SE MOLIMO !!!Moliš li se Isusu Hristu?
rekao je i kome da se molimo davši primer molitve Ocu...ekvivalent molitve svetitelju u Isusovo vreme bi bio da je Isus umesto Ocu molio Jovanu Krstitelju....a njemu to naravno nije ni palo na pamet jer nema smisla moliti se ljudimaNe,jer nam je Isus JASNO REKAO KAKO DA SE MOLIMO !!!
...sto ne znaci da je problem ako se obratis i direktno Hristu vec da je dovoljno da radis onako kako je Isus rekao.