Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Jako veče na forumu baš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uopštemalo viši stepen od životinjaZamisli da ne znaš za brojeve, vreme, novac, vlast, religiju, ljutnju..![]()
Pa i životinje imaju nekakvu hijerarhiju. Ovi svi jednaki..malo viši stepen od životinja
to i kažem, životinja zna i da se naljuti.Pa i životinje imaju nekakvu hijerarhiju. Ovi svi jednaki..

Srecan rodjendanpet banki..![]()
Srecan rodjendan
hvala
srećan ulazak u drugu polovinu života !!!pet banki..![]()

hvala..srećan ulazak u drugu polovinu života !!!![]()

A ima jos jedna opcija - da se i dalje osecas mlad/a kao sto si nekad bio i da delujes shodno tim osecajem.Sa pedeset godina, čovek ima dve opcije. Ili da se oseća matoro ili da
bude srećan što je još uvek tu.
Ja biram ovu drugu opciju.![]()

To je voljni proces samo kažeš i bude.A ima jos jedna opcija - da se i dalje osecas mlad/a kao sto si nekad bio i da delujes shodno tim osecajem.
Cemu ovakve teske reci Deda,sta sam ja to rekao da sam zasluzio takvo obracanje ?Robivek je bog iz biblije neka bude i bude.
Evo sto biblija na duge staze uradi od nekad normalnog mladića
sveznajući je samo Bog..i robivek u svojoj glaviCemu ovakve teske reci Deda,sta sam ja to rekao da sam zasluzio takvo obracanje ?

Hmmmm,presao si na neki sledeci,visi nivo - sada mozes videti/citati sto mi j u glavi...!??sveznajući je samo Bog..i robivek u svojoj glavi![]()