Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Видиш @ИПХ ЗИЛОТ+ како је лијепо јединство Руске Заграничне Цркве и Српске Православне Цркве.
https://serbiantrueorthodox.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

РЗЦНењЗорк.JPG

Prilozi

• РЗЦСИПЦ.JPG
    РЗЦСИПЦ.JPG
    196,8 KB · Pregleda: 7
Jesi li 100% proverio inf da je spc nagradila kacavendu? Licno, i mene interesuje istina i ne bih da dozvolim da me "dijavolos" "izvestava"
Нема шта да се проверава, цела Србија зна за вашег убицу и педофила у мантији, кога сте сад наградили бандитски... Још га браниш несрећениче...

Tako sad se tu pobijte, pa koji preživi.. :zloca:
Сестро, молим те не глуми арбитра који Пилатовски пере руке од суђења злочинцу, добро знаш ко је Качавенда!

Доста више лагања, мора истину да говоримо једни другима, јер је то основа менталног и религијског здравља...

Niko nije kriv do pravosnažne presude a episkop Vasilije bivši tuzlansko zvornički nije suđen ni na građanskom ni na crkvenom sudu. Ako je sve ono za što ga se optužuje po medijima istina onda je žalosno zašto nije suđen

Сестро, молим те не глуми арбитра који Пилатовски пере руке од суђења злочинцу, добро знаш ко је Качавенда!

Доста више лагања, мора истину да говоримо једни другима, јер је то основа менталног и религијског здравља...
IPH Zurlote, napadaš Kačavendu a tvoji duhovni praroditelji Lazar Žurbenko i Varnava Prokofjev su bili gejevi. Ovaj zadnji je sklopio sa drugim kaluđerom u Francuskoj istospolno partnerstvo pred državnim organom.

Ime mi je poznato i znam da stalno nešto pišete ovuda o njemu,
ali niti sam se udubljivala u problematiku, niti ću..

ne tica me se.. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back