- Poruka
- 10.204
А мртвих?Ma odakle mi znamo kakva je volja duše njihove bila? Mi spolja vidimo
ludaka, a Bog čita i njihova srca.
Ко је њих питао да ли хоће да васкрсну?
Реко Бог - И МОРАШ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А мртвих?Ma odakle mi znamo kakva je volja duše njihove bila? Mi spolja vidimo
ludaka, a Bog čita i njihova srca.
Nema mrtvih. Tela su mrtva, a duše žive.А мртвих?
Ко је њих питао да ли хоће да васкрсну?
Реко Бог - И МОРАШ!
Još ti brada osedela nije. Da ne galamiš ovde previše..

u gadnog dedu raste naš ZilotJoš ti brada osedela nije. Da ne galamiš ovde previše..![]()

Dakle Bog laze a ti skontala koja je prava istina ?Nema mrtvih. Tela su mrtva, a duše žive.
Папи папујеш... (поупу поупујеш...Još ti brada osedela nije. Da ne galamiš ovde previše..![]()
)У кафани му је место...Htedoh Papu na humor, pa rekoh, možda nije svima smešno..

Jesi li 100% proverio inf da je spc nagradila kacavendu? Licno, i mene interesuje istina i ne bih da dozvolim da me "dijavolos" "izvestava"Ђаво... ''дијаволос'', значи клеветник, лажов...
Нема шта да се проверава, цела Србија зна за вашег убицу и педофила у мантији, кога сте сад наградили бандитски... Још га браниш несрећениче...Jesi li 100% proverio inf da je spc nagradila kacavendu? Licno, i mene interesuje istina i ne bih da dozvolim da me "dijavolos" "izvestava"
Sudijo, si normalan? Samo sam trazio da postujes zvanicno, a ne dijavolosovsko saopstenje.Нема шта да се проверава, цела Србија зна за вашег убицу и педофила у мантији, кога сте сад наградили бандитски... Још га браниш несрећениче...
Ти си ђавољи адвокат, који се пита и прави невеш цео живот... то деци можеш да продајеш глуму незнања...Sudijo, si normalan? Samo sam trazio da postujes zvanicno, a ne dijavolosovsko saopstenje.
opet si se savetovao sa dijavolosom?Ти си ђавољи адвокат, који се пита и прави невеш цео живот... то деци можеш да продајеш глуму незнања...

Сестро, молим те не глуми арбитра који Пилатовски пере руке од суђења злочинцу, добро знаш ко је Качавенда!Tako sad se tu pobijte, pa koji preživi..![]()
IPH Zurlote, napadaš Kačavendu a tvoji duhovni praroditelji Lazar Žurbenko i Varnava Prokofjev su bili gejevi. Ovaj zadnji je sklopio sa drugim kaluđerom u Francuskoj istospolno partnerstvo pred državnim organom.Сестро, молим те не глуми арбитра који Пилатовски пере руке од суђења злочинцу, добро знаш ко је Качавенда!
Доста више лагања, мора истину да говоримо једни другима, јер је то основа менталног и религијског здравља...
Ime mi je poznato i znam da stalno nešto pišete ovuda o njemu,Сестро, молим те не глуми арбитра који Пилатовски пере руке од суђења злочинцу, добро знаш ко је Качавенда!
Доста више лагања, мора истину да говоримо једни другима, јер је то основа менталног и религијског здравља...

Ime mi je poznato i znam da stalno nešto pišete ovuda o njemu,
ali niti sam se udubljivala u problematiku, niti ću..
ne tica me se..![]()