Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi, ne bih ja podmićivala pivom. Imam za tebe sarme.. :zper:

što i nije neka ponuda na ovu vrućinu..
Dogovoreno, vodim te pred oltar :ok:

.
images (7).jpg

.
može meni
imam klimu
images.jpg

ti reče samo Isusa slušaš

Reče mu Isus: Ako hoćeš savršen da budeš, idi i prodaj sve što imaš i podaj siromasima; i imaćeš blago na nebu; pa hajde za mnom.

cccc
Ma dam joj paru...a ona pup pa u prodavnici kupi cigare...a decu ostavi da prose pored nekih slika...a ona u hladovini sa strane merka i truje se na moj račun...neće da može...
Odem deci kupim burek...a njoj Bog nek pomaže...

nejasno ako može konkretnije od čega.
ti svaki svoj sunovrat možeš da zaustaviš.
Ne zavise naš sunovrat od nas...lični da..

Zbog neke Eve tamo ti gledaš ceo vek čoveka kako vlada nad čovekom da ga nesrećnim učini...
Samo mali broj ljudi može indirektno izaći iz tog začaranog kruga... a direktno svi na ovaj ili onaj način doživljavamo posledice...
Sami nikad nećemo uspeti da napravimo lepši svet...nikad. Jedino ovaj možemo uništiti...

Sve to Tvorac vidi... i zna put čovekov...
Ali mu nije u planu svet bez ljudi...zato je i uradio što je do njega...ostalo je na nama...

Ne zavise naš sunovrat od nas...lični da..

Zbog neke Eve tamo ti gledaš ceo vek čoveka kako vlada nad čovekom da ga nesrećnim učini...
Samo mali broj ljudi može indirektno izaći iz tog začaranog kruga... a direktno svi na ovaj ili onaj način doživljavamo posledice...
Sami nikad nećemo uspeti da napravimo lepši svet...nikad. Jedino ovaj možemo uništiti...

Sve to Tvorac vidi... i zna put čovekov...
Ali mu nije u planu svet bez ljudi...zato je i uradio što je do njega...ostalo je na nama...
opet nema konkretno od čega se spasavamo
ja nisam hipik i dugine boje i te utopijske pričice
želim doći do jasnog odgovara od čega trebam biti spašen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back