moguće je da smo za Boga mi samo jedna od mnogo vrsta životinja...i da nema ni raja ni pakla ni narednih života...da i životinje imaju nagon za životom a nisu čitale bibliju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguće je da smo za Boga mi samo jedna od mnogo vrsta životinja...i da nema ni raja ni pakla ni narednih života...da i životinje imaju nagon za životom a nisu čitale bibliju
ne mogu ni da zamislim koliki je svemir i da prosto ništa živo ne postoji sem na našoj planeti.moguće je da smo za Boga mi samo jedna od mnogo vrsta životinja...i da nema ni raja ni pakla ni narednih života...
Vraga bi mi vaskrsli da Hristos nije prvi.al nikako da kažeš bar jednog ko nije umro i ko nije bez greha.
vaskrsenje nije ništa drugo do prirodnog procesa, greh tj greške su takođe neminovne jer su nam u prirodi.
iskonska težnja da postanemo besmrtni je navodila čoveka da piše milione knjiga o tome.
ti pričaš iz perspektive vere a nemaš nijedan dokaz, zato je i vera.Vraga bi mi vaskrsli da Hristos nije prvi.
A ko ti kaza da u svemiru nema drugih zivih bica ?ne mogu ni da zamislim koliki je svemir i da prosto ništa živo ne postoji sem na našoj planeti.
ako nam se bog obratio onda je biblija u pravu, sem nas nikog nema, živimo pod svodom imamo dva videla i zvezde kao dekoracija a izvan svoda je voda.
meni to nekako ne pije vodu
Tako je. Ali pobjeda nad smrću ne znači da ljudi neće privremeno fizički umrijeti već znači da će vječno živjeti sa Hristom. Sv. Atanasije Veliki piše da se pobjeda nad smrću najbolje ogleda u spremnosti hrišćana da pohrle u nju jer znaju da je smrt samo privremeno stanje tokom kojeg će biti sa svojim Gospodom a onda vaskrsnuti i nastaviti u punoći blagodati boraviti sa Bogom.nema čoveka koji nije okusio smrt,
Da ali hrišćani isto nikad nisu govorili da pobjeda nad grijehom znači da grijeha više neće biti. Apostoli i pišu da je licemjer ko kaže da nije grešan. Ali pobjeda nad grijehom znači da imamo lijek koji otklanja negativne posljedice grijeha.nijedan nije bez greha
Đavo najviše želi da ljudi zaborave da on postoji.a đavola nigde, sem ilustracije na koju se vadimo za sopstveno zlo.
Pa jel imaš ti neko drugo objašnjenje zašto su apostoli nastavili slijediti i čak ginuti za tog Isusa Nazarećanina iako su Ga Rimljani pogubili sramnom smrću dizajniranom da pogubljenog potpuno diskredituje u očima sljedbenika.vaskrsenje, pa jel vaskrsao neko onako kako ti veruješ, nije, dakle samo vera isto ko što ću i ja vaskrsnuti u anđela.
Imaju dve opcije...Na to ne mislim Da me ovde na zemlji spasava od neke muke ratovi gladi haosa.
Ali ako tvrdi da nema smrti ono spavanjac zauvek bogme izabracu veru u njega.
A sta fali ovim sto ce da spavaju.Imaju dve opcije...
Ili večno spavanje ili večni život na zemlji...treće nema, pa biraj...

U univerzumu adventista i JS zlo se isplati. Živi ko baja, gazi druge, bogati se, kradi, otimaj i kad umreš odspavaj fino dovijeka i nemaš brige na svijetu. Ti si svoje odživio i proživio ko paša.A sta fali ovim sto ce da spavaju.
Cinio zlo i zaslyzi miran San haha.smesan si
Pa ti spavaj ko ti brani...ja imam preča posla...A sta fali ovim sto ce da spavaju.
Cinio zlo i zaslyzi miran San haha.smesan si
Plata za greh je smrt.U univerzumu adventista i JS zlo se isplati. Živi ko baja, gazi druge, bogati se, kradi, otimaj i kad umreš odspavaj fino dovijeka i nemaš brige na svijetu. Ti si svoje odživio i proživio ko paša.
Mislis sad da se naspavam a kad odem u pakao nema vise spavanja.Pa ti spavaj ko ti brani...ja imam preča posla...
Ma kad zaspiš večnim snom nema ništa...kao što nije bilo ane pre rođenja...Mislis sad da se naspavam a kad odem u pakao nema vise spavanja.
I super onda za naše političare.Plata za greh je smrt.
Hoćeš da ti nacrtam šta je smrt...
Ako ima je super pridruži im se...I super onda za naše političare.
Pa ajd evo ti samo promisli kakva je kazna mirni vječni san.Ako ima je super pridruži im se...
Pa ajd evo ti samo promisli kakva je kazna mirni vječni san.
Nije. Većina ljudi ne živi po apstrakcijama već po konkretnim stvarima. A mirni san nije nikakva kazna za život sagrađen na grbači drugih,Hoćeš da kažeš da gubitak najvećeg dara, bez mogućnosti da ga ikada povratiš, nije najveća kazna...?
Šta je vrednije od života?...kada gubiš...
Kako to mislis da se zlo isplati,zar si zaboravo Bozja prokletstva u toku ovozemaljskog zivota i ono drugo vaskrsenje kada ce bezboznici imati priliku da vide Gospoda i spasenje pravednih nakon cega ce biti unisteni...e sad ne bih da tvrdim da ce to unistenje biti anestezijom vec ce to svakako biti mucna smrt koja ce se mozda relativno brzo desiti ali ipak dovoljno dugo da ce kaznjenima to biti citava vecnost.U univerzumu adventista i JS zlo se isplati. Živi ko baja, gazi druge, bogati se, kradi, otimaj i kad umreš odspavaj fino dovijeka i nemaš brige na svijetu. Ti si svoje odživio i proživio ko paša.
I u čemu je onda razlika između toga i vječnih muka?Kako to mislis da se zlo isplati,zar si zaboravo Bozja prokletstva u toku ovozemaljskog zivota i ono drugo vaskrsenje kada ce bezboznici imati priliku da vide Gospoda i spasenje pravednih nakon cega ce biti unisteni...e sad ne bih da tvrdim da ce to unistenje biti anestezijom vec ce to svakako biti mucna smrt koja ce se mozda relativno brzo desiti ali ipak dovoljno dugo da ce kaznjenima to biti citava vecnost.
Mozda je ovo neka igra reci ali se trudim da nekako dolovim ambijenat...
Suprotiš se zdravoj logici...Nije. Većina ljudi ne živi po apstrakcijama već po konkretnim stvarima. A mirni san nije nikakva kazna za život sagrađen na grbači drugih,
pregrejali se i zabagovali..a sto ovde diskutuje te o religiji
pozdrav svima![]()
Hajde si procitaj lepo komentar kojeg sam dao ali molim te natanane...I u čemu je onda razlika između toga i vječnih muka?

Povećaj mu slova do maksimuma..Hajde si procitaj lepo komentar kojeg sam dao ali molim te natanane...![]()
i bolduj i podvuci..