Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.683
Dogovoreno, vodim te pred oltarMa kakvi, ne bih ja podmićivala pivom. Imam za tebe sarme..
što i nije neka ponuda na ovu vrućinu..
.
.
može meni
imam klimu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovoreno, vodim te pred oltarMa kakvi, ne bih ja podmićivala pivom. Imam za tebe sarme..
što i nije neka ponuda na ovu vrućinu..
može meni
imam klimu
sarma meni jaca tebi
Izdajico.. onda njemu i sarma..sarma meni jaca tebi

Tako i ciganka kada prosi, kaže..'daj neku paru Bog da ti pomogne'...Kada crkvi treba pomoć traže od nas novac . Kada nama treba pomoć crkva nam preporučuje molitve
ti reče samo Isusa slušašTako i ciganka kada prosi, kaže..'daj neku paru Bog da ti pomogne'...
Ja je pitam...što tebi Bog ne pomogne, meni već pomogo pa imam...
Ma dam joj paru...a ona pup pa u prodavnici kupi cigare...a decu ostavi da prose pored nekih slika...a ona u hladovini sa strane merka i truje se na moj račun...neće da može...ti reče samo Isusa slušaš
Reče mu Isus: Ako hoćeš savršen da budeš, idi i prodaj sve što imaš i podaj siromasima; i imaćeš blago na nebu; pa hajde za mnom.
cccc
nećeš da biudeš savršen?Ma dam joj paru...a ona pup pa u prodavnici kupi cigare...a decu ostavi da prose pored nekih slika...a ona u hladovini sa strane merka i truje se na moj račun...neće da može...
Odem deci kupim burek...a njoj Bog nek pomaže...
Ne mogu...nećeš da biudeš savršen?
Каква помоћ кад вама треба ? Ко сте то ви ?Kada crkvi treba pomoć traže od nas novac . Kada nama treba pomoć crkva nam preporučuje molitve
ko hoće nađe način ko neće nađe izgovorNe mogu...
Ne zavisi nam spasenje od tog savršenstva o kom je Hrist govorio..ko hoće nađe način ko neće nađe izgovor
kakvo spasenje od čega? od smrti ili greha?Ne zavisi nam spasenje od tog savršenstva o kom je Hrist govorio..
Nije se ni Hrist spasao od smrti...svi moramo proći tim putem...dok ne dođe dan kad ćemo reći...'smrti gde ti je žalac'...kakvo spasenje od čega? od smrti ili greha?
znaš li nekog da se spasio od toga?
pa onda od čega se spasavamo?Nije se ni Hrist spasao od smrti...svi moramo proći tim putem...dok ne dođe dan kad ćemo reći...'smrti gde ti je žalac'...
Od posledica pada i onog što čuči u nama i odvaja nas od izvora života...pa onda od čega se spasavamo?
nejasno ako može konkretnije od čega.Od posledica pada i onog što čuči u nama i odvaja nas od izvora života...
Vidis da mu plan sic u ad.pa onda od čega se spasavamo?
pa on te nanovo rodio ti samo treba da održavaš.Vidis da mu plan sic u ad.
E od toga.
Necu na dnu zemlje ocu gore haha
Ne zavise naš sunovrat od nas...lični da..nejasno ako može konkretnije od čega.
ti svaki svoj sunovrat možeš da zaustaviš.
opet nema konkretno od čega se spasavamoNe zavise naš sunovrat od nas...lični da..
Zbog neke Eve tamo ti gledaš ceo vek čoveka kako vlada nad čovekom da ga nesrećnim učini...
Samo mali broj ljudi može indirektno izaći iz tog začaranog kruga... a direktno svi na ovaj ili onaj način doživljavamo posledice...
Sami nikad nećemo uspeti da napravimo lepši svet...nikad. Jedino ovaj možemo uništiti...
Sve to Tvorac vidi... i zna put čovekov...
Ali mu nije u planu svet bez ljudi...zato je i uradio što je do njega...ostalo je na nama...